Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 4

QUOTE(MAMICY @ 2011 01 13, 09:57)
nerizikavau megzti raštais, nes tikriausiai niekada nebūčiau baigus smile.gif
viskas gerosiomis. Medvilnė vėlyvo pavasario lėliukui

geras, labai panašus į mano, kur kažkada dariau, tik kad spalvoti siūlai buvo, bet ir paprastai, baltai apnėriau smile.gif
mielas smile.gif

Aš dabar kankinu pledą sau, iš siūlų l;ikučių biggrin.gif
Atsakyti
tas raudonai baltai dryžuotas - labai mielai kraštai apnerti, toks jaukus gėris. O kokie išmatavimai?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 01 13, 13:07)
geras, labai panašus į mano, kur kažkada dariau, tik kad spalvoti siūlai buvo, bet ir paprastai, baltai apnėriau smile.gif
mielas smile.gif

Aš dabar kankinu pledą sau, iš siūlų l;ikučių  biggrin.gif

kiek gi reik likučių ir kantrybės dideliam pledui doh.gif

Mano pledukas gal koks 80x110. Bet jaučiu maximumas mano kantrybės... O jei dar reiktų kokius spurgelius ar pynes išmegzti, raštą sekti tai tikrai užmesčiau... Todėl pagarbą raštuotų ir vašeliu nertų pledų meistrėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 01 14, 11:20)
kiek gi reik likučių ir kantrybės dideliam pledui  doh.gif   

nu taip, kantrybės reik, pažėsim kiek man jos bus, bet dabar kai sergu ir beveik gulimas režimas, tai yra ką veikt.
siūlų ir sueis, bet tų likučių po pusę kamuoliuko aš nemažai turiu, nes vis kažką mažo nerdavau. bet kadangi nieko kito nemoku, jokių rūbelių ar kepurių,tai nieko kito nebelieka, nesinori laikyt siūlų kad tik laikyt.
Atsakyti
Tiek grožybių čia prisižiūrėjau, tad nusprendžiau ir savo pleduką parodyti blush2.gif Pirmas „blynas“ kiek prisvilęs, bet tikiuosi ateityje kiek pasitaisysiu hihihi.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Anksčiau rodytas "riužavumas" jau padovanotas. Sau nusimezgiau raudoną:

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2011 01 18, 10:26)
Anksčiau rodytas "riužavumas" jau padovanotas. Sau nusimezgiau raudoną:

user posted image

nu labai grazus ir raudonumas ir ruzavumas biggrin.gif

kaip matau be manes niekas daugiau kvadraciuku grozio nevertina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 01 18, 19:01)
nu labai grazus ir raudonumas ir ruzavumas biggrin.gif

kaip matau be manes niekas daugiau kvadraciuku grozio nevertina biggrin.gif

aš tyliai grožiuosi biggrin.gif aš savo pledą pradėjau kaip "kvadračiukus"... ale kadangi jo pradžia ripsinė, o jis man visai patiko, tai nuvariau visą adejalą ripsu...

šiap man labai gražu 4u.gif
Atsakyti
hehe, mes ne tik grožimės, mes tyliai dantis sukandusios megzti bandom smile.gif)))
Atsakyti
Mergaitės,o iš kokių siūliukų geriausia nert pleduką leliukui. Aš jau kaip ir išsirinkau kokio norėčiau,bet neturiu supratimo kokius siūlus pirkt,nes norisi,kad ir šiltas būtų,ir "ne kandantis",ir nesibumbuluotų..
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 01 19, 16:38)
Mergaitės,o iš kokių siūliukų geriausia nert pleduką leliukui. Aš jau kaip ir išsirinkau kokio norėčiau,bet neturiu supratimo kokius siūlus pirkt,nes norisi,kad ir šiltas būtų,ir "ne kandantis",ir nesibumbuluotų..

Ružavą mezgiau iš Nako pusvilnės, šitas raudonas iš Yarn Art pusvilnės. Šilti abu. Dabar mezgu vėl iš Nako, siųsiu flanelę, toks kaip vokeluis labiau gal bus. Nako tai tikrai kažkiek pasibumbuluoja, bet paskui nurenki, sutvarkai ir ok. Mezga mamos iį specialiai vaikučiams skirtų siūliukų-merinosų vilnos ir kt, bet jie ne pigiai atsieina, nes pledukui sueina maždaug 350-400 g., na, čia dar, aišku, nuo metražo priklauso.
Atsakyti
Aš tai varaklinsiu iš šitų Alessandra Filatti - Pulcino baby wool. Specialiai kūdikiams.
http://www.mirkofilati.it/IMG_2970.JPG tik mano vienspalviai.
Rašo, kad šimtas procentų merinosų avies vilna, "plauk kaip nori - nesitampo" smile.gif liečiant tikrai švelnučiai.

Gerai gavau dovanų, nes LT siūlų parduotuvėse vienas kamuoliukas apie 10 Lt doh.gif o tam kamuoliuke 50 g / 250 m. Pati turbūt pirkčiau ką paprastesnio, juk pleduką ant nuogo vaiko kūnelio retai klojam g.gif
Atsakyti