na man tokia problema issprende siuveja . dar i vidu isiuvo pasiltinima ir ant virsaus prisiuvo minkstuti trikotaza, tai jis tempiasi kartu su megzta puse.
Radau labai grazu pleduka,gal kam bus ideja
Pledukas su schema
Pledukas su schema
Siulai: Taiga classic L'Attitude, sunaudojau 4 matkelius (270 m, 50 g). Isejo 66 cm ant 120 cm.
O mane patrauke ant riuzavumo NOrs siaip jau vengiu tu ruzavu-zydru lrastutinumu... Vakar papirkau sita Nako pusvilne ir pradejau gamint "languota"pleduka, kazkada cia rodziausi su tokiu zaliu, geru-blogu akiu langeliais. Nieko mandresnio nesugalvojau, kazkaip smagiai man tokie mezgasi, abi puses buna vienodos.
QUOTE(myte @ 2011 01 05, 10:35)
O mane patrauke ant riuzavumo NOrs siaip jau vengiu tu ruzavu-zydru lrastutinumu... Vakar papirkau sita Nako pusvilne ir pradejau gamint "languota"pleduka, kazkada cia rodziausi su tokiu zaliu, geru-blogu akiu langeliais. Nieko mandresnio nesugalvojau, kazkaip smagiai man tokie mezgasi, abi puses buna vienodos.
As irgi saviski darau kvadraciukais, geru ir blogu akiu
kadangi pirmaji isardziau, tai antram nusprendziau du skirtingus siulus sudeti i viena ir daryti toki marguti jau ipusejai, kai baiksiu pasirodysiu ..
Gimstantis riuuuuuuuuuuzavumas
Aiii koks sodrus bet tai toks minkštas atrodo, negi dėl spalvos
o kelių akių kvadratėliai pločio?
QUOTE(Medula @ 2011 01 06, 07:18)
Aiii koks sodrus bet tai toks minkštas atrodo, negi dėl spalvos
10 akiu x 12 eiluciu.
QUOTE(pikkolo @ 2010 12 29, 14:02)
Labai gražu
QUOTE(myte @ 2011 01 05, 11:35)
O mane patrauke ant riuzavumo NOrs siaip jau vengiu tu ruzavu-zydru lrastutinumu..
Aš irgi nelinkusi skirstyti ružava-žydra, bet kai ruošiausi nerti pleduką, dar nežinojom ko laukiames, o ir parduotuvėj buvo tik dvi siulų spalvos ružava ir žydra tai paėmiau abi, dar nežinojau ką su jom darysiu, bet manau gavosi neblogas rezultatas