Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 4

na man tokia problema issprende siuveja smile.gif . dar i vidu isiuvo pasiltinima ir ant virsaus prisiuvo minkstuti trikotaza, tai jis tempiasi kartu su megzta puse. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Pamaiviuke,2010 12 20, 02:50]
Bandau įkelt, jei kas neaišku bus klauskit smile.gif
user posted image

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Radau labai grazu pleduka,gal kam bus ideja smile.gif
Pledukas su schema
Atsakyti
user posted image
user posted image
Rastas is arciau
user posted image
Atsakyti
Marka100 Lagai gerą nuorodą pametėjai thumbup.gif
Pikkolo Labai gražus pledukas. Gal gali papasakot iš kokių siūlų mezgei? Kokio dydžio? 4u.gif
Atsakyti
Siulai: Taiga classic L'Attitude, sunaudojau 4 matkelius (270 m, 50 g). Isejo 66 cm ant 120 cm.
Atsakyti
O mane patrauke ant riuzavumo smile.gif NOrs siaip jau vengiu tu ruzavu-zydru lrastutinumu... Vakar papirkau sita Nako pusvilne ir pradejau gamint "languota"pleduka, kazkada cia rodziausi su tokiu zaliu, geru-blogu akiu langeliais. Nieko mandresnio nesugalvojau, kazkaip smagiai man tokie mezgasi, abi puses buna vienodos.
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2011 01 05, 10:35)
O mane patrauke ant riuzavumo smile.gif NOrs siaip jau vengiu tu ruzavu-zydru lrastutinumu... Vakar papirkau sita Nako pusvilne ir pradejau gamint "languota"pleduka, kazkada cia rodziausi su tokiu zaliu, geru-blogu akiu langeliais. Nieko mandresnio nesugalvojau, kazkaip smagiai man tokie mezgasi, abi puses buna vienodos.

As irgi saviski darau kvadraciukais, geru ir blogu akiu biggrin.gif

kadangi pirmaji isardziau, tai antram nusprendziau du skirtingus siulus sudeti i viena ir daryti toki marguti biggrin.gif jau ipusejai, kai baiksiu pasirodysiu .. blush2.gif
Atsakyti
Gimstantis riuuuuuuuuuuzavumas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Aiii koks sodrus bigsmile.gif bet tai toks minkštas atrodo, negi dėl spalvos g.gif
o kelių akių kvadratėliai pločio?
Atsakyti
QUOTE(Medula @ 2011 01 06, 07:18)
Aiii koks sodrus  bigsmile.gif bet tai toks minkštas atrodo, negi dėl spalvos  g.gif
o kelių akių kvadratėliai pločio?

10 akiu x 12 eiluciu.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 12 29, 14:02)

Labai gražu bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(myte @ 2011 01 05, 11:35)
O mane patrauke ant riuzavumo smile.gif NOrs siaip jau vengiu tu ruzavu-zydru lrastutinumu..

Aš irgi nelinkusi skirstyti ružava-žydra, bet kai ruošiausi nerti pleduką, dar nežinojom ko laukiames, o ir parduotuvėj buvo tik dvi siulų spalvos ružava ir žydra biggrin.gif tai paėmiau abi, dar nežinojau ką su jom darysiu, bet manau gavosi neblogas rezultatas biggrin.gif
Atsakyti