Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 4

Pasirodau ir as su savo kad ir nediduku bet uzklotuku nuostabiai mergytei,siandien jau iskeliavo jai wub.gif ,pleduko dydis 70 x 70 (aptitiksliai) cia dar nevisai isbaigtas fotkintas,nes vaziuodama i vilniu veriau atlasine juostele,nes nespejau blush2.gif
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
marka100, tikrai gražutis thumbup.gif jo forma tokia netipiška - keturkampis - čia paskirtis į vežimiuką?
Atsakyti
QUOTE(Medula @ 2010 12 17, 20:36)
marka100, tikrai gražutis  thumbup.gif jo forma tokia netipiška - keturkampis - čia paskirtis į vežimiuką?

Jo,i vezimuka bus tas pats,jis nedidukas,pirmas bandymas,pirmas blynas,nu manau pavykes blush2.gif
Atsakyti
Labas mamytės, visų pledukai tokie gražūs wub.gif pasirodau ir aš kokį esu nunėrus, tik nuotrauka tokia nelabai, kitokios neradau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Rodausi ir aš savo darbukais wub.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
kokie grazus, tokie minkstuciai atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2010 12 19, 10:20)
Rodausi ir aš savo darbukais  wub.gif 

Labai gražūs komplektukai thumbup.gif o kaip galima tokius batukus numegzti?
Atsakyti
Dėkui už pagyras blush2.gif Jie tikrai minkštučiai, švelnučiai, iš vaikiškos vilnos megzti wub.gif
O batukų aprašymą manau tikrai rasi temoje apie batukus mirksiukas.gif

Laukia dar trys tokie komplektėliai manęs ax.gif Tik norėčiau gal jau raštelio kitokio, bet kad net nesumastau kokio norėčiau blush2.gif Koks čia gražiau tiktų nei šitas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2010 12 19, 00:43)
Labas mamytės, visų pledukai tokie gražūs  wub.gif pasirodau ir aš kokį esu nunėrus, tik nuotrauka tokia nelabai, kitokios neradau  ax.gif
user posted image

gal galima rasteli gelyciu juosteles ax.gif , labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Pamaiviuke, labai nestandartinis pledas, savitų raštų, ne tų populiariausių ir spalvų derinys drąsus thumbup.gif

O Arvedos pledukus norisi išteeeeeeempti ir apsikloti pačiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nata32 @ 2010 12 19, 21:21)
gal galima rasteli gelyciu juosteles ax.gif , labai grazu 4u.gif

Bandau įkelt, jei kas neaišku bus klauskit smile.gif
user posted image

QUOTE(Medula @ 2010 12 19, 21:50)
Pamaiviuke, labai nestandartinis pledas, savitų raštų, ne tų populiariausių ir spalvų derinys drąsus  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Mezgu pleduka savo busimam leliului. JIs gana siurkstoko rastuko - perlinis. Tad labai noretusi kad vidine puse puse svlnesne. Kaip sprendziat toki klausima?

MAstau prisiuti flaneles audinuka, butu silciau ir svelniau, taciau nesugalvoju, kaip tai dailiai padaryti, kad laikytusi, nesitrauktu audinukas ir be siuvimo masinos. Nesu siuveja visai doh.gif Gal galetumet ka patarti??? 4u.gif
Atsakyti