Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 4

QUOTE(IngridaGal @ 2010 12 08, 16:36)
Sis pledukas nertas sakute, tad siulyciau ieskoti pagalbos butent nerimo sakute temoje  mirksiukas.gif

QUOTE(Sikste @ 2010 12 08, 18:50)
labai tingejau paieskoti, bet tikrai maciau Sitame forume , IngridaGal buvo teisi, jisai megztas sakute smile.gif

QUOTE(Luana @ 2010 12 08, 19:15)
Jusu idetoj nuorodoj sekanti nuotrauka yra sio pleduko schema va

Aciu mergaiciukes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiektiek įdėjų pledukams thumbup.gif http://www.liveinter...1/post115461420
Atsakyti
kokių gražučių yra bigsmile.gif šakės visų norėčiau laugh.gif
Atsakyti
Pagaliau pagaliausiai biggrin.gif Sita tema ikvepe man nora mazajam sukurt ka nors silto ir jaukaus ax.gif Aciu uz tai 4u.gif Pirmas bandymas nunert pleduka nepavyko, gavosi kreivas sleivas, zodziu katatrofa. Jo jau neber biggrin.gif Nenukabinau nosies ir pradejau antra - stai rezultatas. Nertas vaseliu, su flaneliniu pamusalu. gavosi didelis, nu bet ir vaikas juk augs bigsmile.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 10 gruodžio 2010 - 16:24
QUOTE(bonza @ 2010 12 10, 17:23)
Pagaliau pagaliausiai 

bigsmile.gif vau bigsmile.gif fantastika
Atsakyti
Mamytes skubiai reikia pagalbos,baigineju pleduka,ir man reikia va sio apnerimo scemutes,butu didelis dideliausias aciu ,nes jau yra zmogutis kuriam skirtas sis pleduciukas,mazyte grazute mergyte wub.gif wub.gif wub.gif
Ar turit kuri,butu aciu labai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marka100: 14 gruodžio 2010 - 12:05
pabandykit paieskoti temoje "apnertos serveteles" ten turetumete rasti smile.gif
Atsakyti
aciu paieskosiu,bet jei uzeisit kur pasidalinkit,gerai?
Atsakyti
kazkiek panasi
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2010 12 14, 18:22)

Nu ta man grazesne blush2.gif ,jei nerasiu pasinaudosiu jusu nuoroda,labai aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas turite schemute, kaip nerti pleduka su zuikuciais, buvo cia toks melynas pledukas, su pilkais zuikuciais
Atsakyti
[quote=kamanes,2009 10 16, 18:08]

zuikuitis is arciau -
user posted image

Sveikos, darbstuoliukes. Rasiau sio pleduko seimininkei, bet nesulaukiu atsakymo. Gal atsirastu mamyte, kuri nunertu man tris tokius kiskucius. Viena mazdaug 7 cm (papuosti kepuryte noriu) ir du kiskucius 5 cm- papuosimas kojinytems.
laukiu AZ, parasykite, kiek noretumete uz si darbiuka. Cia man reikia iki nauju metu mazdaug, mano netrukus atkeliausianciai dukrytei wub.gif
Atsakyti