Auffrite - kiek žmonių, tiek ir nuomonių mėgtu eksperimentuoti, ir nenoriu, kad papuošalų pateikimas taptų nuobodus... tiesiog šiuo metu man tai atrodo priimtina, išlaisvina žmogaus fantaziją... Gal po kurio laiko ir atidžiau atkreipsiu į tai dėmesį. Bet kuriuo atveju, ačiū už pastebėjimus
Aš linkus sutikti su Auffrite. Jokiu būdu nesakau, kad papuošalo pateikimas neestetiškas ar dar koks nors negerietiškas, tikrai ne, bet man visada į tamstos darbus žiūrint, akys visgi krypsta į papildomą paveikslėlį, o ne į menus. Dėl vaizduotės išlaisvinimo irgi nesutikčiau, man rodos, kad kaip tik įkomponuojant tam tikrus objektus žmogus verčiamas įsivaizduoti būtent tai, ką įsivaizduojate jūs (ne visada neigiamas dalykas!), bet, jeigu man prie žalio papuošalo pridedama agurkėlio nuotrauka, o aš noriu įsivaizduoti pušį, tai ta fantazija kaip ir atmetama kaip netinkama, nes objektai skiriasi kardinaliai.
Kaip ir sakiau, kiek žmonių, tiek ir nuomonių kiekvienas savaip išlaisvina savo fantazija... Bet jeigu vietoj "agurkėlio" norite isivaizduoti "pušį" - prašom, bet jei jau atkreipėte dėmesį i mano darbus tai daugumoje turėjote pastebėti, kad įkomponuojami paveikslėliai nebando nukreipti minties, jie tik pabrėžia detalę, panaudotą papuošaluose...
QUOTE(Erikos skrynelė @ 2012 03 04, 18:38)
Auffrite - kiek žmonių, tiek ir nuomonių mėgtu eksperimentuoti, ir nenoriu, kad papuošalų pateikimas taptų nuobodus... tiesiog šiuo metu man tai atrodo priimtina, išlaisvina žmogaus fantaziją... Gal po kurio laiko ir atidžiau atkreipsiu į tai dėmesį. Bet kuriuo atveju, ačiū už pastebėjimus
Erika,tavo darbai ir tau spresti kaip juos pateikti.Jeigu tau grazu,tai ir man gerai.cia kaip tu sakai kiek zmoniu tiek nuomoniu
QUOTE(Karla78 @ 2012 03 04, 16:09)
Nors čia ir vėrinukų tema, bet labai noriu pagirti Jūsų sagę, begalo graži ir įdomi
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 04, 18:17)
Nors neesu labai didelė žgutų gerbėja, bet šis jūsiškis labai gražus
[quote=jegle,2012 03 05, 02:49]
Nors čia ir vėrinukų tema, bet labai noriu pagirti Jūsų sagę, begalo graži ir įdomi
Ačiū . Na tai nėra tik sagė , ją galima pritvirtinti prie vėrinio kaip pakabuką .
Ačiū . Na tai nėra tik sagė , ją galima pritvirtinti prie vėrinio kaip pakabuką .
QUOTE(jegle @ 2012 03 05, 01:49)
jegle, ačiū
[quote=Karla78,2012 03 05, 10:40]
[/quote]
Na tokiu atveju dar didesni pagyrimai fantazijai
[/quote]
Na tokiu atveju dar didesni pagyrimai fantazijai
Žvaigždėta* - šis žgutas ir mano akį patraukė tikrai dailus
Lengvas, žaismingas vėrinukas "BLUE DISCO"
Koks fainuolis . Ta viršutinė dalis žgutas? Neįžiūriu