"Vintage lady"
sorry uz foto nekokybe, vis neismokstu fotografavimo meno:(
Keleta naujoviu i mano kolekcija:
"Ice heart"
"Smaragdine akis"
"Taste like CHANEL"
"Ice heart"
"Smaragdine akis"
"Taste like CHANEL"
Sveikos
Ar kuri nors apsiimtų pagaminti tokį vėrinį?
arba tokį
Lauksiu AŽ. Tik prašau parašykite tos, kurios gali pagaminti būtent TOKĮ vėrinį, o ne daugiau mažiau panašų. Ačiū
P.s. šioj temelėj radau labai dailių darbų, tad net neabejoju, jog atsiras tokių, kurios sugebės
arba tokį
Lauksiu AŽ. Tik prašau parašykite tos, kurios gali pagaminti būtent TOKĮ vėrinį, o ne daugiau mažiau panašų. Ačiū
P.s. šioj temelėj radau labai dailių darbų, tad net neabejoju, jog atsiras tokių, kurios sugebės
QUOTE(ELlJA @ 2011 11 14, 11:05)
Sveikos
įspūdingai atrodo!!!
Tikiuosi rasit kas padarys. Aš pati darau tokio tipo, tik gerokai smulkesnius Bet labai norint manau viskas įmanoma
QUOTE(Taniuta @ 2011 11 14, 14:31)
įspūdingai atrodo!!!
Aga ir man įspūdingi jie. Noriu vestuvėms pasipuošti. Kadangi originalūs kainuoja milžiniškus pinigus, manau lietuvaitės yra labai darbščios ir tikrai sugebėtų pagaminti tokį.
Čia kiek įžiūriu, nėra sudėtinga, svarbu tik rasti arba turėti tinkamų detalių, kažką plokščio, ant ko sukabinami atskiri karoliukai Jei kas apsiimtų gaminti dar į komplektą paprašyčiau ir apyrankės su auskarais.
QUOTE(ELlJA @ 2011 11 14, 13:44)
Čia kiek įžiūriu, nėra sudėtinga, svarbu tik rasti arba turėti tinkamų detalių, kažką plokščio, ant ko sukabinami atskiri karoliukai Jei kas apsiimtų gaminti dar į komplektą paprašyčiau ir apyrankės su auskarais.
Manau nėra sudėtinga. Kiek įžiūriu , tai ant kažkokio skylėto disko, bet neneša galva kaip kitą pusę sutvarkyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 11 14, 15:21)
Manau nėra sudėtinga. Kiek įžiūriu , tai ant kažkokio skylėto disko, bet neneša galva kaip kitą pusę sutvarkyti
Taniuta, tie skylėti diskai, kaip Jūs sakote, tiesiog suverti ant grandinėlės
QUOTE(ELlJA @ 2011 11 14, 14:55)
Taniuta, tie skylėti diskai, kaip Jūs sakote, tiesiog suverti ant grandinėlės
Elija, sakyk Tu, ne Jūs O kaip adatėlės užlenktos? Vistiek kažkaip užtvirtinti reikia, kad neatsilenktų
QUOTE(Taniuta @ 2011 11 14, 16:01)
Elija, sakyk Tu, ne Jūs O kaip adatėlės užlenktos? Vistiek kažkaip užtvirtinti reikia, kad neatsilenktų
Taniuta, man atrodo, kad būtų galima iš adatėlių kilputes suformuot, o iš kitos pusės su valu jas prisiūt , gal net kokią grandinėlės kilputę prikabint
QUOTE(Karla78 @ 2011 11 14, 15:14)
Taniuta, man atrodo, kad būtų galima iš adatėlių kilputes suformuot, o iš kitos pusės su valu jas prisiūt , gal net kokią grandinėlės kilputę prikabint
Bet ar patogu nešioti būtų?
Aš tai adatėlę perverčiau per diską, užsukčiau kilputę, užlenkčiau ir pripločiau prie disko. Paskui dėčiau kokią nors apsaugą, kad nesubraižytų kūno Kitaip mano galva neneša, kaip padaryti
Mergytės, labai sudėtingai mąstot aš manau, čia tas diskelis apvalus ant kurio kabinasi karoliukai yra išgaubtas į viršų (nu vaivoryštės formos), ir tada ant jo kabinasi karoliukai ant tų jūsų vadinamų adatėlių, kurios užsukamos ant to apvalaus pagrindo kilpute. Kadangi jis yra išgaubtas truputi, vadinasi tos kilputės su oda nesiliečia ir nebraižo Ar aiškiai nupasakojau?
Buvau radus vieną foto kaip atrodo iš kitos pusės, bet dabar neberandu
Buvau radus vieną foto kaip atrodo iš kitos pusės, bet dabar neberandu