QUOTE(Aruna @ 2011 09 29, 08:50)
VAKARINIAI SKRAIDYMAI
Ice resin, žalvaris
Ice resin, žalvaris
Aruna, pasakiškai gražus papuošalas!
O štai mano naujieji darbai, kurie dar nerado savo šeimininkų:
Skilęs dangus
Sutemos - melsvos, mėlynos, žydros - daugybė dangaus atspalvių, ore tvyro artėjančio lietaus kvapas.
Agatas dragon veins, ametistas, mėnulio akmuo, furnitūra, čekiški karoliukai. 40 сm, su grandinėle - iki 45.
Žiemos nakties pasaka.
Šalčio piešiniai ant stiklo, vėjo ūžimas, naktį iškritusio sniego sniego blizgesys ryte, snaigių šokis, žibinto vos apšviestos sutemos...
Agatas, ametistas, akvamarinas, mėnulio akmuo, granatas, karoliukai, furnitūra, čekiški karoliukai. 47 cm, su grandinėlė iki 58.
mano vėrinukas.. (sorry, neturiu nuotraukytės be auskariukų)
QUOTE(Aruna @ 2011 09 29, 08:50)
VAKARINIAI SKRAIDYMAI
labai labai labai nepaprastai nepapratsai....... nu šakės kaip gražu
QUOTE(Hildiko @ 2011 10 02, 19:47)
O štai mano naujieji darbai, kurie dar nerado savo šeimininkų:
laisvus papuošaliukus merginos siūlo tam skirtose vietose - savo temose...
Sveikos,
Prisijungiu ir aš prie jūsų. Vienas iš naujesnių pakabučių:
Prisijungiu ir aš prie jūsų. Vienas iš naujesnių pakabučių:
Nepavyko, įkelti bandau iš naujo
Sveikos, mielosios, sugryzau is ilgos pertraukos ir vel kimbu i darbelius. Paryzius mane ikvepe:)
rytoj laukite daugiau mano darbeliu!
rytoj laukite daugiau mano darbeliu!
Vynuogės
sauluutte, labai grazu.
Aruna, kaip ir visada, originalu. Man patinka.
Laura-printemps, sirdute man patinka. Roks kuklus ir paprastas darbelis. Pas kutines vynuoges man dar labaiu patiktu, jei naudotum vynukus plokscia galvute arba su bumbuliuku. Tos kilpeles man nelabai tvarkinkai atrodo.
dalitavit, verinys atrodo ispudingai. Tai absoliuciai ne mano skonio darbas, as pati, kazin ar toki uzsideciau. Bet smagu pasiziureti ir tikiu, kad yra nemazai paneliu, kurios toki verinuka labai smagiai sau prisiderintu.
O cia mano paskutinis verinys. Didelis, sunkokas.
Uploaded with ImageShack.us
Aruna, kaip ir visada, originalu. Man patinka.
Laura-printemps, sirdute man patinka. Roks kuklus ir paprastas darbelis. Pas kutines vynuoges man dar labaiu patiktu, jei naudotum vynukus plokscia galvute arba su bumbuliuku. Tos kilpeles man nelabai tvarkinkai atrodo.
dalitavit, verinys atrodo ispudingai. Tai absoliuciai ne mano skonio darbas, as pati, kazin ar toki uzsideciau. Bet smagu pasiziureti ir tikiu, kad yra nemazai paneliu, kurios toki verinuka labai smagiai sau prisiderintu.
O cia mano paskutinis verinys. Didelis, sunkokas.
Uploaded with ImageShack.us