Dekolina, labai grazus verinukai o paskutinis tai man labiausiai, gal kad klasikinis juodai pilkai baltai derinys. Paprastas bet ne prastas
Dekolina, gražūs vėrinukai tik pirmas įdomiai krenta
Gražus darbas
QUOTE(rosebud1 @ 2011 09 19, 12:36)
Dekolina, gražūs vėrinukai tik pirmas įdomiai krenta
Kuria prasme įdomiai? Gal nuotraukoje kaip nors ne taip atrodo, nes realiai tai kaip ir tvarkingai krenta
Mergaitės, ačiū ir visoms po
QUOTE(dalitavit @ 2011 02 14, 15:01)
Super,truksta zodziu
Atlekiu pas visas darbštuoles su prašyt pagalbos. Kokio storio vielutę patartumėt naudoti stiklo ir krištolo vėriniui (Swarovski tipo)? Karoliukų dydis - 6-10mm su sėklinių karoliukų intarpais. Norėjau verti ant 0,6, bet gal negerai mąstau Dėkui už patarimus iš anksto.
Sorceress, labai priklauso nuo to, kokį vėrinį veri, jei jungsi atskirus karoliukus, tai tada naudoji vielutę (tinka ir 6mm)/vinukus, o jei veriamas vientisas vėrinukas, tada jau aš naudočiau troselį, kad forma neišsikraipytų.. nesu tikra ar suprantamai išsireiškiau
Sauluutte, dėkui už atsakymą Nusiuntojau tau až, gal nesupyksi labai
Mano paprastas verinukas:)
Sveiki. Mano vardas Hilda, gyvenu Vilniuje. Noriu parodyti jums savo kūrybą.
Žiemos saulė
Paskutinės žiemos dienos, artėjančio pavasario nuojauta.
Djumotjeritas, sintetinis saulės akmuo, čekiški karoliukai, mėnulio akmuo, granatai, stiklo karoliukai, furnitūra. 45 cm
Žiemos nakties pasaka.
Šalčio piešiniai ant stiklo, vėjo ūžimas, naktį iškritusio sniego sniego blizgesys ryte, snaigių šokis, žibinto vos apšviestos sutemos...
Agatas, ametistas, akvamarinas, mėnulio akmuo, granatas, čekiški karoliukai, furnitūra. 47 cm, su grandinėle 85.
Skilęs dangus
Sutemos - melsvos, mėlynos, žydros - daugybė dangaus atspalvių, ore tvyro artėjančio lietaus kvapas.
Agatas dragon veins, ametistas, mėnulio akmuo, furnitūra, čekiški karoliukai. 40 cm, su grandinėle 45.
Žiemos saulė
Paskutinės žiemos dienos, artėjančio pavasario nuojauta.
Djumotjeritas, sintetinis saulės akmuo, čekiški karoliukai, mėnulio akmuo, granatai, stiklo karoliukai, furnitūra. 45 cm
Žiemos nakties pasaka.
Šalčio piešiniai ant stiklo, vėjo ūžimas, naktį iškritusio sniego sniego blizgesys ryte, snaigių šokis, žibinto vos apšviestos sutemos...
Agatas, ametistas, akvamarinas, mėnulio akmuo, granatas, čekiški karoliukai, furnitūra. 47 cm, su grandinėle 85.
Skilęs dangus
Sutemos - melsvos, mėlynos, žydros - daugybė dangaus atspalvių, ore tvyro artėjančio lietaus kvapas.
Agatas dragon veins, ametistas, mėnulio akmuo, furnitūra, čekiški karoliukai. 40 cm, su grandinėle 45.