zibuoklexxx, mano skonio
QUOTE(zibuoklexxx @ 2011 09 06, 18:36)
Zgutas, altasine juostele, karoliukai, grandinele.
Aš tą žgutą dėčiau į priekį, o grandinėlę į galą To žguto dabar beveik nesimato.
QUOTE(cindy @ 2011 09 06, 20:09)
Aš tą žgutą dėčiau į priekį, o grandinėlę į galą To žguto dabar beveik nesimato.
Aš taip pat. Nes tikrai įdomiai sugalvota ir gražiai žiūrisi
QUOTE(Taniuta @ 2011 09 06, 21:53)
Aš taip pat. Nes tikrai įdomiai sugalvota ir gražiai žiūrisi
hmmm dabar ir galvoju, gal perdaryt:) nors jauciu tiesiog apsukus ir taip viskas gerai butu:) reiks paziuret:)
QUOTE(wildpoppy @ 2011 09 06, 15:51)
dailu
QUOTE(aliete @ 2011 09 15, 11:19)
Fantastiškas papuošalas
Aliete, labai gražus kaklo papuošalas... ( aš tik auskarus dėčiau mažyčius, kažkaip vientisa gaunasi.. , ai bet man dabar mažų auskarų manija, tad nekreipk dėmesio)
zibuoklexxx, o aš nieko nekeisčiau... vis kitaip
zibuoklexxx, o aš nieko nekeisčiau... vis kitaip
dėkui už pagyrimus
pulina , man taip pat atrodo kad geriau prie tokio masyvaus papuošalo derėtų maži auskariukai, užtektu tik apvalių agatulų į ausytes..., beje juos taip pat esu padariusi , o šis variantas auskarų, matyt, bus taikomas jei nebus puošiamasi kaklo papuošalu, nes yra ir apyrankė tokio stiliaus padaryta
pulina , man taip pat atrodo kad geriau prie tokio masyvaus papuošalo derėtų maži auskariukai, užtektu tik apvalių agatulų į ausytes..., beje juos taip pat esu padariusi , o šis variantas auskarų, matyt, bus taikomas jei nebus puošiamasi kaklo papuošalu, nes yra ir apyrankė tokio stiliaus padaryta
QUOTE(aliete @ 2011 09 15, 17:34)
su apyranke tai čiki turėtų tikt
Keli naujesni darbeliai :