Sveikutes ,
Cia kazkuri mamyte rase del slogytes, kad neleidzia palikti vaiko ,as esu UZ TAI .Suprantu as tuos tevelius kurie neturi kur palikti savo maziuko, bet supraskite ir mane ,tuoj paaiskinsiu kodel ,manoji iki darzelio VISISKAI
visiskai nesirgo,pradejome eiti ir prasidejo
2dienas paejome jau turejome sloga dar paejome 6 dienas ko labai dabar gailiuos,kad nepalikau jos namie ir negydziau visiskai kol nebebegs, po bendrai tu 8 dienu, pakilo temperatura ,savaite gydziau namie savaites gale israse antibijotikus po dienos is ausyte isbego puliukai tada pagulde i ligonine su ausu uzdegimu,leido antibijotikus daugiau nei savaite, grizome namo
imunitetas nusilpes visiskai ,mano nuomone, nes po keliu dienu namuose sedejimo vel pakilo temperatura paaiskejo, kad dabar stomatitas ,seip jau man atrodos dabar baigem isgyti, ryt einam pasirodyti daktarei ir turetumem pasidaryti kraujo tyrima ,ziuresim kaip ten bus tikiuos, kad jau viskas gerai
.Tai va jau galim sakyti menuo vaikas gere jei ne vienokius tai kitokius vaistus .Slogos irgi nebeturim
.Siek tiek dar bandysiu pastiprrinti imuniteta viskuom kuom esu prisiskaicius is interneto ir beabejo vitaminais.Viskas prasidejo bent daktaras sako nuo nekaltos slogytes,dar galvoju koki skersveji pagavo .ATSIPRASAU
kad taip isipleciau apie ligas musu
.Tai va man baisu pagalvot apie sloguojancius vaikucius,nes pas mus yra ju
bent buvo pries mums susergant .