Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

tema ziuriu atsigavo thumbup.gif

QUOTE(Eres @ 2010 10 13, 11:54)
aukletoja galetu ir neateit, bet klausimas ar bus kam but su vaikais, o beto, aukletoja suauges ir labiau protaujantis zmogus, nekisa tikriausiai kitu vaiku buteliuku, piestuku, ir dar bala zino ko i burna, plaunas rankas, ciaudos uzsidengus ir taip toliau ir pan. Aisku blogai, bet kaip tikriausiai del slogom vaikam neduoda mamoms bilioteniu, tai taip ir aukletojom smile.gif

abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2010 10 13, 15:27)
na suprantu jei vaikas visada vemia susinervines, o jei ne, tai is kur zinot, kad tai nerviniu pagrindu? mano vyro mama dirba aukletoja, tai kai papasakoja kokiu tik vaiku tevai neatveda ir kokie abejingi jie viskam, tai baisu  blink.gif zinoma ne visi, bet daug tokiu yra  verysad.gif

na ne kartą mačiau kaip ryte tas vaikas verkdavo iki žiaugčiodavimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 10 13, 16:14)
na ne kartą mačiau kaip ryte tas vaikas verkdavo iki žiaugčiodavimo  unsure.gif

bet tai ir nera gerai, jei vaikui is nervu tokie dalykai vyksta. labai jautrus yra ar kas tada g.gif as sunerimciau jei maniskei taip butu, jei atvedus darzeli vemtu, ziaukciotu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 10 13, 14:44)
tema ziuriu atsigavo  thumbup.gif
abejoju  g.gif

prie kiekvienos nepastovesi aisku ir nematysi, bet siaip samoningas zmogus ta daro biggrin.gif

QUOTE(elze1 @ 2010 10 13, 15:53)
bet tai ir nera gerai, jei vaikui is nervu tokie dalykai vyksta. labai jautrus yra ar kas tada  g.gif as sunerimciau jei maniskei taip butu, jei atvedus darzeli vemtu, ziaukciotu  unsure.gif

tokie vaikai ne tik darzeli daro, bet ir esant kitoms stresinems situacijoms, o nuo ju deja visa gyvenima gi neapsaugosi. Kai kas i ta stresa reaguoja, vieni verkia, kiti vemia, turejau teta kuriai nuo belekokio streso vidurius paleisdavo biggrin.gif
Atsakyti
Klausimas lopšeliniokų tėvams, ar nešatės seilinuką kas vakarą namo išsiplaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2010 10 13, 19:40)
Klausimas lopšeliniokų tėvams, ar nešatės seilinuką kas vakarą namo išsiplaut?  g.gif

nei karto nesinešiau schmoll.gif net neduodavo. bet kalba eina apie tuos su kišene. bet jei medžiaginiai būtų, tai manau auklytės neskalbtų darželyje jų
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 10 13, 20:03)
nei karto nesinešiau  schmoll.gif net neduodavo. bet kalba eina apie tuos su kišene. bet jei medžiaginiai būtų, tai manau auklytės neskalbtų darželyje jų

taip, apie tuos plastmasinius, su kišene... pagal higienos normas, jų negalima džiovinti darželiuose, vadinasi negalima nuvalyti šlapiai (plauti), tai reikia tėvam neštis namo... Kadangi higienos normos galioja mano supratimu visiems darželiams, tai man įdomu, kodėl kitur galima nepatisyti tų normų, kitur ne g.gif doh.gif Tai vat įdomu, kiek tokių besinešančių namo dar yra cool.gif
Atsakyti
pas mumis nededa is vis ju, tai ner ka nest namo biggrin.gif
Atsakyti
Klausimas lopšeliniokų tėvams, ar nešatės seilinuką kas vakarą namo išsiplaut?  g.gif

ne rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Eres @ 2010 10 13, 17:31)
prie kiekvienos nepastovesi aisku ir nematysi, bet siaip samoningas zmogus ta daro  biggrin.gif
tokie vaikai ne tik darzeli daro, bet ir esant kitoms stresinems situacijoms, o nuo ju deja visa gyvenima gi neapsaugosi. Kai kas i ta stresa reaguoja, vieni verkia, kiti vemia, turejau teta kuriai nuo belekokio streso vidurius paleisdavo  biggrin.gif

na bet man butu baisu, jei mano mazoji del kiekvieno streso vemtu unsure.gif o su viduriu paleidimu, tai ir as pazistu tokiu zmoniu, kurie nuo streso bega i wc biggrin.gif pati ir ne isimtis blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes ,
Cia kazkuri mamyte rase del slogytes, kad neleidzia palikti vaiko ,as esu UZ TAI .Suprantu as tuos tevelius kurie neturi kur palikti savo maziuko, bet supraskite ir mane ,tuoj paaiskinsiu kodel ,manoji iki darzelio VISISKAI schmoll.gif visiskai nesirgo,pradejome eiti ir prasidejo verysad.gif 2dienas paejome jau turejome sloga dar paejome 6 dienas ko labai dabar gailiuos,kad nepalikau jos namie ir negydziau visiskai kol nebebegs, po bendrai tu 8 dienu, pakilo temperatura ,savaite gydziau namie savaites gale israse antibijotikus po dienos is ausyte isbego puliukai tada pagulde i ligonine su ausu uzdegimu,leido antibijotikus daugiau nei savaite, grizome namo smile.gif imunitetas nusilpes visiskai ,mano nuomone, nes po keliu dienu namuose sedejimo vel pakilo temperatura paaiskejo, kad dabar stomatitas ,seip jau man atrodos dabar baigem isgyti, ryt einam pasirodyti daktarei ir turetumem pasidaryti kraujo tyrima ,ziuresim kaip ten bus tikiuos, kad jau viskas gerai unsure.gif .Tai va jau galim sakyti menuo vaikas gere jei ne vienokius tai kitokius vaistus .Slogos irgi nebeturim thumbup.gif .Siek tiek dar bandysiu pastiprrinti imuniteta viskuom kuom esu prisiskaicius is interneto ir beabejo vitaminais.Viskas prasidejo bent daktaras sako nuo nekaltos slogytes,dar galvoju koki skersveji pagavo .ATSIPRASAU ax.gif kad taip isipleciau apie ligas musu ax.gif .Tai va man baisu pagalvot apie sloguojancius vaikucius,nes pas mus yra ju rolleyes.gif bent buvo pries mums susergant .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mr.D & Mrs.J: 13 spalio 2010 - 23:38

kiekviena diena budavo idetas panaudotas seilinukas i tasyte nestis namo (nors ir svarus seilinis, vistiek jau guledavo tasyteje). Taip jau antri metai 4u.gif

QUOTE(krika @ 2010 10 13, 20:03)
nei karto nesinešiau  schmoll.gif net neduodavo. bet kalba eina apie tuos su kišene. bet jei medžiaginiai būtų, tai manau auklytės neskalbtų darželyje jų

Su kisene celofanini ir turejom, ir ta nestis reikejo. Man buvo atsakyta kad negali ant radiatoriu dziovinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 10 13, 16:14)
na ne kartą mačiau kaip ryte tas vaikas verkdavo iki žiaugčiodavimo  unsure.gif

Mano mažylė irgi daržely iš nenorėjimo ten būti vemia... Bet tik daržely, daugiau mums nebuvo tokios situacijos, kad tiek verktų iki žiaukčiojimo. Tai ir sėdi toliau su aukle namie verysad.gif
Atsakyti