Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Rima223 @ 2010 11 12, 16:57)
Labai atsiprašau, bet nedirbu tame darželyje. Bet dirbu labai panašioje sritį, todėl kai ką moku suskaičiuoti labai gerai ir žinau kokios yra kainos pvz. kompiuterio remonto ar printerio, nes ir namie su tokiomis problemomis susiduriu.
Tai tiek, ir su tokiomis  drinks_cheers.gif  nelabai norėčiau turėti reikalų. Tikiuosi, kad mano vaikas  su jūsų į tą pačią grupę neina... bigsmile.gif

blink.gif

QUOTE(krika @ 2010 11 15, 11:17)
mūsų darželyje paruošiomoj grupei nėra lėšų ugdymo priemonėms, tad viską supirko tėvai. bet ką supirko, tas ir yra JO vaikui.

Pas mus irgi, tai kai atvedėm vaiką , jau ta pačią dieną įdavė sarašėlį ko reikia vaikui: popierius, pieštukai, klijai ir t.t.t.t.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 11 14, 23:53)
Na, vienur moka už ugdymą per dieną 2 Lt, kaipėdoje mokam po 50 ct, bet mokam virėjoms algas. Ir tik vienintelėje Klaipėdoje taip yra. cool.gif

O prie ko čia didelis šaukštas ir ligos?

ne prie ko.klausima uzdaviau,i kuri suprantu atsakymo negausiu verysad.gif . o ligos del to, kad cia ne viena apie tai rase.todel ir as parasiau.turbut reikejo daugiau issiplest,kad mane suprastu
Atsakyti
QUOTE(balta_rožytė @ 2010 11 17, 15:38)
ne prie ko.klausima uzdaviau,i kuri suprantu atsakymo negausiu  verysad.gif . o ligos del to, kad cia ne viena apie tai rase.todel ir as parasiau.turbut reikejo daugiau issiplest,kad mane suprastu

Na tai ir parašykite plačiau, nes jus viena tik supratote ka norėjote paraštyti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(balta_rožytė @ 2010 11 14, 23:56)
as tokiu klausimu,visuose darzeliuose duoda valgyt su dideliu saukstu viska?

Gal tik lopšių grupėse, va eisiu pasiimt dičkės, tai galėsiu užklausti auklėtojos, nes manau, man kitais metais ir bus aktualus šis kl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacankė: 17 lapkričio 2010 - 16:09
QUOTE(balta_rožytė @ 2010 11 17, 14:38)
ne prie ko.klausima uzdaviau,i kuri suprantu atsakymo negausiu  verysad.gif . o ligos del to, kad cia ne viena apie tai rase.todel ir as parasiau.turbut reikejo daugiau issiplest,kad mane suprastu

manau, kad lopšeliuose valgo su šaukštu. nes kai vyresnioji pradėjo lankyti, ji jau šakute mokėjo naudotis. ir kai direktorė pasakė, kad bus šaukštas, labai nuliūdau
Atsakyti
lopselio grupeje tik saukstas is irankiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_rožytė @ 2010 11 14, 23:56)
as tokiu klausimu,visuose darzeliuose duoda valgyt su dideliu saukstu viska?siais metais atsiemiau vaika is darzelio del ligu  verysad.gif

lopselyje vaikuciai valgo su saukstu smile.gif nors mano maze jau moka naudotis sakute, bet matyt dar nera saugu jiems lopsy duoti jas ax.gif kodel jus atsiemete savo vaika is darzelio, labai jau daug sirgo? mes va jau ryt ketvirta diena po ligos keliaujame biggrin.gif
Atsakyti
mano sunus puikiai valgo su sakute, darzeli paklausus ar neduoda visai sakuciu,tai normaliai paaiskint auklyte nesugebejo. galiu suprast paaiskinima,bet ne tai kaip tai pasakyta. o kiek zinau tai vienam darzeli simonaitytes g tai ir trieju metu vaikams tik dideli sauksta duoda valgyt ir sriubai ir antram patiekalui.
mes per du menesius darzeli lankem tik vienuolika dienu ir tik dvi is ju pilna diena kai apsiprato.nu ka paejom keturias dienas,pasirgom tris.paejom savaite,dvi sirgom.tik sugryzom i darzeli dvi dienas paejom ir vel sergam,tempa buvo sukilus iki keturiasdesimt ir ligoninej pagulejom.jau nuo antibijotiku imunitetas pasilpes buvo.gryzom is ligonines,kelias dienas pabuvom sveiki ir laringita pasigavom doh.gif .jo visiskas isgydymas truko daugiau nei dvi savaites.tai tokia musu lankymo darzeli patirtis.sudejus pliusus ir minusus nusprendziau kad galim dar namie pabut iki trieju metu ar iki pavasario kokio.kadangi nepilnu etatu vistiek dirbau.o sunus dar igimta sirdies yda turi ir operacija jam daryta yra.ir ligos su antibijotikais tikrai ne i nauda.kai sveikas vaikas suserga tai daktarai kitaip reaguoja doh.gif gal susiklostys aplinkybes kad sugrysim i darzeli nesulauke trieju metuku ,bet dabar nenoriu kad eitu
Atsakyti
Pirmus metus mes ir sirgom, ištisai, savaite darže, 3sav namie, kokias 4 dienas darže, vėl 2-3sav namie, dar ir obstrukcinį bronhitą aptūrėjom, ligoninės.....ir nu ką, taip nuo Rugsėjo iki Balandžio galo. Tik Gegužę jau normaliau.....
Tap kad ne Jums vienai taip...manau daugumai , kokia 80proc vaikų taip serga. ax.gif
Atsakyti
Mano abiem dukrytėm labai sunkiai sekėsi/sekasi su darželiu. Vyresnioji trijų metukų pradėjo eiti, bet neištvėriau to nepertraukiamo sirgimo ir atsiėmiau, po dviejų metų vėl pradėjo eiti, tai jau taip dažnai nesirgo, 2-3 kartus per metus. O mažylė irgi pradėjo eiti ir po 4 dienų susirgo plaučių uždegimu. Bijau vėl vesti, nes kas yra obstrukcinis bronchitas jau žinome, įtariama bronchinė astma, tai gal dar metus paaugsim ir tada vėl bandysim
Gyd. homeopatas sakė, kad imunitetas 60% priklauso nuo nervų sistemos būklės, taip kad jautrus vaikas daržely visus virusus susirenka.
Atsakyti
Esu labai smalsi, tai teko perskaityti visą temukę... Bėdo amžinos, pinigai jau toks dalykas, kad neužteks niekada. Kuo daugiau tuo geriau, o ypač kai svetimi, tada nereikia jų skaičiuoti, taupyti... O gaila
Mano abi dukros lankė darželį, kuris, mano manymu, tikrai geba puikiai tvarkytis. Pamenu irgi mamos buvo prirėmusios direktorę prie sienos, kur tie procentai, bet mūsų darželis tikrai puikiai ir šiuolaikiškai sutvarkytas, gal vienais metais daugiau atiduoda grupėms, kitais mažiau, bet esmė pats rezultatas. Mano prisiminimai kaip apie darželį geri, na nebent prisiminimai apie kai kurias auklėtojas kartūs.
jei darželis visus tėvų pinigus pasiskiria savo kabinetų ir bliūdų gerovei, tai tėveliai gali padaryti išvadas ir pinigėlių nebeskirti. Ką tuomet darys administracija??? Kaip viena mama rašė, kad pinigų grupėm visai nereikia, nes neva auklėtojos prisipirks burbulų, saldainių ir žaislų... nu juokinga, o tai ar ne žaislai yra svarbiausi tokio amžiaus vaikams?
Atsakyti
4u.gif gaila,kad taip yra verysad.gif
Atsakyti
Mes lankeme lopseli sermuksnelis, man tas darzelis ne patiko, po to buvome lopselyje Alksniuskas, gal truputi geresnis, dabar jau lankom Želmenėlis, esame labai patenkiti, puikus darzelis, dukrai labai patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karixx: 23 lapkričio 2010 - 16:40