Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(ezra @ 2010 11 13, 02:37)

1. Jūs nepagalvojote, kad tame susirinkime galėjo sėdėti net keli tėvai, kurie dirba panašiose srityse ir ne ką prasčiau išmano tuos dalykus. cool.gif

2. Žinot, belieka apgailestauti, kad tokie žmonės kaip jūs dirba mūsų darželio administracijoje, nes šitas faktas visiškai akivaizdus.

Pamenu, kad visada gindavau šį darželį kaip nuostabų, netikėdavau, kai tėvai rašydavo neigiamus atsiliepimus apie direktorę. Dabar taip "neskaniai" pasijutau. Įtariu, kad turėsiu "nukelti kepurę" ir atsiprašyti tų tėvų, deja, jie teisūs.
Galiu džiaugtis tik dėl to, kad bent su auklėtojomis mūsų vaikams pasisekė.

drinks_cheers.gif

itartinai viso darzelio administracija jau uzvakar zinojo kas as tokia, ir ka parasiau viesai biggrin.gif

ir as dziaugiuos grupiu aukletojomis, kurios mano vaika ugdo, pradedant nuo lopselio grupes, baigiant darzelio siu metine grupe.

tevu komitete manes nera.
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 11 13, 09:15)
itartinai viso darzelio administracija jau uzvakar zinojo kas as tokia, ir ka parasiau viesai  biggrin.gif

Ir ką? Susilaukėte kokių nors komentarų ta tema? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 11 13, 19:30)
Ir ką? Susilaukėte kokių nors komentarų ta tema? blink.gif

kaip suprantu sekancia jau diena, kai parasiau sioje temoje, dalis darzelio kolektyvo perskaite viska, zino is kurios as grupes, vaika mano ir t.t.
perdave per kitus asmenis, jei man kyla kokiu klausymu, ateiti, man jie visi bus paaiskinti...... keista kodel tada neaiskino saleje - kur dalyvavo 37 tevai, o siuloma man vienai viska paaiskinti biggrin.gif zinokit juokas ima.......detektyvas grynas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke: 13 lapkričio 2010 - 19:28
QUOTE(edituke @ 2010 11 13, 19:25)
kaip suprantu sekancia kai parasiau sioje temoje, dalis darzelio kolektyvo perskaite viska, zino is kurios as grupes, vaika mano ir t.t.
perdave per kitus asmenis, jei man kyla kokiu klausymu, ateiti, man jie visi bus paaiskinti...... keista kodel tada neaiskino saleje - kur dalyvavo 37 tevai, o siuloma man vienai viska paaiskinti biggrin.gif zinokit juokas ima.......detektyvas grynas....

Tai va, būsit dar viena mama, darželio skandalistė. Arba kitaip sakant, "nepatogi"mama. biggrin.gif Sveikinu su nauju statusu. lotuliukas.gif

Po tokių dalykų, labai nesinori ką nors sutikt iš administracijos - nemalonu ir nejauku tampa. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 11 13, 20:30)
Tai va, būsit dar viena mama, darželio skandalistė. Arba kitaip sakant, "nepatogi"mama. biggrin.gif Sveikinu su nauju statusu. lotuliukas.gif

Po tokių dalykų, labai nesinori ką nors sutikt iš administracijos - nemalonu ir nejauku tampa. doh.gif

o cia gal tokiu yra jau biggrin.gif malonu buti susipazint......

siaip as nesikisu kur manes neliecia, bet....... sikart liete, kad ir per du procentus biggrin.gif sekanciais metais - manes tai nebelies, nebebus man idomu, ir darzelio tema pamirsiu, nebent vel kas nors nauja bus.....

Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 11 13, 19:47)
o cia gal tokiu yra jau  biggrin.gif malonu buti susipazint......

siaip as nesikisu kur manes neliecia, bet....... sikart liete, kad ir per du procentus  biggrin.gif  sekanciais metais - manes tai nebelies, nebebus man idomu, ir darzelio tema pamirsiu, nebent vel kas nors nauja bus.....

Manau, kad yra. cool.gif

Susidarė toks įspūdis, kad darželio administracijai būtų visai smagu, jei tėvai tik atvestų ir pasiimtų vaikus, dar sudalyvautų šventėse ir liaupsintų darželį, o apie finansinę pusę visai pamirštų. Juk prėjusiais metais nebuvo nė vieno susirinkimo bendruomenei. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 11 13, 20:53)
Manau, kad yra. cool.gif

kitos gal dar neidentifikuotos biggrin.gif
jei tai butu privatus darzelis, man jo financine bukle butu visai neidomi.....bet deja yra kitaip.....
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 11 13, 19:59)
kitos gal dar neidentifikuotos biggrin.gif

Tikrai taip. biggrin.gif
Atsakyti
kaip suprantu sekancia jau diena, kai parasiau sioje temoje, dalis darzelio kolektyvo perskaite viska, zino is kurios as grupes, vaika mano ir t.t.

QUOTE(ezra @ 2010 11 13, 19:30)

QUOTE(edituke @ 2010 11 13, 19:47)
o cia gal tokiu yra jau  biggrin.gif malonu buti susipazint......

lotuliukas.gif
Atsakyti

Labas vakaras, paskaičiau kelis psl. atgal, pašiurpau. Koks čia darželis? Neužskaičiau ax.gif Parašykite, kad žinočiau, kur savo vaiko neužrašyti ir ateity nervų nesitampyti 4u.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 11 13, 21:57)

jei cia rimtai, tai as net su garsu nusijuokiau biggrin.gif svarbu nebut baltai varnai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 13, 21:59)
Labas vakaras, paskaičiau kelis psl. atgal, pašiurpau. Koks čia darželis? Neužskaičiau  ax.gif  Parašykite, kad žinočiau, kur savo vaiko neužrašyti ir ateity nervų nesitampyti  4u.gif
Ačiū  4u.gif

jus geriau tada paskaitykit viska, nes yra siaip abieju pusiu komentaras ir palaikancios ir nea (kaip as), as nedarau itakos su savo nuomone, kiekvienam savaip....tik manau tiems kuriems tokie dalykai nerupi (kaip zmogaus skiriami 2 GPM) i susirinkimus tada net neina......
jus paskaitykit ir tada nuspresit ......
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 11 13, 21:04)
jei cia rimtai, tai as net su garsu nusijuokiau  biggrin.gif  svarbu nebut baltai varnai  biggrin.gif
Papildyta:

jus geriau tada paskaitykit viska, nes yra siaip abieju pusiu komentaras ir palaikancios ir nea (kaip as), as nedarau itakos su savo nuomone, kiekvienam savaip....tik manau tiems kuriems tokie dalykai nerupi (kaip zmogaus skiriami 2 GPM) i susirinkimus tada net neina......
jus paskaitykit ir tada nuspresit ......

ok, reik arbatos pasitaisyti ir patogiai įsitaisyti skaitymui biggrin.gif wink.gif
Atsakyti