QUOTE(sena niekšė @ 2011 03 31, 13:26)
sena niekšė, 31 Kov 2011 - 13:26, parašė:
sena niekšė, 31 Kov 2011 - 13:26, parašė:
bet šiaip manau, verčiau pabūti svetimam vaikui bjauria grubia boba, negu kad šuo neapsikentęs jam nukąstų nosį (o tada aš likčiau dešimt kartų labiau kalta).
bet šiaip manau, verčiau pabūti svetimam vaikui bjauria grubia boba, negu kad šuo neapsikentęs jam nukąstų nosį (o tada aš likčiau dešimt kartų labiau kalta).
Tai jei pabusit bjauri ir pasakysit grieztai, kad negalima skriausti sunu, tai liux. Bukit. Bet jei tampysit uz plauku, kai vaikas jau nuskriaude gyvuna....nezinau ar cia jau labai apsaugosite nuo nukastos nosies.
QUOTE(spylka78 @ 2011 03 31, 15:34)
spylka78, 31 Kov 2011 - 15:34, parašė:
spylka78, 31 Kov 2011 - 15:34, parašė:
mano vaikai visų pirma taip nesielgia, o jei taip padarytų tikrai sudrausminčiau,tikrai neleisčiau taip elgtis, bent jau bandyčiau ką nors daryt, o ne palinguočiau galva,
as jam plauku neroviau , as jam tik suemiau uz plauku ir biski patempiau,jei tai yra smurtavimas , tai už rankos paėmimas ir sulaikymas būtu irgi smurtas? bet kai mama nereaguoja i tai kas vyksta , kad jos vaikas pas mus gali daryt ką nori, laužyt žaislus, suptis ant lentynų , ir ne vieną kart pasakiau, o ji tik sugeba pasakyt kad jis ir namie toks, tai atsiprasau, gal ir jūs svečiuose leidžiate vaikui daryt ką jis nori , ir šnekėt ką nori, ir skriaust kitus vaikus ir gyvūnus?
jo cia gavosi kad aš mama siaubūnė
mano vaikai visų pirma taip nesielgia, o jei taip padarytų tikrai sudrausminčiau,tikrai neleisčiau taip elgtis, bent jau bandyčiau ką nors daryt, o ne palinguočiau galva,
as jam plauku neroviau , as jam tik suemiau uz plauku ir biski patempiau,
jei tai yra smurtavimas , tai už rankos paėmimas ir sulaikymas būtu irgi smurtas? bet kai mama nereaguoja i tai kas vyksta , kad jos vaikas pas mus gali daryt ką nori, laužyt žaislus, suptis ant lentynų , ir ne vieną kart pasakiau, o ji tik sugeba pasakyt kad jis ir namie toks, tai atsiprasau, gal ir jūs svečiuose leidžiate vaikui daryt ką jis nori , ir šnekėt ką nori, ir skriaust kitus vaikus ir gyvūnus?
jo cia gavosi kad aš mama siaubūnė
UK jei dirbtumete su vaikais, tai netektumete darbo ir butumete itraukta i 'juoda' sarasa. Man tikrai yra skirtumas, ar uz plauku patampyti post-faktum, ar sugriebti uz rankos su tikslu sustabdyti.
QUOTE(sena niekšė @ 2011 03 31, 16:04)
sena niekšė, 31 Kov 2011 - 16:04, parašė:
sena niekšė, 31 Kov 2011 - 16:04, parašė:
nieko jūs ne siaubūnė. siaubūnas yra gyvūnus skriaudžiantis vaikas.
nieko jūs ne siaubūnė. siaubūnas yra gyvūnus skriaudžiantis vaikas.
6 metu vaikas dar nelabai suvokia, kad gyvunui gali skaudeti. Jie tik apie 4-5 metus pradeda suvokti, kad kitas zmogus gali tureti kitokia nuomone ar zinias ir kad kitas zmogus mato pasauli kitaip. Ka kalbeti apie suvokima, liecianti gyvunus. Gal reiketu truputi nuleisti kartele ir pasistengti suvokti, ka tokio amziaus vaikas gali suvokti, o ko ne.