Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėvai nedrausmina savo vaikų...

QUOTE(Hedra:) @ 2010 10 13, 22:11)
uzvakar jos vaikas mano sunu bande nuo laiptu nustumti, gerai, kad sirdis nujaute ir ejau paziureti...pagavau uz rankos,

Man beskaitant, net katiliukas uzvire, kaip galima sitaip nekreipti demesio, nzn g.gif . As taip pat viena seima zinau, kur vaikam viskas galima, be jokiu drausminimu. Tai jei tevai ka ciut griesciau pasako, tai arba apspjauna ar nueina ir paš... blink.gif kur nors. Fui kaip baisu.
Siap aisku cia Jusu reikalas, bet kas svarbiau vaiko gyvybe ir sveikata, ar bendravimas su tokia seima blink.gif ? As tai asmeniskai net i ta puse neziureciau schmoll.gif , ir netikiu kad nera su kuo bendrauti, zomniu pilnas pasaulis ir visokiu ju zinoma yra, bet tie kurie kelia gresme mano vaikui, tai su tokiais tik labas ir viso gero. Jus nesupykit ant manes, nes cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurkev: 14 spalio 2010 - 09:57
Ko gero pravesciau "paskaita" tiek tevams, tiek vaikui, jei sitaip nekreipia demesio ir nedrausmina savo sunaus. O be to, musu draugu sarase tokiu "draugu" tikrai daugiau nebutu. schmoll.gif Niekam neleisiu skriausti ir zeminti savo vaiku. schmoll.gif
Atsakyti
idomiausia tai jog , sunu esam ismokine , kad mustis atgal mazesniems negalima, tai kai tas vaikas ka nors padaro man nematant jis ateina prie visu ir pasako....o jie dar didziuojasi savo vaiku, kad tipo didesniui i kaulus duoda....nu zodziu reikes paklausyti jusu patarimu ir rimtai pasikalbeti su jais kai kita syk susitiksim....
mes kartais su vyru pakalbam, kai jie iseina, kad buvo ne karta ta vakara pvz tokiu situaciju kad as pati jau nekarta tam vaikui norejau uzduoti per veida....o jei mano vaikas taip issidirbinejes butu sveciuose arba kad ir namuose tikrai butu buves nubaustas prie visu zmoniu...nezinau mes taip nedasileidziam kad vaikas reguliotu tevams ir dar kitiems zmonems matant.... schmoll.gif
Atsakyti
autorės vietoj, duočiau vaikui "leidimą" kenkėjukui užvožti. tegu supranta, su kuo turi reikalą.

o šiaip -- jei su tais žmonėm bendrauti norisi, o nervina tik jų vaikas -- gal bendraukit be vaikų? vaikai tegu pabūna su savo auklėm, bobutėm, ar daržely. o jūs nueikit į kabaką ir pasėdėsit sau ramiai.
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2010 10 14, 13:51)
o jie dar didziuojasi savo vaiku, kad tipo didesniui i kaulus duoda

blink.gif O paskui zmones svarsto, kodel tiek daug patyciu mokyklose doh.gif

O del bendravimo be vaiku - tikrai geras patarimas.
Atsakyti
vakar buvom susitike...kai nuejom tas vaikas pietus miegojo tai viskas gerai buvo....paskui atsikele pradzioj ramiai zaide, paskui prasidejo visos linksmybes kaip visada....tai neiskenciau atsistojau, kai uzrekiau ant to vaiko, susigedo ziauriai...tai paskui mama pradejo guostis, kad tipo nesusitvarko su juo....tai daviau keleta patarimu, bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2010 10 16, 10:47)
vakar buvom susitike...kai nuejom tas vaikas pietus miegojo tai viskas gerai buvo....paskui atsikele pradzioj ramiai zaide, paskui prasidejo visos linksmybes kaip visada....tai neiskenciau atsistojau, kai uzrekiau ant to vaiko, susigedo ziauriai...tai paskui mama pradejo guostis, kad tipo nesusitvarko su juo....tai daviau keleta patarimu, bigsmile.gif

Saunuole, taip ir reikia. thumbup.gif Ner cia ko nusileisti. mirksiukas.gif
Atsakyti
tas vaikas dabar bijo manes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif likau blogoji teta-pabaisa biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveika,

Na yra dvi iseitys: pasikalbeti rimtai su sita seima, arba nustoti su jais bendrauti...
Jeigu nores bendrauti su , tai stengsis issaugoti bendravima ir pasistegs, kad kuo maziau ju vaikas taip elgtusi, bent jau sveciuose, jeigu ne, vadinasi viso gero smile.gif
Nemegstu as tokiu seimu kai vaikams ir ant stalo galima sveciuose uzsilipti, o tevai tik juoksis is to schmoll.gif Viskam savos ribos...

Kaip kazkas jau minejo, isivaizduoju kas bus kai sitam vaikui bus 10 metu, turbut jis bus seimos galva, o ne tevai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 15, 18:19)
blink.gif O paskui zmones svarsto, kodel tiek daug patyciu mokyklose doh.gif

Bet tokių tikrai nemažai yra. Deja...
Atsakyti
as manau jog tikrai reikia atvirai pakalbeti su ta seima. Gali tiesiog ispudis susidaryti, jog tevai leidzia viska, bet is tiesu nenori kelti scenu prie sveciu. Gal yra problemu.
As buvau tokia mamyte, kur visos kieme bobunes speliodavo "tikriausiai sita vaika namie musa, todel jis toks agresyvus", "tikriausiai jam namie leidziama viskas", "tikriausiai pas ji namie tevai barasi ir musasi", "as kaip paimciau tokiam vaikui rykstele, kad daugiau nedristu taip.." ir panasiai. Is tiesu tikrai taip nebuvo, niekas jam nei leisdavo visko nei musdavo nei namie tevai musdavosi smile.gif. iki kol pradejo kalbeti vaikas is tiesu buvo labai nervuotas, sunkiai tvardydavosi, menka kibirkstele ir isterijos, tik nusisuki ir ziuri skriaudzia kitus... Tikrai galima is sono budavo taip pasakyti, bet niekas net neitare, kaip sunku mums buvo su juo. Vaikui irgi buvo sunku, nes negalejo zodziais isreiksti savo minciu, jo bendraamziai jau seniai kalbantys, o jis vis negali buti iki galo suprastas. Karta nuejome pas drauge i svecius, tai taip ir likom nepabendrave, nes pastovios scenos buvo. Man buvo ziauriai skaudu, itariau daugiau tikrai jinai nenori musu sveciuose. Bet is tiesu ir as nebenorejau. Galima ir be vaiku nutariau. Bet gal kiti tevai tiesiog nori atsipalaiduoti ir apsimeta, kad demesio nekreipia. Taigi cia yra medalio kita puse. Bet nesakau, galbut tai ir buvo vaikas kuriam leidziama viskas.
Realiai nesu susidurusi, bet girdejau jog hiperaktyvus vaikai pasirodo kitiems islepinti ir tokie kuriems galima viskas. Taciau tai visiskai klaidinga nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdeda: 16 spalio 2010 - 22:21
QUOTE(skruzdeda @ 2010 10 16, 23:20)
as manau jog tikrai reikia atvirai pakalbeti su ta seima. Gali tiesiog ispudis susidaryti, jog tevai leidzia viska, bet is tiesu nenori kelti scenu prie sveciu. Gal yra problemu.
As buvau tokia mamyte, kur visos kieme bobunes speliodavo "tikriausiai sita vaika namie musa, todel jis toks agresyvus", "tikriausiai jam namie leidziama viskas", "tikriausiai pas ji namie tevai barasi ir musasi", "as kaip paimciau tokiam vaikui rykstele, kad daugiau nedristu taip.." ir panasiai. Is tiesu tikrai taip nebuvo, niekas jam nei leisdavo visko nei musdavo nei namie tevai musdavosi smile.gif. iki kol pradejo kalbeti vaikas is tiesu buvo labai nervuotas, sunkiai tvardydavosi, menka kibirkstele ir isterijos, tik nusisuki ir ziuri skriaudzia kitus... Tikrai galima is sono budavo taip pasakyti, bet niekas net neitare, kaip sunku mums buvo su juo. Vaikui irgi buvo sunku, nes negalejo zodziais isreiksti savo minciu, jo bendraamziai jau seniai kalbantys, o jis vis negali buti iki galo suprastas. Karta nuejome pas drauge i svecius, tai taip ir likom nepabendrave, nes pastovios scenos buvo. Man buvo ziauriai skaudu, itariau daugiau tikrai jinai nenori musu sveciuose. Bet is tiesu ir as nebenorejau. Galima ir be vaiku nutariau. Bet gal kiti tevai tiesiog nori atsipalaiduoti ir apsimeta, kad demesio nekreipia. Taigi cia yra medalio kita puse. Bet nesakau, galbut tai ir buvo vaikas kuriam leidziama viskas.
Realiai nesu susidurusi, bet girdejau jog hiperaktyvus vaikai pasirodo kitiems islepinti ir tokie kuriems galima viskas. Taciau tai visiskai klaidinga nuomone.

Sveiki,

Mano vaikas nėra labai agresyvus ar iš tų, kuris visai neklauso, bet bėdų turime dėl to, kad kyla daug isterijų ir yra labai jautrus, nes mes ne viską suprantame, ko jis nori. Maniškiui dabar du su puse, bet nekalba, na pasako kokios 20 žodžių: am, am - valgyt, ba, ba - nėra, mama, tete, žaža - sesė, čia, ate, miau, au au, mū, ačiū, te- ten ir t.t. Rodo berniukas daug ką gestais, bet mes jį skatinam kalbėti, stengiamės suprasti, ko jis nori. Kaip Jūs palengvindavot tokią situaciją? Kada Jūsų vaikelis pradėjo kalbėti?
Atsakyti