Hedra:), 13 Spa 2010 - 15:45, parašė:
Hedra:), 13 Spa 2010 - 15:45, parašė: p[atarkit gal teko ir jum tokių situaciju patirti.

teko ir ne karta

1. nebendrauti su ta seima

2. bendrauti ir nekreipti demesio

3. tyliai laukti kol ju vaikas paaugs ir pasibaigs tos problemos

Hedra:), 13 Spa 2010 - 13:45, parašė:
Hedra:), 13 Spa 2010 - 13:45, parašė: ![]()
Sveikos , mamytės... Susidūriau su tokia keistoka situacija, atsikraustėm į svetimą šalį, susiradom su kuo bendrauti(lietuviai), mama ir tėtis labai nuostabūs žmonės, gerai sutariame, tačiau yra vaikutis virš 3 metų, kuris yra tikras velnias...tikraja šio žodžio prasme isterikas iš didžiosios raidės...tėvams regulioja kada kalbėti, kada nekalbėti...klykia, šaukia, muša ne tik savo tėvus, bet ir mano sūnų...ir svarbiausia , kad jo niekas nedrausmina, tevai jam 'lenda i užpakali" , kai muša mano vaika tipo nemato...nu žodžiu as pasakau: kodel taip elgiesi, tuomet jis susigesta, nes jei mano sunus trenks jam atgal, žinoma mes liksime kalčiausi tada...nežinau kaip elgtis, jug savo vaikus turi drausminti savi, o ne svetimi.....p[atarkit gal teko ir jum tokių situaciju patirti.

Jei tai geri draugai, tai as padiskutuociau, bet ale taip nerimtai, koks ju poziuris i smurta, i NE sakyma, kokia vaiko ateiti isivaizduoja. Cia tipo siaip domiuosi

O tada nuspresciau ka daryti

Dziaugiuosi, kad tie zmenes nera jokie artimi draugai, is tiesu net nemanau, kad galeciau artimai bendrauti su tevais, kurie savo vaikams leidzia kumsciuoti kitus zmones bei imineti ju daiktus

Hedra:), 13 Spa 2010 - 23:24, parašė:
Hedra:), 13 Spa 2010 - 23:24, parašė: tai jei mama butuu mano geriausia drauge as net nebijociau jai visko iskloti tiesiai sviesiai , be jokiu uzuolanku....o dabar tiesiog bendraujam seimomis ir tiek...vyrai kartu dirba, svetimoj saly mazai tera su kuo bendrauti, tai nera kito pasirinkimo, bet paciai nebesinori eiti i svecius, kad nebandytu vaiko nuo laiptu nustumti

nu viskas aisku kad jums nera su kuom bendrauti, bet jei nuolat skriaudzia jusu vaikuti tai nezinau ar yra malonu sedet kaip ant adatu?

nezinau ka daryciau jusu vietoj, bet jauciu kad vengciau tokios draugijos

Bet jei sutikciau, tai tikrai nebijociau pasakyti, jei jau tevai nekreipia demesio.
Manau, kad Jums viskas issispres laikui begant. Jus nenoresit eiti, gal paklaus kodel, gal graziai aptarsit ir issiaiskinsit