Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Asstule @ 2010 10 15, 00:35)
Mergiukai, gal jau kuri gavote ta megztuka-suknyte su zirgais/pudeliukais?  blush2.gif Gal galetumete imesti realia foto ju  blush2.gif

As jos dar laukiu ax.gif O ar kas daugiau uzsakinejo, nezinau
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2010 10 15, 10:03)
Galit net nebandyti, nes neleis apmoketi, jei netinkama preke bus krepselyje  ax.gif Jau kelis kartus su tuo susiduriau, o del ko taip yra tai neisivaizduoju, kas keisciausia, kad viena karta ir prie rankines taip buvo parasyta ir neleido jos pirkti  g.gif

Neleido, teko tikrai ištrinti iš krepšelio. Ir neleido 1 vaikiškos bliuskutės ir tunikos pirkti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 10 15, 11:18)
Neleido, teko tikrai ištrinti iš krepšelio. Ir neleido 1 vaikiškos bliuskutės ir tunikos pirkti  blink.gif

Labai smalsu pasidare del kokios priezasties nesiuncia g.gif Suprantu nesiuncia mango, o cia kodel?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 15, 09:04)

aš irgi juos buvau nusižiūrėjusi, bet nebepirkau g.gif

O kodel nepirkote , kas nuomone pakeite ?
QUOTE(My.Vica @ 2010 10 15, 09:57)
As uzsisakinejau tokius tik juodus, bet jie yra tame siuntiny, kuris kiek suprantu vis dar nera issiustas, nors uzsakyta sekmadieny  doh.gif bet kai gausiu galesiu pakomentuoti  4u.gif

Bijau nesulauksiu ir griebsiu smile.gif

QUOTE(murashke @ 2010 10 15, 11:52)
atrodo graziai, tik spalva ne mano  biggrin.gif  4u.gif

As tai sia spalva pasirinkau del paltuko nes siandien vaziuoju pirkti sia striukyte :
http://www.newlook.c...acket_195207304 tai galvoju sie batai visai stilingai atrodytu prie jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 15, 11:29)
Labai smalsu pasidare del kokios priezasties nesiuncia g.gif  Suprantu nesiuncia mango, o cia kodel?

Nu ir man labai smalsu, gal kas žino g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 10 15, 12:55)
Nu ir man labai smalsu, gal kas žino  g.gif ?

priezasciu gali but n, jei labai idomu, parasykit asosui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 15, 13:01)
priezasciu gali but n, jei labai idomu, parasykit asosui biggrin.gif

Paklausiau biggrin.gif , nes jau atsibodo varvinti seile i tuos ciate lakus, pvz. Rinkinys ciate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 15 spalio 2010 - 12:39
Gavau siandien viena siuntinuka, tai labai patiko sie bateliai, maniau kad atrodys lb pigiai, bet siaip lb puosnus, iseiginiai, puikiai atrodys prie juodos suknytes 4u.gif Tik dabar jie pabrango, buvo pigesni blush2.gif
Batukai
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2010 10 15, 13:38)
Gavau siandien viena siuntinuka, tai labai patiko sie bateliai, maniau kad atrodys lb pigiai, bet siaip lb puosnus, iseiginiai, puikiai atrodys prie juodos suknytes  4u.gif Tik dabar jie pabrango, buvo pigesni  blush2.gif
Batukai

oho, kokie geruliai!
Papildyta:
QUOTE(Milmar @ 2010 10 15, 13:37)
Paklausiau  biggrin.gif , nes jau atsibodo varvinti seile i tuos ciate lakus, pvz. Rinkinys ciate

parasykit veliau ka atrase 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 10 15, 12:37)
Paklausiau  biggrin.gif , nes jau atsibodo varvinti seile i tuos ciate lakus, pvz. Rinkinys ciate

jo, labai graziu ciate lauku pas juos yra wub.gif
Atsakyti
Milmar, parašykit tikrai paskui, ką atrašys. Aš nerašysiu, nes nevarvinau labai selės dėl poros maikučių lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif

OK, parasysiu rolleyes.gif
Atsakyti