gal kas tokius batukus uzsakinejo ? ar patogus, kaip realiai atrodo ? ar atitinka dydis ?
QUOTE(Lucrezia @ 2010 10 14, 23:44)
kurie gražesni? gal kuri pirkot
ne vieni nepatiko
QUOTE(Lucrezia @ 2010 10 14, 23:44)
Is pateiktu treti dar gal ir nieko. Kazkur streetstyle panasius maciau prie juodu kelniu, labai neblogai atrode, bet pati sau nepirkciau - kaubojiskus primena, o as "alergiska" jiems
QUOTE(Cherry_ @ 2010 10 15, 02:04)
gal kas tokius batukus uzsakinejo ? ar patogus, kaip realiai atrodo ? ar atitinka dydis ?
As uzsisakinejau tokius tik juodus, bet jie yra tame siuntiny, kuris kiek suprantu vis dar nera issiustas, nors uzsakyta sekmadieny bet kai gausiu galesiu pakomentuoti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 10 15, 10:00)
Merginos, man dar įdomu, kodėl rašo prie prekės, kad siunčia į 19 šalių (LT tam tarpe nėra), čia gi ne koks aerozolis ar kvepalai . Ar bandyt laimę užsisakinėt ar čia jau laiko ir jūsų patikrinta, kad jei nerašo, kad siunčia į LT - reiškia nieko ir nebus ?
gali bandyt, bet kai jau reiks moket, parasys, kad negalima ir viskas
[quote=Lucrezia,2010 10 14, 22:44]
Man tai viduriniai labai nekokie, o soniniai patinka. Dar kaip uz tokia kaina, odiniai tikrai verti demesio.
Man tai viduriniai labai nekokie, o soniniai patinka. Dar kaip uz tokia kaina, odiniai tikrai verti demesio.
QUOTE(priklausomybe @ 2010 10 15, 10:00)
Merginos, man dar įdomu, kodėl rašo prie prekės, kad siunčia į 19 šalių (LT tam tarpe nėra), čia gi ne koks aerozolis ar kvepalai . Ar bandyt laimę užsisakinėt ar čia jau laiko ir jūsų patikrinta, kad jei nerašo, kad siunčia į LT - reiškia nieko ir nebus ?
Galit net nebandyti, nes neleis apmoketi, jei netinkama preke bus krepselyje Jau kelis kartus su tuo susiduriau, o del ko taip yra tai neisivaizduoju, kas keisciausia, kad viena karta ir prie rankines taip buvo parasyta ir neleido jos pirkti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 14, 23:56)
QUOTE(Asstule @ 2010 10 15, 01:35)
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 15, 08:34)
ačiū už nuomones, man tai tokie patinka, nemėgstu aukštakulnių kasdienai ir su kablais eidama į darbą nebesipuošiu
QUOTE(pupen @ 2010 10 15, 10:41)
Dar kaip uz tokia kaina, odiniai tikrai verti demesio.
QUOTE(My.Vica @ 2010 10 15, 11:03)
Galit net nebandyti, nes neleis apmoketi, jei netinkama preke bus krepselyje Jau kelis kartus su tuo susiduriau, o del ko taip yra tai neisivaizduoju, kas keisciausia, kad viena karta ir prie rankines taip buvo parasyta ir neleido jos pirkti
Esu pastebejus, kad nagu laku neleidzia i Lietuva siusti.
Po to, kai kurias einamas prekes per sale leidzia tik UK pirkti - yra buve, kad kelniu, veido kremo negalejau pirkti, matyt saviskiams palieka didesni pasirinkima . Na o Mango niekada nesiuncia i Lietuva, nes yra atstovas pas mus.
QUOTE(Cherry_ @ 2010 10 15, 01:04)
atrodo graziai, tik spalva ne mano