Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

gal kas tokius batukus uzsakinejo ? ar patogus, kaip realiai atrodo ? ar atitinka dydis ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 10 14, 23:44)
kurie gražesni? gal kuri pirkot  bigsmile.gif

ne vieni nepatiko
Atsakyti
[quote=Lucrezia,2010 10 14, 23:44]
kurie gražesni? gal kuri pirkot bigsmile.gif

treti
Papildyta:
[quote=Cherry_,2010 10 15, 02:04]
gal kas tokius batukus uzsakinejo ? ar patogus, kaip realiai atrodo ? ar atitinka dydis ?

aš irgi juos buvau nusižiūrėjusi, bet nebepirkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 10 14, 23:44)
kurie gražesni? gal kuri pirkot  bigsmile.gif

Is pateiktu treti dar gal ir nieko. Kazkur streetstyle panasius maciau prie juodu kelniu, labai neblogai atrode, bet pati sau nepirkciau - kaubojiskus primena, o as "alergiska" jiems lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 15 spalio 2010 - 08:16
QUOTE(Cherry_ @ 2010 10 15, 02:04)
user posted image

As uzsisakinejau tokius tik juodus, bet jie yra tame siuntiny, kuris kiek suprantu vis dar nera issiustas, nors uzsakyta sekmadieny doh.gif bet kai gausiu galesiu pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, man dar įdomu, kodėl rašo prie prekės, kad siunčia į 19 šalių (LT tam tarpe nėra), čia gi ne koks aerozolis ar kvepalai g.gif . Ar bandyt laimę užsisakinėt ar čia jau laiko ir jūsų patikrinta, kad jei nerašo, kad siunčia į LT - reiškia nieko ir nebus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 10 15, 10:00)
Merginos, man dar įdomu, kodėl rašo prie prekės, kad siunčia į 19 šalių (LT tam tarpe nėra), čia gi ne koks aerozolis ar kvepalai  g.gif . Ar bandyt laimę užsisakinėt ar čia jau laiko ir jūsų patikrinta, kad jei nerašo, kad siunčia į LT - reiškia nieko ir nebus  g.gif ?

gali bandyt, bet kai jau reiks moket, parasys, kad negalima ir viskas
Atsakyti
[quote=Lucrezia,2010 10 14, 22:44]
kurie gražesni? gal kuri pirkot bigsmile.gif

Man tai viduriniai labai nekokie, o soniniai patinka. Dar kaip uz tokia kaina, odiniai tikrai verti demesio.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 10 15, 10:00)
Merginos, man dar įdomu, kodėl rašo prie prekės, kad siunčia į 19 šalių (LT tam tarpe nėra), čia gi ne koks aerozolis ar kvepalai  g.gif . Ar bandyt laimę užsisakinėt ar čia jau laiko ir jūsų patikrinta, kad jei nerašo, kad siunčia į LT - reiškia nieko ir nebus  g.gif ?

Galit net nebandyti, nes neleis apmoketi, jei netinkama preke bus krepselyje ax.gif Jau kelis kartus su tuo susiduriau, o del ko taip yra tai neisivaizduoju, kas keisciausia, kad viena karta ir prie rankines taip buvo parasyta ir neleido jos pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 14, 23:56)

QUOTE(Asstule @ 2010 10 15, 01:35)

QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 15, 08:34)

ačiū už nuomones, man tai tokie patinka, nemėgstu aukštakulnių kasdienai ir su kablais eidama į darbą nebesipuošiu biggrin.gif

QUOTE(pupen @ 2010 10 15, 10:41)
Dar kaip uz tokia kaina, odiniai tikrai verti demesio.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2010 10 15, 11:03)
Galit net nebandyti, nes neleis apmoketi, jei netinkama preke bus krepselyje  ax.gif Jau kelis kartus su tuo susiduriau, o del ko taip yra tai neisivaizduoju, kas keisciausia, kad viena karta ir prie rankines taip buvo parasyta ir neleido jos pirkti  g.gif

Esu pastebejus, kad nagu laku neleidzia i Lietuva siusti.
Po to, kai kurias einamas prekes per sale leidzia tik UK pirkti - yra buve, kad kelniu, veido kremo negalejau pirkti, matyt saviskiams palieka didesni pasirinkima g.gif . Na o Mango niekada nesiuncia i Lietuva, nes yra atstovas pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 10 15, 01:04)
user posted image

atrodo graziai, tik spalva ne mano biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti