Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Kristepala @ 2010 10 14, 15:25)
Nu sakes..! Asos pailgino pristatymo laika 3 dienom  blink.gif . Per 3 dienas tik pinigelius nuskaitos, po to tik issiuncia  verysad.gif  Kaip ilgai laukti
Gal zinot, kodel taip atsitiko?

del nekantriu lietuviu lotuliukas.gif 4u.gif
tikriausiai del to, kad reikia daugiau laiko uzsakymams apdoroti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 10 14, 08:50)
Jus tik nepanikuokit  ax.gif  Pamatysit, viskas bus gerai. Pasimatuosit viska ir liksit patenkinta. O uz inconveniences caused pasiprasysit nuolaideles kitam kartui ir apsipirksit darkart. Kiek pamenu, si pirmadieni tik uzsakinejot?. Tai jei taip, tai tikrai nedaug laiko praejo. Dabar tik kad paste neuzsiguletu, tai pasiklausinekit nuo kitos savaites viduriuko.
Nu man ner asmeniskai buve, kad asos pasisiukslintu ir nesutvarkytu reikalu, o uzsakinejau ne viena ir ne penkis kartus ir yra buve irgi nesusipratimu.
Del to pigiojo postage varianto as tai pakankamai saugiai jauciuos. Kartais, kai ner siuntiny nieko skubaus, net norisi, kad jis paveluotu kokia dienele, nes tada atgauciau postage pinigus plius gauciau nuolaidele kitam uzsakymui 10% rolleyes.gif  Ber man taip ner buve, tik draugei - pas mane pastininkas labai pareigingas arba dpd gerai sudirba rolleyes.gif

O kiek dienų jau čia skaitosi tas vėlavimas blush2.gif g.gif ?

QUOTE(S@lsa @ 2010 10 14, 10:59)
Ant siuntinio parasyta, kad siusta per DPD, bet ejau i pasta atsiimt  g.gif

Kaip keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 10 14, 16:50)
Kaip keista  g.gif

Man lygiai taip pat, uzrasyta kad siusta dpd oro pastu ir ejau pasiimti pati i pasta
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 10 14, 15:58)
Man lygiai taip pat, uzrasyta kad siusta dpd oro pastu ir ejau pasiimti pati i pasta

g.gif Šiaip gi dpd kaip ir dhl kokia skaitosi privati firma, neturėtų turėti nieko bendro su paštu, nu kaip įdomiai. Matysim kaip man čia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2010 10 14, 15:29)
Daug dėmesio mano istorija sulaukė  biggrin.gif
Tas užsakymas buvo siųstas per DPD… viso 3 savaites!!! Antra esmė jog jie man neatsiuntė vieno triusiko.  Ir trečia - po beveik mėnesio nuo užsakymo net neturėjo intensijų jo išsiųsti  blink.gif
Tai natūraliai norėjau kad arba man gražintų  pinigų, arba atsiųstų triusiką + duotų tikrai normalią nuolaidą o ne kokia 10 procentų kurią turi panaudoti per savaitę. Nes toje situacijoje tikrai buvo už ką. 
+  po kurio laiko tikrai užkniso kad jie siunčia tuos savo standartinius atsakymus o ne atsako to ko klausi kol jų neužatakuoji piktesniu tonu.  Per mėnesį piktesnis tonas atsiranda net ir didžiausiam pacifistui.
Galbūt tiesiog užknisau, bet įtariu jog tokioje situacijoje jie ir iš DPD už terminų nevykdymą kompensuoti buvo.
Be šio atvejo su Asos neturėjau jokių problemų. O ir tąkart nelikau labai nuskriausta galų gale. Ta prasme su jais tikrai viskas išsprendžiama kliento naudai. Bet žinoma nereikia tylėti  ax.gif  biggrin.gif
Tiesa tik praėjusią savaitę per savo saskaitą vėl kažką užsisakiau. Kolkas laukiu  lotuliukas.gif  Gal aš ne į Asos, o į DPD juodą sąrašą įtraukta  biggrin.gif

palauk palauk....gausi kokį skudurą, grindims plauti, vietoj užsakytų daiktų biggrin.gif
o jei rimtai, man žiauriai keista, kaip jie atsako kažkokiai standartiniais atsakymais. Nu kiek aš turėjau reikalų su jais-visada greit atsako ir atsako į klausimą normaliai. Ne automatas, o kažkokia moteris. smile.gif Gal man sekasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 14, 19:35)
palauk palauk....gausi kokį skudurą, grindims plauti, vietoj užsakytų daiktų  biggrin.gif
o jei rimtai, man žiauriai keista, kaip jie atsako kažkokiai standartiniais atsakymais. Nu kiek aš turėjau reikalų su jais-visada greit atsako ir atsako į klausimą normaliai. Ne automatas, o kažkokia moteris. smile.gif Gal man sekasi  biggrin.gif

bijo vip'ine kliente prarast...
o ka mes, paprasti zemes akmeneliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 10 14, 16:50)
O kiek dienų jau čia skaitosi tas vėlavimas  blush2.gif  g.gif ?

Kai nepristato nurodyta ant uzsakymo patvirtinimo diena 4u.gif Ten buna parasyta,kad pristatys iki tada ir tada. Gal jus buvot susiplanavus, kad gausit ta diena ir veliau ta preke bus nebereikalinga.

QUOTE(Tylene @ 2010 10 14, 19:35)
palauk palauk....gausi kokį skudurą, grindims plauti, vietoj užsakytų daiktų  biggrin.gif
o jei rimtai, man žiauriai keista, kaip jie atsako kažkokiai standartiniais atsakymais. Nu kiek aš turėjau reikalų su jais-visada greit atsako ir atsako į klausimą normaliai. Ne automatas, o kažkokia moteris. smile.gif Gal man sekasi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Na as tai paprastai gaunu automato atsakyma valandos begyje, o po to neuzilgo operatoriaus (zmogaus) atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
em, gal kas patartu,
noreciau brokuota verini grazint ir uz ta pati netikusius rubus. idomu, ar atgauciau pinigelius uz siuntima, nes vis gi netikusieji rubai daugiau sveria nei verinys? jauciu asos be problemos grazins uz siuntima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 14 spalio 2010 - 19:59
QUOTE(Soy @ 2010 10 14, 08:40)

nu nieko sau odinių batų kaina blink.gif kaip pasisekė blush2.gif

o čia jų size guide gerai rašo? išvis žiūriu eur39 dydžio nėra lentelėje lotuliukas.gif tai kokį imti, UK 6 ar 7? g.gif
Papildyta:
tai gal kuri galit pasakyti, ar būtent ASOS suede/odiniai bačiokai atitinka dydį? niekad iš UK nesisiunčiau, o kiek batų radau bigsmile.gif
su 39 imti 6 taip? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucrezia: 14 spalio 2010 - 20:00
kurie gražesni? gal kuri pirkot bigsmile.gif
user posted image
man tik baisu, kad nebūtų labai viršuje platūs ir nesmukčiotų, nes blauzdos mano plonos doh.gif ant manekenės kojos irgi man asmeniškai nekaip atrodo blink.gif lyg tuoj pames tuos batus blink.gif
user posted image
Atsakyti
nei vieni blush2.gif
Atsakyti
Mergiukai, gal jau kuri gavote ta megztuka-suknyte su zirgais/pudeliukais? blush2.gif Gal galetumete imesti realia foto ju blush2.gif

QUOTE(Lucrezia @ 2010 10 14, 23:44)
kurie gražesni?

Kad visi nekokie 4u.gif
Atsakyti