Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(S@lsa @ 2010 10 14, 11:24)
Uzsisakiau batukus penktadieni, siandiena jau turiu. Patinka man toks operatyvumas  thumbup.gif

O jums atejo per DPD kurjerius? ar paprastu pastu? blush2.gif Nes as irgi laukiu penktadienio siuntinuko, bet per kurjerius, lb jau nekantru, gal sakau ir as siandien gausiu thumbup.gif
O prekes kurias uzsakiau sekmadieny, raso kad dar neissiustos, bet visdar stengiuosi kantriai laukti 4u.gif
Atsakyti
Ant siuntinio parasyta, kad siusta per DPD, bet ejau i pasta atsiimt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@lsa: 14 spalio 2010 - 10:59
QUOTE(S@lsa @ 2010 10 14, 11:59)
Ant siuntinio parasyta, kad siusta per DPD, bet ejau i pasta atsiimt  g.gif

Na supratau, tikiuosi snd ar bent jau ryt sulaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 10 13, 22:02)
ne nu mane tas ASOS vis labiau stebina..
your order has been processed but may arrive in several packages.
yra kam taip buve?
raso kad part1 shipped, tai kada man ta likusia issius?! kosmaras kazkoks  doh.gif

ir dar klausimas... gal kuri pagelbes..
kai pinigus  grazina i Visa Virtuon, kada ji mazdaug i korteles saskaita ikrenta ar taip ir neikrenta, o kaboo kazkur kol vel ko neperki?  doh.gif

man taip pat atsiunte ant dienu, dviem dalim, nors pirkau vienu sykiu. bet viena dalis atejo antradieni, kita treciadieni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 14 spalio 2010 - 11:23
QUOTE(Milmar @ 2010 10 14, 09:50)
Jus tik nepanikuokit  ax.gif  Pamatysit, viskas bus gerai. Pasimatuosit viska ir liksit patenkinta. O uz inconveniences caused pasiprasysit nuolaideles kitam kartui ir apsipirksit darkart. Kiek pamenu, si pirmadieni tik uzsakinejot?. Tai jei taip, tai tikrai nedaug laiko praejo. Dabar tik kad paste neuzsiguletu, tai pasiklausinekit nuo kitos savaites viduriuko.

tame ir esme, kad uzsakinejau jau net 5dieni. Jau tuoj savaite bus doh.gif
Atsakyti
As siandien gavau (tiksliau jau vakar Vilniui buvo, tik sake manes namie nerado), uzsakymas 6 diena darytas buvo. ax.gif Tai kaip ir greitai atsiunte.
Bet paprastu pastu paskutinius sykius 7dieni uzsakiau, o 5dieni arba 6dieni atsiimdavau is pasto. bigsmile.gif
Atsakyti
Nesuprasi pagal ka jie pasirenka siuntimo buda.Anksciau maniau,kad nuo sumos priklauso,bet pasirodo ne.As uzsisakinejau 7d.Vakar jau atsiemiau paste.
O geriausias bajeris,kad atsiunte man ne ta dydi batu,parasiau laiska kas ir kaip?Atrase ta savo standartini,sorry,daug darbu,tuoj atsakysim 12val.laikotarpy...
Tikrinu pasta,ziuriu-raso-jusu siuntinys issiustas... thumbup.gif Smaikstuoliai tikri!
Atsakyti
QUOTE(Indriuks @ 2010 10 14, 14:18)
Nesuprasi pagal ka jie pasirenka siuntimo buda.Anksciau maniau,kad nuo sumos priklauso,bet pasirodo ne.As uzsisakinejau 7d.Vakar jau atsiemiau paste.
O geriausias bajeris,kad atsiunte man ne ta dydi batu,parasiau laiska kas ir kaip?Atrase ta savo standartini,sorry,daug darbu,tuoj atsakysim 12val.laikotarpy...
Tikrinu pasta,ziuriu-raso-jusu siuntinys issiustas... thumbup.gif Smaikstuoliai tikri!

Ta prasme, issiunte gera dydi? O negera reiks grazinti? biggrin.gif

Kokie batai blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 10 14, 14:23)
Ta prasme, issiunte gera dydi? O negera reiks grazinti?  biggrin.gif

Kokie batai  blush2.gif ?

Tikiuosi, kad dabar jau gera,o apie joki grazinima man jie ne puse lupu neuzsimine,tai pagalvosiu lotuliukas.gif
Vaikiski,berniukui(vietoj 10UK idejo 13) doh.gif
Atsakyti
be kreditines ir be paypalo imanoma is ten uzsisakyt? nes reikia skubiai, o paypalas ten kelias dienas registruoja dar tave ania? per tarpininkes irgi nenoriu, nes jei netiks noresis grazint:/
Atsakyti
Nu sakes..! Asos pailgino pristatymo laika 3 dienom blink.gif . Per 3 dienas tik pinigelius nuskaitos, po to tik issiuncia verysad.gif Kaip ilgai laukti
Gal zinot, kodel taip atsitiko?
Atsakyti
Daug dėmesio mano istorija sulaukė biggrin.gif
Tas užsakymas buvo siųstas per DPD… viso 3 savaites!!! Antra esmė jog jie man neatsiuntė vieno triusiko. Ir trečia - po beveik mėnesio nuo užsakymo net neturėjo intensijų jo išsiųsti blink.gif
Tai natūraliai norėjau kad arba man gražintų pinigų, arba atsiųstų triusiką + duotų tikrai normalią nuolaidą o ne kokia 10 procentų kurią turi panaudoti per savaitę. Nes toje situacijoje tikrai buvo už ką.
+ po kurio laiko tikrai užkniso kad jie siunčia tuos savo standartinius atsakymus o ne atsako to ko klausi kol jų neužatakuoji piktesniu tonu. Per mėnesį piktesnis tonas atsiranda net ir didžiausiam pacifistui.
Galbūt tiesiog užknisau, bet įtariu jog tokioje situacijoje jie ir iš DPD už terminų nevykdymą kompensuoti buvo.
Be šio atvejo su Asos neturėjau jokių problemų. O ir tąkart nelikau labai nuskriausta galų gale. Ta prasme su jais tikrai viskas išsprendžiama kliento naudai. Bet žinoma nereikia tylėti ax.gif biggrin.gif
Tiesa tik praėjusią savaitę per savo saskaitą vėl kažką užsisakiau. Kolkas laukiu lotuliukas.gif Gal aš ne į Asos, o į DPD juodą sąrašą įtraukta biggrin.gif
Atsakyti