QUOTE(SaiMita @ 2010 10 14, 09:13)
na atsiprasau, bet jei nesusitvarko - isvis tada tokio serviso tegul nesiulo. O dabar issiuncia po savaites, ir tai dalim
Jus tik nepanikuokit
Pamatysit, viskas bus gerai. Pasimatuosit viska ir liksit patenkinta. O uz inconveniences caused pasiprasysit nuolaideles kitam kartui ir apsipirksit darkart. Kiek pamenu, si pirmadieni tik uzsakinejot?. Tai jei taip, tai tikrai nedaug laiko praejo. Dabar tik kad paste neuzsiguletu, tai pasiklausinekit nuo kitos savaites viduriuko.
Nu man ner asmeniskai buve, kad asos pasisiukslintu ir nesutvarkytu reikalu, o uzsakinejau ne viena ir ne penkis kartus ir yra buve irgi nesusipratimu.
Del to pigiojo postage varianto as tai pakankamai saugiai jauciuos. Kartais, kai ner siuntiny nieko skubaus, net norisi, kad jis paveluotu kokia dienele, nes tada atgauciau postage pinigus plius gauciau nuolaidele kitam uzsakymui 10%
Ber man taip ner buve, tik draugei - pas mane pastininkas labai pareigingas arba dpd gerai sudirba
Papildyta:
QUOTE(Soy @ 2010 10 14, 08:40)
Tai cia man nuskilo, nes gavau patvirtinima kad issiusta ta pacia diena kai uzsakiau
Apie batus
Man labai patiko, dailus, labai patogus tik nu *****...reikejo man imti 5, o ne 6 dydi. Didoki
Gal kas uzsisake 5 dydi ir noretu keisti i 6? Davai kas nors norekit
Arba nesiosiu per didelius
O koki dydi siaip nesiojat? Jie nepamazinti?
Gal koki paduka isideti pabandykit, jei nieks nenores pasikeisti. Siaip manau verta palaukti, nes turbut dauguma tuos batus nurovem
Bet jei ka pas mane irgi 6
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 14, 09:24)
neleidzia atsaukti, o i laiska nieko jie man neatsake tik atsiunte kad nespeja nieko ir gal pades taisykles esancios ju puslapi, nu alia toki automatini laiska
Na kazkaip to tikejausi, nes kiek kur esu pirkus, tai nesu susidurus, kad butu galima papildyti ar pakeisti. Asos su ju apimtimis uzsakymo, surinkimo ir atkrovimo procesai turbut automatizuoti ir sunku zmogui jau kur isiterpti, kai mygtukas nuspaustas.