Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(SaiMita @ 2010 10 14, 08:17)
taigi rase, kad email atakava.. matyt,is kantrybes isvede  lotuliukas.gif

taigi matau biggrin.gif man idomu ka tokio rase bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 14, 08:25)
taigi matau biggrin.gif  man idomu ka tokio rase bigsmile.gif

i suns dienas isdejo lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai cia man nuskilo, nes gavau patvirtinima kad issiusta ta pacia diena kai uzsakiau biggrin.gif
Apie batus
http://www.asos.com/...r...1&clr=Black

Man labai patiko, dailus, labai patogus tik nu *****...reikejo man imti 5, o ne 6 dydi. Didoki cray.gif
Gal kas uzsisake 5 dydi ir noretu keisti i 6? Davai kas nors norekit biggrin.gif

Arba nesiosiu per didelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2010 10 14, 06:09)
Man yra taip buve.
siuntini processin'o gal 5 dienas tada, pradejau daug e-meilu rasineti jiems ir takst part 1 shipped.  Siuntinys ejo daugiau nei 2 savaites tada, gerokai pavelavo, ir visam uzsakymui uz 300 svaru truko 1 triusiko uz 1,5 svarus, jo net tam pristatymo lape nebuvo pazymeta. nors buvo sumoketa ir internete  uzakyme tikrai buvo. zodziu pasirasinejau dar e-meilais ir jie man i saskaita grazino tuos 300 svaru  blush2.gif  Na taip zinoma gavau daug smutkiu nemokamai ir kas tas triusikas, bet is tikro sakydama "pasirasinejau" turiu omeny is viso kokiu 30 ilgu meilu jiems rasytu, gerokai pavelaves siuntinys tai na...  unsure.gif

o bano neuždėjo tau? biggrin.gif aš jei būčiau pardavėjas, daugiau nepriimčiau užsakymo iš tokio nesupratingo pirkėjo biggrin.gif

Aš nesuprantu, nejaugi jums gaila sumokėti papildomai 20 lt ir išvengt tų visų nemalonumų? KAs tie 20 lt lyginant su tom nerimo dienom ir klausimais "išsiųs-neišsiųs".
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 14, 08:40)
o bano neuždėjo tau?  biggrin.gif  aš jei būčiau pardavėjas, daugiau nepriimčiau užsakymo iš tokio nesupratingo pirkėjo  biggrin.gif

Aš nesuprantu, nejaugi jums gaila sumokėti papildomai 20 lt ir išvengt tų visų nemalonumų? KAs tie 20 lt lyginant su tom nerimo dienom ir klausimais "išsiųs-neišsiųs".

na atsiprasau, bet jei nesusitvarko - isvis tada tokio serviso tegul nesiulo. O dabar issiuncia po savaites, ir tai dalim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 10 14, 08:13)
na atsiprasau, bet jei nesusitvarko - isvis tada tokio serviso tegul nesiulo. O dabar issiuncia po savaites, ir tai dalim  doh.gif

lyg ir anksciau nebuvo daznai pasitaikantis dalykas... tiesiog jums nepasiseke, bet dar nera taip blogai smile.gif gausite siuntini paveluotai. nebent labai reikia kokio daikto biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 13, 20:05)
Prideti prekes prie jau padaryto uzsakymo neleidzia. pati nesenai prasiau ir nors nuo pirmo uzsakymo buvo praejusios 2-3val vistiek neleido. Reikia atsaukti esanti uzsakyma ir vel viska is naujo uzsakyti  smile.gif

neleidzia atsaukti, o i laiska nieko jie man neatsake tik atsiunte kad nespeja nieko ir gal pades taisykles esancios ju puslapi, nu alia toki automatini laiska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 10 14, 09:13)
na atsiprasau, bet jei nesusitvarko - isvis tada tokio serviso tegul nesiulo. O dabar issiuncia po savaites, ir tai dalim  doh.gif

Jus tik nepanikuokit ax.gif Pamatysit, viskas bus gerai. Pasimatuosit viska ir liksit patenkinta. O uz inconveniences caused pasiprasysit nuolaideles kitam kartui ir apsipirksit darkart. Kiek pamenu, si pirmadieni tik uzsakinejot?. Tai jei taip, tai tikrai nedaug laiko praejo. Dabar tik kad paste neuzsiguletu, tai pasiklausinekit nuo kitos savaites viduriuko.
Nu man ner asmeniskai buve, kad asos pasisiukslintu ir nesutvarkytu reikalu, o uzsakinejau ne viena ir ne penkis kartus ir yra buve irgi nesusipratimu.
Del to pigiojo postage varianto as tai pakankamai saugiai jauciuos. Kartais, kai ner siuntiny nieko skubaus, net norisi, kad jis paveluotu kokia dienele, nes tada atgauciau postage pinigus plius gauciau nuolaidele kitam uzsakymui 10% rolleyes.gif Ber man taip ner buve, tik draugei - pas mane pastininkas labai pareigingas arba dpd gerai sudirba rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Soy @ 2010 10 14, 08:40)
Tai cia man nuskilo, nes gavau patvirtinima kad issiusta ta pacia diena kai uzsakiau biggrin.gif
Apie batus

Man labai patiko, dailus, labai patogus tik nu *****...reikejo man imti 5, o ne 6 dydi. Didoki cray.gif
Gal kas uzsisake 5 dydi ir noretu keisti i 6? Davai kas nors norekit biggrin.gif

Arba nesiosiu per didelius biggrin.gif

O koki dydi siaip nesiojat? Jie nepamazinti?
Gal koki paduka isideti pabandykit, jei nieks nenores pasikeisti. Siaip manau verta palaukti, nes turbut dauguma tuos batus nurovem lotuliukas.gif Bet jei ka pas mane irgi 6 mirksiukas.gif

QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 14, 09:24)
neleidzia atsaukti, o i laiska nieko jie man neatsake tik atsiunte kad nespeja nieko ir gal pades taisykles esancios ju puslapi, nu alia toki automatini laiska  doh.gif

Na kazkaip to tikejausi, nes kiek kur esu pirkus, tai nesu susidurus, kad butu galima papildyti ar pakeisti. Asos su ju apimtimis uzsakymo, surinkimo ir atkrovimo procesai turbut automatizuoti ir sunku zmogui jau kur isiterpti, kai mygtukas nuspaustas.
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 10 14, 09:50)
Na kazkaip to tikejausi, nes kiek kur esu pirkus, tai nesu susidurus, kad butu galima papildyti ar pakeisti. Asos su ju apimtimis uzsakymo, surinkimo ir atkrovimo procesai turbut automatizuoti ir sunku zmogui jau kur isiterpti, kai mygtukas nuspaustas.

as susidurus kad galima papildyti uzsakyma kol dar neissiustas, bet matyt asos neteikia tokios paslaugos, na nieko uzsakiau antra siuntini
Atsakyti
Uzsisakiau batukus penktadieni, siandiena jau turiu. Patinka man toks operatyvumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 10 14, 09:50)
O koki dydi siaip nesiojat? Jie nepamazinti?
Gal koki paduka isideti pabandykit,  jei nieks nenores pasikeisti. Siaip manau verta palaukti, nes turbut dauguma tuos batus nurovem  lotuliukas.gif  Bet jei ka pas mane irgi 6 mirksiukas.gif

Siaip mano 38,5. Tikrai nepamazinti..O kadangi perskaiciau, kad pamazinti tai 38ta dydi pabijojau imt
Ai nuo kojos neklapsi, bus gerai biggrin.gif As irgi apie koki silta paduka pagalvojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 14 spalio 2010 - 10:34
Sveikos merginos. Gal krui turi tokius? nesioju 38 LT krui dydi imti? Nes asos baustes, sportbaciai ir balerinos tinka 6. Aciu 4u.gif
Asosboots
Atsakyti