Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(tiju @ 2010 12 03, 22:34)
nieko nemini laiske apie dhl, tai bus paprastu pastu turbut. Beje, neturiu prisijungimu prie to account'o tai turbut teks laukti ir tiek  ax.gif

Tai turbut smile.gif
Atsakyti
Gal koks kodukas yra? bigsmile.gif
Atsakyti
delayed15102 10%
Atsakyti
QUOTE(bulletproof @ 2010 12 03, 23:16)
Gali, jei turiu account'o duomenis, nei reikia prisijungti ir tada gali pasitikrinti kur yra tavo siuntinys. Jei jis butu siunciamas per DHL, tada DHL puslapyje ivestum reference number ir tau taio pat parodytu, bet abejoju, ar per DHL siuncia. Manau per Parcel Forces, ar klystu?

Kur ten accounte galima pasižiūrėti, kur tavo siuntinys? g.gif Nes man nerodo, tik parašyta, kokiu būdu išsiųsta...
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 12 04, 12:14)
Kur ten accounte galima pasižiūrėti, kur tavo siuntinys?  g.gif Nes man nerodo, tik parašyta, kokiu būdu išsiųsta...

Nu gal viskas kitaip, jei siuncia i Lietuva, bet as kai vietoj siunciuos viska, tai man raso.
Atsakyti
noriu sios sukneles
http://www.asos.com/...spx?iid=1412948

gal kas turit?
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 12 05, 22:14)
noriu sios sukneles
http://www.asos.com/...spx?iid=1412948

gal kas turit?

Kokia wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2010 12 05, 23:30)
Kokia  wub.gif  wub.gif

kazkaip butent raudonos sukneles uzsinorejau rolleyes.gif tik nzn ar man tiktu biggrin.gif
Atsakyti
Man neatsidaro tas puslapis deja
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2010 12 05, 22:30)
Kokia  wub.gif  wub.gif

graži, bet jau trumpumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 12 05, 22:37)
kazkaip butent raudonos sukneles uzsinorejau  rolleyes.gif tik nzn ar man tiktu  biggrin.gif

Tau viskas tiktu tongue.gif
Atsakyti
Beje,as savo panelei uzsakiau is Otto Lipsy suknele,issirinko kataloge ir jai reikia butinai mirk-gyvenk

user posted image

Bet kokia prasta kokybe,nors kaina tai ne maza ax.gif
Ir lamdosi,nes gryna medvilne.

O kaip su kitomis Lipsy suknelemis,gal kuri turejo?
Maciau asoje didziulis Lipsy pasirinkimas
Atsakyti