Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Erszebeth @ 2010 12 03, 14:43)
Plem, numeris būtų kaip mano, tik du skaičiai sukeisti vietomis  blink.gif Užsakinėjau 24 dieną, dar negavau. Turi būti juoda suknė, vaikiška suknytė ir raudonas megztukas... Gal kartais pas tave atklydo?  lotuliukas.gif

dar yra seseliai, tusas ar kazkas, daug ten tu daiktu, bet raudonas megztinis tai yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 12 03, 15:14)
dar yra seseliai, tusas ar kazkas, daug ten tu daiktu, bet raudonas megztinis tai yra g.gif

Nea, pas mane turi būti tik tie trys daiktai biggrin.gif Ne šitas raudonas megztinis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 12 03, 15:20)
Nea, pas mane turi būti tik tie trys daiktai  biggrin.gif Ne šitas raudonas megztinis?  blush2.gif

nea, ne toks sprendžiant iš spalvos ir medžiagos. Nes išėmus nebuvau nieko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 12 03, 15:26)
nea, ne toks sprendžiant iš spalvos ir medžiagos. Nes išėmus nebuvau nieko. smile.gif

Tai gal ne mano paklydo, dar parsiras biggrin.gif
Atsakyti
As 23-ios dienos dar neturiu verysad.gif Negi bus tas pirmas kartas, kai prapuls krovinys is Asos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 12 03, 20:10)
As 23-ios dienos dar neturiu verysad.gif  Negi bus tas pirmas kartas, kai prapuls krovinys is Asos verysad.gif

ko jūs taip skubat? na ateis tas siuntinukas.. jei jau negaunat per savaitę , tai viskas manot dings? doh.gif man vieną kartą ėjo tris savaites ir ką? nemiriau cool.gif
Atsakyti
Nepergyvenkit, as uzsisakiau 20d. ir tik siandien gavau, jau parasiau jiems laiska, kur mano siuntinys dingo. Tai atrase, jog gali buti, kad del oro salygu, todel jie praso palaukt dar 9 dienas ir tada grazintu pinigus. Bet siandiena gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 12 03, 21:24)
Nepergyvenkit, as uzsisakiau 20d. ir tik siandien gavau, jau parasiau jiems laiska, kur mano siuntinys dingo. Tai atrase, jog gali buti, kad del oro salygu, todel jie praso palaukt dar 9 dienas ir tada grazintu pinigus. Bet siandiena gavau  smile.gif

Smagu girdeti, kad gavot 4u.gif . Tiesiog pakelet nuotaika ax.gif . Kazkaip nepagalvojau del oro salygu.
Atsakyti
Ooo, ziuriu Lietuvoj ir paplito ASOS smile.gif Cool 4u.gif ASOS prekinuosi jau.. gal 4 metus. Niekad nenusivyliau kokybe, prekes atkeliauja laaabai greitai ir gaunu pakankamai didele nuolaida nuo kiekvieno pirkinio kiekvieno shopingo metu tongue.gif Dabar ieskau suknutes kaledoms, taciau taip nieko gero nera, kad sakes.. Beje, dabar gi nemokamas shippinimas ne tik UK, bet ir Europoje 4u.gif
Atsakyti
Jei užsakymą darė kitas žmogus, o aš esu tik gavėja tačiau turiu koduką, tai ar galiu pasitikrinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2010 12 03, 22:07)
Jei užsakymą darė kitas žmogus, o aš esu tik gavėja tačiau turiu koduką, tai ar galiu pasitikrinti?  ax.gif

Gali, jei turiu account'o duomenis, nei reikia prisijungti ir tada gali pasitikrinti kur yra tavo siuntinys. Jei jis butu siunciamas per DHL, tada DHL puslapyje ivestum reference number ir tau taio pat parodytu, bet abejoju, ar per DHL siuncia. Manau per Parcel Forces, ar klystu?
Atsakyti
nieko nemini laiske apie dhl, tai bus paprastu pastu turbut. Beje, neturiu prisijungimu prie to account'o tai turbut teks laukti ir tiek ax.gif
Atsakyti