Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Sveika,

Manau, kad tikrai tinka, juk spalvos pavadinimai atitinka triek liemeneles, tiek triusikeliu.

Triusikeliu juk ne viena modeli tos spalvos gali prisitaikyti. Nes patasyta Mix&Match tiek prie virsaus, tiek prie apatines dalies. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Grazinau asos prekes, jie parase, kad jau gavo ir priima grazinima, bet va banko korteleje pinigu dar nera. Gal kas atsiskaitinejate seb banko visa virtuon kortele ir buvote susidure su prekiu grazinimu? Per kiek laiko nuo asos patvirtinimo buvo pervesti pinigai i jusu saskaita?
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2010 12 01, 22:42)
Labas vakaras  smile.gif
Grazinau asos prekes, jie parase, kad jau gavo ir priima grazinima, bet va banko korteleje pinigu dar nera. Gal kas atsiskaitinejate seb banko visa virtuon kortele ir buvote susidure su prekiu grazinimu? Per kiek laiko nuo asos patvirtinimo buvo pervesti pinigai i jusu saskaita?

pinigu pervesti neskuba, laukit.
Atsakyti
jau kelintą kartą mano siuntinys užsibūna kokiam nors mieste..šįkart Poznanėj antra diena doh.gif o aš jau tikėjausi šiandien gauti suknytes verysad.gif
Atsakyti
Na, as siaip visada ganu lygiai per savaite, bet ziuriu si karta gausiu 1-2 dienom veliau, o taip laukiu striukytes blush2.gif
Atsakyti
sveikutės,

nu bandau išsirinkti suknelę, nu bet visos tokios trumpos, manekenei gerokai virš kelių doh.gif pagal tuos ilgius gaunasi kad man biški virš keliukų
o kaip pastebėjot, kas pirkote tas trumpokas tokias, kaip ilgiai?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 12 02, 12:21)
sveikutės,

nu bandau išsirinkti suknelę, nu bet visos tokios trumpos, manekenei gerokai virš kelių doh.gif pagal tuos ilgius gaunasi kad man biški virš keliukų
o kaip pastebėjot, kas pirkote tas trumpokas tokias, kaip ilgiai?

Na tai it bus ilgis toks, koks parasytas, ne veltui juk raso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 12 02, 15:05)
Na tai it bus ilgis toks, koks parasytas, ne veltui juk raso mirksiukas.gif

žodžiu atitiks
nu dėkui, nes esu pirkusi tik ilgesnes suknias kol kas ax.gif
Atsakyti
gavau asos siuntinį savo, ir ne savo dar dėžę vieną cool.gif Tai teks siųsti atgal jiems. O gal kas iš jūsų užsisakinėjot? Užsakymo numeris 24962564.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 12 03, 11:20)
gavau asos siuntinį savo, ir ne savo dar dėžę vieną cool.gif  Tai teks siųsti atgal jiems. O gal kas iš jūsų užsisakinėjot? Užsakymo numeris 24962564.

Jau galvojau mano lotuliukas.gif
Bet pasitikrinau, ne toks uzsakymo nr.
O tai pavarde neuzrasyta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2010 12 03, 10:23)
Jau galvojau mano  lotuliukas.gif
Bet pasitikrinau, ne toks uzsakymo nr.
O tai pavarde neuzrasyta? g.gif

užrašyta. Mano pavardė biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, o kada bus vel didelis asos sale? ax.gif 4u.gif
Atsakyti