Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 25, 12:09)
Ar asos taikys nuolaidas per black friday? nieko nežinot? ar tik USA skirs kokį kodą?

Kas cia per dienos? blush2.gif
Atsakyti
Padėkos dienos proga, skaitinėjau internete, kad praėjusiais metais buvo nuolaidos.
Atsakyti
Ne viena praeitais, o kiekvienais metais tas "black friday" būna, kai skelbiami didžiuliai išpardavimai ir viskas šluojama nuo lentynų. USA parduotuvėse jau paskelbtos didelės nuolaidos, bet abejoju, kad anglų puslapis tą padarys.
Atsakyti
Merginos, niekaip nesusigaudau asos'e.. neturiu tinkamos kortelės atsiskaityti, tai ar gali tarkim man siųsti į LT, o apmokėti kitas žmogus gyvenantis UK?
Atsakyti
Gali. Tik reikia nurodyti skirtingus Billing ir Shipping adresus. As taip savo seimai siunciu dovanas blush2.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Dar turiu klausimėlį.. Kai išsirenku prekę į kašiką, tai duoda pasirinkt tik siuntimus Uk, o po apačia nuoroda į "View international rates", tai ten pasižiūrinėjau, susiradau Lt, bet niekur nerandu kur man pasirinkti, kad noriu siųsti į Lt doh.gif Ką netaip darau? doh.gif Gal dėl to, kad dar nesu iki galo užpildžiusi savo account'o?
Atsakyti

Kiek zinau, tai black friday yra oficiali kaledu ishpardavimu pradzia JAV, o UK kaledu ishpardavimai prasideda antra kaledu diena, vadinamaja boxing day smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2010 11 28, 09:02)
Ačiū  4u.gif  Dar turiu klausimėlį.. Kai išsirenku prekę į kašiką, tai duoda pasirinkt tik siuntimus Uk, o po apačia nuoroda į "View international rates", tai ten pasižiūrinėjau, susiradau Lt, bet niekur nerandu kur man pasirinkti, kad noriu siųsti į Lt  doh.gif  Ką netaip darau?  doh.gif Gal dėl to, kad dar nesu iki galo užpildžiusi savo account'o?

paspaudus pay securely turesit prisijungti ir tada viska supildyt. dabar jums tiesiog parode krepseli ir tiek, siuntimo nustatyti sioje vietoje neleidzia. ten ir raso, kad cia tik preliminaru, o viskas nustatoma apmokant.
Atsakyti
ASOS 10% nuolaidėlė viskam - SWSLDELNOV101 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti,gal kuri esat pirkus diesel dzinsiukus is asos?nzn koki dydi imti,siaip turiu vienus diesel 27 dydi,bet man jie tokie nelabai aptempti,noreciau labaiau aptemptu,tai gal imti 26?bet jeigu neilisiu g.gif siaip nesioju 34-36dydi dzinsu.Tarkimis zaros perku tik 34 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 11 29, 20:18)
ASOS 10% nuolaidėlė viskam - SWSLDELNOV101  4u.gif

wow thumbup.gif
Atsakyti
Visiškai susipainiojau dabar...
ar šitas viršus:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

http://www.asos.com/...o...1&clr=blush
tinka prie šito:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

http://www.asos.com/...i...1&clr=blush?

Paga kodus atrodo ne,bet šiaip pasižiūrėjus kaip ir tokia pati spalva...Kaip nustatyti? smile.gif
atsiprašau,kad tokios didelės nuotraukos,neišėjo sumažint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happyendless: 01 gruodžio 2010 - 18:35