Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Gal žinot, ar yra dabar koks nors galiojantis kodas? Ir ar tas nemokamas siuntimas yra automatiškai, ar dar kažką įvest reikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 11 21, 18:12)
Gal žinot, ar yra dabar koks nors galiojantis kodas? Ir ar tas nemokamas siuntimas yra automatiškai, ar dar kažką įvest reikia?  ax.gif

automatiškai nemokamas siuntimas, o yra kodukas 10% nuolaida lyg ir kažkas minėjo nesenei keli psl atgal smile.gif
Atsakyti
Man ASOS beveikia tik NOV08SWSFA 10% off
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milgama: 21 lapkričio 2010 - 18:50
QUOTE(Tylene @ 2010 11 21, 17:17)
čia ir yra didžiausia problema-kad net apgaudinėdami-to nematome smile.gif Jei kodukas būtų duotas tam, kad juo vienas žmogus pasinaudotų kiek nori kartų-tai taip ir būtų. Nereiktų kurti kelių accountų. tongue.gif Aišku, čia jūsų reikalas. Bet kažkodėl mane tokie dalykai žiauriai užknisa.

drinks_cheers.gif. Man irgi toks tautiečių elgesys ir isitikinimas, kad čia viskas ok, - "neskanus".
Atsakyti
nebera asos beauty (kosmetikos) ir dizaineriu rubu skilciu?? cia visam laikui ar laikinai?
Atsakyti
yra prie woman bendrai kairėj pusėj
Atsakyti
Labas vakaras. Noriu grazinti asos suknele, tai pries tai jiems reikia siusti koki el.laiska? Parasyti, kad noriu grazinti ir del ko ar tiesiog nusiusti preke atgal jiems nieko nepranesus? Kaip reikia ipakuoti siunciant atgal? Ar galiu siusti tam paciam maise kuriame gavau? Jei taip, tai ta lipduka su ju adresu uzklijuoti ant to, kuris jau yra (na kur nurodytas mano adresas) ar salia, o gal ta, jau esama, is vis nulupti? Kur reikia nurodyti priezasti kodel grazinu uztenka pazymeti viena ar galima ir kelias?
Pirma karta susiduriau su grazinimu, tad daug neaiskumu ax.gif Labai aciu galesiancioms pagelbeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2010 11 22, 18:37)
Labas vakaras. Noriu grazinti asos suknele, tai pries tai jiems reikia siusti koki el.laiska? Parasyti, kad noriu grazinti ir del ko ar tiesiog nusiusti preke atgal jiems nieko nepranesus? Kaip reikia ipakuoti siunciant atgal? Ar galiu siusti tam paciam maise kuriame gavau? Jei taip, tai ta lipduka su ju adresu uzklijuoti ant to, kuris jau yra (na kur nurodytas mano adresas) ar salia, o gal ta, jau esama, is vis nulupti? Kur reikia nurodyti priezasti kodel grazinu uztenka pazymeti viena ar galima ir kelias?
Pirma karta susiduriau su grazinimu, tad daug neaiskumu  ax.gif Labai aciu galesiancioms pagelbeti 4u.gif

O kodel norit grazint? Brokuota? Gal jei tik dydis netiko, tai parduot cia galima?
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2010 11 22, 20:31)
O kodel norit grazint? Brokuota? Gal jei tik dydis netiko, tai parduot cia galima?

Taip, netiko dydis. Per liemeni plati tokia, o jei imti mazesni manau jau bus mazoka is kitur. Stai si : http://www.asos.com/...spx?iid=1291813
emiau 10dydi. Na jei kas norit pirkit mirksiukas.gif bet jei nepavyks, tai kur paskui deti, tad labiau linkstu prie grazinimo. Beja, kokiu budu reikia siusti:oro ar kitokiu pastu, registruotu? Gal zinote kur butu galima paziureti siuntimo tarifus?
Atsakyti

O gal kas gali man pasakyti kaip pasinaudoti NUS korteles kodu ir gauti ta 20% nuolaida? Bandziau vakar ivesti i ta skilti kur kodukus reikia rashyti, bet kaina nepasikeite g.gif
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2010 11 22, 19:40)
Taip, netiko dydis. Per liemeni plati tokia, o jei imti mazesni manau jau bus mazoka is kitur. Stai si : http://www.asos.com/...spx?iid=1291813
emiau 10dydi. Na jei kas norit pirkit  mirksiukas.gif  bet jei nepavyks, tai kur paskui deti, tad labiau linkstu prie grazinimo. Beja, kokiu budu reikia siusti:oro ar kitokiu pastu, registruotu? Gal zinote kur butu galima paziureti siuntimo tarifus?

As kai dariau grazinima, tai neregistruotu paprastu siunciau ax.gif Ir tik ta lapa uzpildzius, jokiu emailu nerasiau unsure.gif Jums uz siuntima pinigu negrazins, todel manau galit pabandyt dar parduot kelias dienas 4u.gif Sumokejau uz siuntima apie 6lt, registruotu butu daugiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2010 11 22, 19:44)
O gal kas gali man pasakyti kaip pasinaudoti NUS korteles kodu ir gauti ta 20% nuolaida? Bandziau vakar ivesti i ta skilti kur kodukus reikia rashyti, bet kaina nepasikeite  g.gif

Gal ne i ta skilti vedete? Ten dvi yra. Man atrodo i ta virsutine reik vest 4u.gif
Atsakyti

Aha, apatinis dai dovanu kuponas,o virsutinis kodai.Tai ivedziau priesh tai kita koduka tai minusavo 10%, paskui langeli ishvaliau, bandziau ivesti NUS, bet nieko neivyko. Bandysiu dar karta...
Atsakyti