Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Aha pabandysiu, dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2010 11 20, 13:23)
ne tik tušui, o krepšelyje esančioms prekėms minusuoti - 10 svarų.

SORRYROW201010494  biggrin.gif  radau
11 sv. - 10 sv. liko 1 svaras  bigsmile.gif  thumbup.gif

Tas kodukas dar veikia, ka tik uzsisakiau. Aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2010 11 21, 14:39)
Tas kodukas dar veikia, ka tik uzsisakiau. Aciu  thumbup.gif

O man neveikia sad.gif
Atsakyti
Mergytės, o kaip suprasti vaikiškų batų S dydį g.gif ? Nėra tokios raidės išvis lentelėj g.gif

Ir aš noriu labai padėkoti už koduką, kątik 2 kartus apsipirkau, planuoju jau trečią account'ą kurtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 11 21, 14:46)
Ir aš noriu labai padėkoti už koduką, kątik 2 kartus apsipirkau, planuoju jau trečią account'ą kurtis  mirksiukas.gif

O kaip Jus tuos account'us kuriat? Su ta pacia kortele ar skirtingom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 11 21, 14:48)
O kaip Jus tuos account'us kuriat? Su ta pacia kortele ar skirtingom? g.gif

Su ta pačia mirksiukas.gif
Tik gimimo datą dėl visa ko skirtingą įrašau, kad nebūtų daug tokių pačių personų LT su tais pačiais vardais ir tom pačiom pavardėm, ir dar gimimo datom lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš turbūt irgi trečią anketą kursiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 21 lapkričio 2010 - 15:11
QUOTE(priklausomybe @ 2010 11 21, 14:53)
Su ta pačia  mirksiukas.gif
Tik gimimo datą dėl visa ko skirtingą įrašau, kad nebūtų daug tokių pačių personų LT su tais pačiais vardais ir tom pačiom pavardėm, ir dar gimimo datom  lotuliukas.gif

nu *****, dėl kažkokių ten 10 svarų daryti makles visokias. doh.gif Kad nebūtų per tokius lietuvius ban'o iš asos pusės. Nebesiųs į Lietuvą ir bus tada visoms smile.gif Ir kodėl tie lietuviai visur žiūri kaip ką nors apgauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 21, 15:09)
Aš turbūt irgi trečią anketą kursiu biggrin.gif

Jau viskas, neveikia smile.gif

QUOTE(Tylene @ 2010 11 21, 15:15)
nu *****, dėl kažkokių ten 10 svarų daryti makles visokias.  doh.gif  Kad nebūtų per tokius lietuvius ban'o iš asos pusės. Nebesiųs į Lietuvą ir bus tada visoms smile.gif Ir kodėl tie lietuviai visur žiūri kaip ką nors apgauti  unsure.gif

Nu atsiprašau, bet tikrai nematau čia jokios maklės, jei turi kelis account'us, ir, beje, aš po kelis turiu ne tik šitoj parduotuvėj mirksiukas.gif . O kodukai gi tam ir yra, kad jais pasinaudoti mirksiukas.gif . Tais kodukais naudojamės keliais account'ais dar vienoj e-parduotuvėj, kurios čia neminėsim lotuliukas.gif ir tikrai niekam niekada nekilo abejonių, kad kažką apgaudinėjam blink.gif . Gi kiek sistema išmeta - tiek ir sumokam mirksiukas.gif , kame čia ta apgavystė...
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 11 21, 14:53)
Su ta pačia  mirksiukas.gif
Tik gimimo datą dėl visa ko skirtingą įrašau, kad nebūtų daug tokių pačių personų LT su tais pačiais vardais ir tom pačiom pavardėm, ir dar gimimo datom  lotuliukas.gif

Manau, kad jie itarti gali g.gif su ta pacia kortele nebadysiu registruotis smile.gif
Atsakyti
kada sos sale'as prasidės? Juk būna kažkaip gruodžio mėn?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 11 21, 15:19)
Jau viskas, neveikia smile.gif
Nu atsiprašau, bet tikrai nematau čia jokios maklės, jei turi kelis account'us, ir, beje, aš po kelis turiu ne tik šitoj parduotuvėj  mirksiukas.gif . O kodukai gi tam ir yra, kad jais pasinaudoti  mirksiukas.gif . Tais kodukais naudojamės keliais account'ais dar vienoj e-parduotuvėj, kurios čia neminėsim  lotuliukas.gif  ir tikrai niekam niekada nekilo abejonių, kad kažką apgaudinėjam  blink.gif . Gi kiek sistema išmeta - tiek ir sumokam  mirksiukas.gif , kame čia ta apgavystė...

čia ir yra didžiausia problema-kad net apgaudinėdami-to nematome smile.gif Jei kodukas būtų duotas tam, kad juo vienas žmogus pasinaudotų kiek nori kartų-tai taip ir būtų. Nereiktų kurti kelių accountų. tongue.gif Aišku, čia jūsų reikalas. Bet kažkodėl mane tokie dalykai žiauriai užknisa.
Atsakyti