Aha pabandysiu, dekui
QUOTE(saulyte525 @ 2010 11 20, 13:23)
ne tik tušui, o krepšelyje esančioms prekėms minusuoti - 10 svarų.
SORRYROW201010494 radau
11 sv. - 10 sv. liko 1 svaras
SORRYROW201010494 radau
11 sv. - 10 sv. liko 1 svaras
Tas kodukas dar veikia, ka tik uzsisakiau. Aciu
QUOTE(July @ 2010 11 21, 14:39)
Tas kodukas dar veikia, ka tik uzsisakiau. Aciu
O man neveikia
Mergytės, o kaip suprasti vaikiškų batų S dydį ? Nėra tokios raidės išvis lentelėj
Ir aš noriu labai padėkoti už koduką, kątik 2 kartus apsipirkau, planuoju jau trečią account'ą kurtis
Ir aš noriu labai padėkoti už koduką, kątik 2 kartus apsipirkau, planuoju jau trečią account'ą kurtis
QUOTE(priklausomybe @ 2010 11 21, 14:46)
O kaip Jus tuos account'us kuriat? Su ta pacia kortele ar skirtingom?
QUOTE(balbetka @ 2010 11 21, 14:48)
O kaip Jus tuos account'us kuriat? Su ta pacia kortele ar skirtingom?
Su ta pačia
Tik gimimo datą dėl visa ko skirtingą įrašau, kad nebūtų daug tokių pačių personų LT su tais pačiais vardais ir tom pačiom pavardėm, ir dar gimimo datom
QUOTE(priklausomybe @ 2010 11 21, 14:53)
Su ta pačia
Tik gimimo datą dėl visa ko skirtingą įrašau, kad nebūtų daug tokių pačių personų LT su tais pačiais vardais ir tom pačiom pavardėm, ir dar gimimo datom
nu *****, dėl kažkokių ten 10 svarų daryti makles visokias. Kad nebūtų per tokius lietuvius ban'o iš asos pusės. Nebesiųs į Lietuvą ir bus tada visoms Ir kodėl tie lietuviai visur žiūri kaip ką nors apgauti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 21, 15:09)
Aš turbūt irgi trečią anketą kursiu
Jau viskas, neveikia
QUOTE(Tylene @ 2010 11 21, 15:15)
nu *****, dėl kažkokių ten 10 svarų daryti makles visokias. Kad nebūtų per tokius lietuvius ban'o iš asos pusės. Nebesiųs į Lietuvą ir bus tada visoms Ir kodėl tie lietuviai visur žiūri kaip ką nors apgauti
Nu atsiprašau, bet tikrai nematau čia jokios maklės, jei turi kelis account'us, ir, beje, aš po kelis turiu ne tik šitoj parduotuvėj . O kodukai gi tam ir yra, kad jais pasinaudoti . Tais kodukais naudojamės keliais account'ais dar vienoj e-parduotuvėj, kurios čia neminėsim ir tikrai niekam niekada nekilo abejonių, kad kažką apgaudinėjam . Gi kiek sistema išmeta - tiek ir sumokam , kame čia ta apgavystė...
QUOTE(priklausomybe @ 2010 11 21, 14:53)
Su ta pačia
Manau, kad jie itarti gali su ta pacia kortele nebadysiu registruotis
QUOTE(priklausomybe @ 2010 11 21, 15:19)
Jau viskas, neveikia
Nu atsiprašau, bet tikrai nematau čia jokios maklės, jei turi kelis account'us, ir, beje, aš po kelis turiu ne tik šitoj parduotuvėj . O kodukai gi tam ir yra, kad jais pasinaudoti . Tais kodukais naudojamės keliais account'ais dar vienoj e-parduotuvėj, kurios čia neminėsim ir tikrai niekam niekada nekilo abejonių, kad kažką apgaudinėjam . Gi kiek sistema išmeta - tiek ir sumokam , kame čia ta apgavystė...
čia ir yra didžiausia problema-kad net apgaudinėdami-to nematome Jei kodukas būtų duotas tam, kad juo vienas žmogus pasinaudotų kiek nori kartų-tai taip ir būtų. Nereiktų kurti kelių accountų. Aišku, čia jūsų reikalas. Bet kažkodėl mane tokie dalykai žiauriai užknisa.