Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(vaniline24 @ 2010 10 13, 15:39)
Sveiki, kokia kreditine kortele ir kokio banko patartumete isigyti norint dazniau apsipirkineti uzsienio intentetinese parduotuvese (konkreciau asos.com)? Dar neturejau jokios, tai neturiu zalio supratimo  4u.gif

Sąlygos tų bankų ir kreditinių išdavimo dažnai keičiasi, pasidomėkit, kur "normaliausios". Aš turiu SEB Visa, jos metinis mokestis 50 Lt. Tik, kiek pastebėjau, perkant svarais, SEB'as dažnai įdomiai didesnį kursą nuskaito (kokie +10 ct. nuo oficialaus Lietuvos banko kurso). Domėjausi tuo, tai bankas atrašė, kad jie ne prie ko doh.gif - ilga istorija. Swedbank'as kažkaip palankesniu kursu nuskaito, bet va sakė dabartinės kreditinių kortelių išsiėmimo sąlygos nekokios g.gif .
Užeikit į kelis bankus, pasiklausinėsit ir bus aišku 4u.gif
Gal kažką padėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaniline24 @ 2010 10 13, 16:39)
Sveiki, kokia kreditine kortele ir kokio banko patartumete isigyti norint dazniau apsipirkineti uzsienio intentetinese parduotuvese (konkreciau asos.com)? Dar neturejau jokios, tai neturiu zalio supratimo  4u.gif

Ar tikrai norit kreditinės? Jei reikia kortelės tik pirkimui internetu, išsiimkit SEB VISA Virtuon. Ji metams kainuoja 20lt.
Atsakyti
O kai per DPD siuncia ir kurjeris neranda namuose, kaip tada viskas vyksta? ax.gif
Nieko nebesuprantu, sedejau namuose visa diena, o nei skambucio, nei i duris nieko nesulaukiau, o dabar patikrinau statusa siuntinio, raso, kad 2 sykius manes nerado namuose doh.gif

Atsakyti
QUOTE(VR999 @ 2010 10 13, 20:39)
O kai per DPD siuncia ir kurjeris neranda namuose, kaip tada viskas vyksta?  ax.gif
Nieko nebesuprantu, sedejau namuose visa diena, o nei skambucio, nei i duris nieko nesulaukiau, o dabar patikrinau statusa siuntinio, raso, kad 2 sykius manes nerado namuose  doh.gif

Yra ir man taip buve.Pasto dezuteje radau lapeli su uzrasu,kad nepavyko pristatyti atseit.Paskambinau i DPD ir sutariau,kad veztu dar karta.
Atsakyti
QUOTE(Indriuks @ 2010 10 13, 21:25)
Yra ir man taip buve.Pasto dezuteje radau lapeli su uzrasu,kad nepavyko pristatyti atseit.Paskambinau i DPD ir sutariau,kad veztu dar karta.

4u.gif Jau ieskojau tel nr internete, bet ka tik patys paskambino smile.gif Ryt atves smile.gif
Atsakyti
ne nu mane tas ASOS vis labiau stebina..
your order has been processed but may arrive in several packages.
yra kam taip buve?
raso kad part1 shipped, tai kada man ta likusia issius?! kosmaras kazkoks doh.gif

ir dar klausimas... gal kuri pagelbes..
kai pinigus grazina i Visa Virtuon, kada ji mazdaug i korteles saskaita ikrenta ar taip ir neikrenta, o kaboo kazkur kol vel ko neperki? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 13 spalio 2010 - 21:18
Čia jau nuo banko priklauso, kada įkrenta. Šiaip apytiksliai apie 5 dienas gali užtrukti.
Atsakyti
Merginos, prasau pasakykit, koki dydi imti su 94 cm per krutine? 10 tiks? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 10 13, 21:02)
ne nu mane tas ASOS vis labiau stebina..
your order has been processed but may arrive in several packages.
yra kam taip buve?
raso kad part1 shipped, tai kada man ta likusia issius?! kosmaras kazkoks  doh.gif

ir dar klausimas... gal kuri pagelbes..
kai pinigus  grazina i Visa Virtuon, kada ji mazdaug i korteles saskaita ikrenta ar taip ir neikrenta, o kaboo kazkur kol vel ko neperki?  doh.gif

Man yra taip buve.
siuntini processin'o gal 5 dienas tada, pradejau daug e-meilu rasineti jiems ir takst part 1 shipped. Siuntinys ejo daugiau nei 2 savaites tada, gerokai pavelavo, ir visam uzsakymui uz 300 svaru truko 1 triusiko uz 1,5 svarus, jo net tam pristatymo lape nebuvo pazymeta. nors buvo sumoketa ir internete uzakyme tikrai buvo. zodziu pasirasinejau dar e-meilais ir jie man i saskaita grazino tuos 300 svaru blush2.gif Na taip zinoma gavau daug smutkiu nemokamai ir kas tas triusikas, bet is tikro sakydama "pasirasinejau" turiu omeny is viso kokiu 30 ilgu meilu jiems rasytu, gerokai pavelaves siuntinys tai na... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2010 10 14, 07:09)
Man yra taip buve.
siuntini processin'o gal 5 dienas tada, pradejau daug e-meilu rasineti jiems ir takst part 1 shipped.  Siuntinys ejo daugiau nei 2 savaites tada, gerokai pavelavo, ir visam uzsakymui uz 300 svaru truko 1 triusiko uz 1,5 svarus, jo net tam pristatymo lape nebuvo pazymeta. nors buvo sumoketa ir internete  uzakyme tikrai buvo. zodziu pasirasinejau dar e-meilais ir jie man i saskaita grazino tuos 300 svaru  blush2.gif  Na taip zinoma gavau daug smutkiu nemokamai ir kas tas triusikas, bet is tikro sakydama "pasirasinejau" turiu omeny is viso kokiu 30 ilgu meilu jiems rasytu, gerokai pavelaves siuntinys tai na...  unsure.gif

nu kosmaras kazkoks tikrai doh.gif
na as ne uz 300, bet ir 100svaru man pinigas doh.gif
Atsakyti
grazino pinigus? how!???!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 14, 08:09)
grazino pinigus? how!???!! biggrin.gif

taigi rase, kad email atakava.. matyt,is kantrybes isvede lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 14 spalio 2010 - 07:18