Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Gal kas esate susidure su tokia situacija, padariau uzsakyma, bet po 5 minuciu ji atsaukiau, gavau patvirtinima, kad atsaukta, bet pinigus nuo saskaitos nuskaite, ka tokiu atveju daryti? laukti kol grazins?
Atsakyti
taip, laukti kol gražins, bet ji nesiskubina labai to daryt, tai kantrybės reikia turėt.
Atsakyti
labas, kaip yra su vaikų dydžiais? Pvz, man reikia dviems mergaitėms viena 5mt kita 12 mt, kaip batų dydžiai, rūbų dydžiai, kaip skaitosi tas uk adult 1 uk adult 2, ar čia jau 12metė per didelė?
Atsakyti
11 diena uzsakiau ir siandien jau pasiemiau siuntini, kaip greitai thumbup.gif
Atsakyti
oho, tikrai kaip greit, o ėmei paprastą siuntimą ar tą brangesnį? Mes 12 dieną užsisakėm, būtų gerai ryt gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 16, 20:39)
oho, tikrai kaip greit, o ėmei paprastą siuntimą ar tą brangesnį? Mes 12 dieną užsisakėm, būtų gerai ryt gauti  smile.gif

paprastu smile.gif
Atsakyti
tai papasakok ką gavai, ar patenkinta? smile.gif
Atsakyti
Aš užsisakiau 9 dieną, šiandien irgi gavau, bet teks gražinti verysad.gif Gavau su dėme, tai dabar kuriu laišką jų servisui verysad.gif
Atsakyti
Klausykit, o tos, kurioms teko siųsti emailus su foto į jų servisą- kokiu formatu tas foto siuntėt, nes man grįžta atgal laiškas, kad delivery failed, gal jie dėl foto supranta kaip spamą ir nepraleidžia laiško?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 16, 20:58)
tai papasakok ką gavai, ar patenkinta?  smile.gif

sakiaus sia sunknele
ivory spalvos, man patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 16, 18:39)
oho, tikrai kaip greit, o ėmei paprastą siuntimą ar tą brangesnį? Mes 12 dieną užsisakėm, būtų gerai ryt gauti  smile.gif

Butu geriau nei gerai! smile.gif
veterane suknele nelabai patiko, tokia nestukine...
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 16, 23:23)
sakiaus sia sunknele
ivory spalvos, man patiko  rolleyes.gif

laukiam gyvai smile.gif
Atsakyti