Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Tylene @ 2010 11 09, 16:15)
ai  biggrin.gif  biggrin.gif  pamaniau, kad čekio neturi  biggrin.gif  nu galima nueiti į faksą ir gal atlieka tokią funkciją? arba pas pažystamą į darbą, kur yra faksas ax.gif

taip , nes pašte fakso paslaugos 7 lt berods kainuoja g.gif
Atsakyti
sveikos,
nusiunciau atgal 6 prekes, is ju 2 buvo brokuotos. ka tik gavau confirmation, kad mano siuntinukas gautas bet refund tik uz 4 prekes. butent sarase tu 2 brokuotu nera. gal kas zino kodel? siaip parasiau jau jiem, bet idomu gal kam yra buve taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 09 lapkričio 2010 - 19:42
QUOTE(Portishead @ 2010 11 09, 20:42)
sveikos,
nusiunciau atgal 6 prekes, is ju 2 buvo brokuotos. ka tik gavau confirmation, kad mano siuntinukas gautas bet refund tik uz 4 prekes. butent sarase tu 2 brokuotu nera. gal kas zino kodel? siaip parasiau jau jiem, bet idomu gal kam yra buve taip  g.gif

O jus pries issiusiunciat siuntini ar susisieket su asos ir praneset apie brokuotas prekes?
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 11 09, 20:59)
O jus pries issiusiunciat siuntini ar susisieket su asos ir praneset apie brokuotas prekes?

facebooke pranesiau apie viena brokuota preke...po to pastebejau ir kita bet jau nepranesiau. as tiesiog reason code nurodziau nr kur faulty.

gal zinai kas tokiais atvejais buna? atsius man atgal tas prekes? nes kaip supratau ir uz ta viena brokuota apie kuria parasiau facebooke negrazins, nes turbut reikejo tiesiai per customer service ju puslapy kreiptis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 09 lapkričio 2010 - 20:21
QUOTE(Portishead @ 2010 11 09, 21:17)
facebooke pranesiau apie viena brokuota preke...po to pastebejau ir kita bet jau nepranesiau. as tiesiog reason code nurodziau nr kur faulty.

gal zinai kas tokiais atvejais buna? atsius man atgal tas prekes? nes kaip supratau ir uz ta viena brokuota apie kuria parasiau facebooke negrazins, nes turbut reikejo tiesiai per customer service ju puslapy kreiptis...

na tikrai ne per facebook tokias bedas sprest reikia, manau, o rasyt tiesiogiai email blink.gif
Atsakyti
Tokiais reikalais niekas per facebook nebendrauja,tam yra cutomer service blink.gif
Reikejo iskarto susisiekti ir pranesti apie visas brokuotas prekes. didele tikimybe,kad jums prekes grazins atgal,manydami kad butent jus ir esat kalta delto tu broku g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 11 09, 21:25)
na tikrai ne per facebook tokias bedas sprest reikia, manau, o rasyt tiesiogiai email  blink.gif

QUOTE(Sypsena @ 2010 11 09, 21:31)
Tokiais reikalais niekas per facebook nebendrauja,tam yra cutomer service  blink.gif
Reikejo iskarto susisiekti ir pranesti apie visas brokuotas prekes. didele tikimybe,kad jums prekes grazins atgal,manydami kad butent jus ir esat kalta delto tu broku  g.gif

ten yra asos puslapis, ir asos help. nurodziau order number, tai atrase kad neturi kuo pakeist tos brokuotos prekes. vien zo... doh.gif ugu, pati sugadinau prekes, nenuimant etikeciu schmoll.gif ziuresiu ka atrasys, dar parasiau i ta customer service apie bendravima su facebook'o asos helpers..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 09 lapkričio 2010 - 20:48
o man su Asos grazinimais tokia nesamone nutiko:

as atnaujinau banko kortele, nes galiojimo laikas baiges (banko saskaita nesikeite, tik korteles numeris ir galiojimo data), uzsakymas buvo darytas dar su sena, o i atnaujinta, pasirodo, jie pinigu grazint negali (nors nauja numeri ivedziau savo Asos account'e)

ir raso, kad grazins man popieriniu cekiu, kuris yra svarais doh.gif ir kuri turesiu isgryninti savo banke. (o isgryninimas nezinia kiek kainuos). Zodziu, visiska nesamone, parasiau jiems ir pakartojau naujos korteles numeri. Jei nepadarys pavedimo teks pyktis dry.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 11 09, 23:10)
o man su Asos grazinimais tokia nesamone nutiko:

gal pabandyk ju paprasyt, kad pavedima padarytu tiesiai i tavo paypal'o el. pasta (ne grazinima, o butent atskira pavedima per paypal sistema)? nusiusk jiem savo el. pasta, kuri naudoji paypale, vdrug iseis?
Atsakyti
Jie del saugumo sumetimu negali grazinti pinigu i kita kortele. Del to ir geriausia atsiskaitineti PayPal,nes jei kortele ir keisis,tai bent pinigai i PayPal pareis.
Atsakyti
o man atrase kad refund'a padare uz tas dvi brokuotas prekes, tik kad iki 10 dienu palaukciau kol pinigai i saskaita ikris thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 09 lapkričio 2010 - 23:50

i 
Su užsakymais į skyrelį Internetinės parduotuvės.
Atsakyti