Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Loora @ 2010 11 09, 13:05)
Oi ačiū labai. Kai pirmas kartas tai daug neaiškumų.

o koks brokas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 11 09, 14:13)
o koks brokas? g.gif

Trijose vietose išpešti siūlai. Suknelė
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 11 09, 13:18)
Trijose vietose išpešti siūlai. Suknelė

hmm..nu joa..matyt irgi kas nors buvo atsisiuntęs ir grąžino atgal išpešiotą doh.gif šiaip gal ir gerai, kad turi ją grąžinti-manau nepraktiška ji būtų, nešiojant išsipeštų siūlai ne trijose vietose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2010 11 09, 11:47)
user posted image

Cia ta duso zele

Atrodo kaip vyno butelis  biggrin.gif

Tik manasis aukso spalvos.Cia vienai moterytei be galo patinka viskas
kas auksu ziba  lotuliukas.gif Tai dovana kaip del jos padaryta  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif , buvau užmačius šitą kai žiūrinėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 11 09, 14:32)
hmm..nu joa..matyt irgi kas nors buvo atsisiuntęs ir grąžino atgal išpešiotą doh.gif šiaip gal ir gerai, kad turi ją grąžinti-manau nepraktiška ji būtų, nešiojant išsipeštų siūlai ne trijose vietose. smile.gif

Aš tą pati pagalvojau. Kad labai nepraktiška bus. užtat ir nenoriu jos "remontuot" 4u.gif
Atsakyti
Atrašė is Asos, kad siust jiems atgal. Pasto islaidas kompensuos. Tik va forma jie dave ir ta cekiuka liepia faksu atsiust. O jei tokio neturiu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 11 09, 14:49)
Atrašė is Asos, kad siust jiems atgal. Pasto islaidas kompensuos. Tik va forma jie dave ir ta cekiuka liepia faksu atsiust. O jei tokio neturiu  g.gif ?

tai kai išsiųsi atgal jiems suknelę, gausi čekutį pašte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 11 09, 15:53)
tai kai išsiųsi atgal jiems suknelę, gausi čekutį pašte smile.gif

Šitą suprantu. Parašiau jiems ir paprasiau atsiust koki meila, kur man ta ceki nusiust, nes dave tik faksa, kurio as neturiu
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 11 09, 15:07)
Šitą suprantu. Parašiau jiems ir paprasiau atsiust koki meila, kur man ta ceki nusiust, nes dave tik faksa, kurio as neturiu

ai biggrin.gif biggrin.gif pamaniau, kad čekio neturi biggrin.gif nu galima nueiti į faksą ir gal atlieka tokią funkciją? arba pas pažystamą į darbą, kur yra faksas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 11 09, 16:07)

arba bandykit nufotkint ceki ir nuotrauka prisegt prie laisko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 11 09, 16:18)
arba bandykit nufotkint ceki ir nuotrauka prisegt prie laisko  mirksiukas.gif

vat sitas budas man butu geriausias. Uzklausiau as ju ar galima emeilu atsiusti. Lauksiu ats. 4u.gif Labai labai ačiū man šnd padėjusioms. Visoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2010 11 09, 11:47)
Atrodo kaip vyno butelis  biggrin.gif

aga, sitas geras wink.gif irgi nuziurejau draugei lotuliukas.gif
Atsakyti