Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(blackberry @ 2010 10 13, 15:58)
wow bigsmile.gif ar galesi parodyt? 4u.gif
o gavai patvirtinima, kad jau issiunte?

ne, tik uzsakymo patvirtinima, bet iejus i account niekur nematau cancel mygtuko, raso processing, tai speju negalima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 13, 16:05)
ne, tik uzsakymo patvirtinima, bet iejus i account niekur nematau cancel mygtuko, raso processing, tai speju negalima  unsure.gif

Siaip smarkiai abejoju, bet gal verta parasyti laiska care@asos.com, subjecte nurodykit uzsakymo nr. ir paklauskit, ar galit prijungti dar daikta prie uzsakymo.
Atsakyti
Sveiki, kokia kreditine kortele ir kokio banko patartumete isigyti norint dazniau apsipirkineti uzsienio intentetinese parduotuvese (konkreciau asos.com)? Dar neturejau jokios, tai neturiu zalio supratimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 13, 16:05)
ne, tik uzsakymo patvirtinima, bet iejus i account niekur nematau cancel mygtuko, raso processing, tai speju negalima  unsure.gif

jei ne, bandyk rasyt jiem!
Atsakyti
Bliamba, kaip mane nevinaaa doh.gif
Parasiau vel jiem, klausdama issiusta ar ne,ir stai atsakymas.

We are currently extremely high levels of demand in our warehouse which may explain the delay in shipping of your parcel.

I appreciate that it is very frustrating for you, however, please rest assured that we have done everything possible to ensure that you receive your order within our estimate of 9 working days.

If you do not receive your order by 3/10/2010, we will issue you a replacement (subject to stock availability) or refund.

I apologise for any inconvenience and I hope your order arrives shortly.

Nu bliamba, tai jei nespejat, zmoniu daugiau samdykit ar ka doh.gif
o daba vos ne savaite laukt, kol prekes susirenka doh.gif
Pirmas blynas man koooonkreciai prisviles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 13, 16:53)
jei ne, bandyk rasyt jiem!

parasiau, laukiu atsakymo
Atsakyti
Merginos ar yra buve,kad Asos atsiustu ne ta preke?Kaip tokiu atveju su grazinimu?Siuntimo atgal islaidas visvien teks man moketi ar kazkaip kitaip jie sprendzia sita problema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriuks @ 2010 10 13, 19:22)
Merginos ar yra buve,kad Asos atsiustu ne ta preke?Kaip tokiu atveju su grazinimu?Siuntimo atgal islaidas visvien teks man moketi ar kazkaip kitaip jie sprendzia sita problema? g.gif

Kompensuos siuntimo islaidas - tik reiks cekiuka nusiusti. O paprasius gal ir tuos 5,29 svaro grazins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 10 13, 19:45)
Kompensuos siuntimo islaidas - tik reiks cekiuka nusiusti. O paprasius gal ir tuos 5,29 svaro grazins 4u.gif

Aciu,o ta cekiuka cia atskirai jiem siust ar prie siuntinio lipdyt kazkaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 13, 17:31)
parasiau, laukiu atsakymo

Prideti prekes prie jau padaryto uzsakymo neleidzia. pati nesenai prasiau ir nors nuo pirmo uzsakymo buvo praejusios 2-3val vistiek neleido. Reikia atsaukti esanti uzsakyma ir vel viska is naujo uzsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriuks @ 2010 10 13, 19:50)
Aciu,o ta cekiuka cia atskirai jiem siust ar prie siuntinio lipdyt kazkaip? g.gif

Ne, neklijuokit tik niekur nieko 4u.gif .
Jus is pradziu praneskit asos, ka vietoj ko gavot, pridekit realiu nuotrauku ir jie paaiskins, ka reikia daryti. Man reikejo nusiusti jiems atgal ta preke. Kai paste issiunciau, pasto islaidu cekiuka nufotografavau ir issiunciau jiems elektroniniu (galima nuskanuoti ar net nufaksuoti, kas jums patogiau). Dar lyg kazkokia forma -prasyma pildziau - atsiunte jie man elektroniniu. Kompensavo gal valandos begyje tas islaidas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 13 spalio 2010 - 19:12
Ok,aciu 4u.gif
Pradziai parasiau,lauksiu ka atsakys cool.gif
Atsakyti