Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Frejia @ 2010 11 06, 16:43)
visad paziuriu asos, bet nedrisau pirkt, drauge pripirko matternity rubu uz 100 svaru, o jezau kokius skarmalus gavo doh.gif sake daugiau is ten nepirks..

mergytes - o jus patenkntos, ar yra nusivylusiu  4u.gif

Aš patenkinta labai vaikiškais rūbeliais, nors kol kas tik 1 kartą užsisakinėjau, nes paraleliai iš kitų pardžių pas mane urmu eina prekės (jau baigiam su vyru susipykt doh.gif ), tai kaip tyčia dabar ASOS ant "taupymo meto" atradau sad.gif. Nu bet atsigriebsiu dar lotuliukas.gif
O tuos maternity rūbelius manau dažniausiai reik matuotis ir žiūrėt vietoj, nes aš irgi iš vieno francų psl. parsisiunčiau leggingsus už 22 eur, nu tai tragedijų tragedija - skarmalas grynas ir nesakyčiau, kad labai pigus jis čia buvo g.gif . Šiaip visi stengiasi iš tų nėščiųjų užsidirbt, užtai dažniausiai gražūs ir padorūs rūbeliai tikrai nepigūs būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2010 11 05, 12:39)
As ir pora niekuciu uzsisakiau is asos :duso zele (dovanom,nes graziai ipakuota),panelei drabuzeliu,french connection rankine.

Gal galima nuorodėlę tos fantastiškos dušo želė smile.gif?

Merginos, noriu jūsų paklaust, kur man ASOS yra atsiuntus nuolaidų koduką 10% už prekių vėlavimą, tai jis galioja tik nenukainotoms prekėms, ar ir sale prekėms g.gif ?
Atsakyti
O gal kas zinot kokia kokybe vyrisku polo marskineliu? smile.gif ir ar dydzius atitinka?
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
gavau pirma savo siuntą iš Asos ir nusivyliau. Gavu brokuotą suknę. Dabar kaip suprantu reik jiems siųst atgal. O siuntimo išlaidas ar jie kompensuoja? Juk brokuota prekė. Pirmam psl neradau šitos info. Bėgsiu dar paskaityt temutę, kai tik vaikas užmigs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 11 09, 09:50)

Merginos, noriu jūsų paklaust, kur man ASOS yra atsiuntus nuolaidų koduką 10% už prekių vėlavimą, tai jis galioja tik nenukainotoms prekėms, ar ir sale prekėms  g.gif ?

Kiek esu gavus tokių kodukų, tai galiodavo viskam 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 11 09, 09:50)

user posted image

Cia ta duso zele

Atrodo kaip vyno butelis biggrin.gif

Tik manasis aukso spalvos.Cia vienai moterytei be galo patinka viskas
kas auksu ziba lotuliukas.gif Tai dovana kaip del jos padaryta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 09 lapkričio 2010 - 12:05
Turiu megztuka is Asos ,esu labai patenkinta.Kokybe ideali
Atsakyti
as daznai is asos uzsisakineju, tiek sau, tiek vyrui ir vaikui. vyriskos polo maikutes ne visos tiko, mat jo peciai platus, tai daznai per pilba kabo doh.gif
taciau sau ka beuzsisakyciu viskas tiko ir patiko, na viena maikutie man tiesiog nesedejo, bet cia jau visad rizikuoma pirkdamos internetu. taciau negaliu sakyt jog nekokybiska. visa asos beda tame kad nuostabiausi daiktai dingsta kosminiu greiciu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 11 09, 11:57)
Sveikos mergaitės,
gavau pirma savo siuntą iš Asos ir nusivyliau. Gavu brokuotą suknę. Dabar kaip suprantu reik jiems siųst atgal. O siuntimo išlaidas ar jie kompensuoja? Juk brokuota prekė. Pirmam psl neradau šitos info. Bėgsiu dar paskaityt temutę, kai tik vaikas užmigs  4u.gif

jei preke brokuota, siuntimo islaidas turetu grazinti
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 11 09, 13:37)
jei preke brokuota, siuntimo islaidas turetu grazinti

Ačiū. O jiems prideti čekį reikia ar kaip? Gal kas siuntėt brokuotą prekę. Ar reikia parašyt jiems kokį laišką dėl ko tą prekę gražini. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 11 09, 12:56)
Ačiū. O jiems prideti čekį reikia ar kaip? Gal kas siuntėt brokuotą prekę. Ar reikia parašyt jiems kokį laišką dėl ko tą prekę gražini.  4u.gif

Ceki reikes nuskanuot. Bet visu pirma parasykit jiems, kad gavot brokuota preke, jie Jums parasys ka daryt ir dar turetumet nuolaidos koduka gaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 11 09, 14:03)
Ceki reikes nuskanuot. Bet visu pirma parasykit jiems, kad gavot brokuota preke, jie Jums parasys ka daryt ir dar turetumet nuolaidos koduka gaut smile.gif

Oi ačiū labai. Kai pirmas kartas tai daug neaiškumų.
Atsakyti