Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Tylene @ 2010 11 03, 14:11)
nu rimtai kainos padidėjo. Užsisaugojau vieną paltuką, kaina buvo 336 svarai. Kitą dieną žiūriu  blink.gif  420 sv. doh.gif

šitas:
My Webpage

grazutis bigsmile.gif
O kaina tai gerokai pakilo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 11 03, 15:11)
nu rimtai kainos padidėjo. Užsisaugojau vieną paltuką, kaina buvo 336 svarai. Kitą dieną žiūriu  blink.gif  420 sv. doh.gif

šitas:
My Webpage

labai grazus wub.gif , as dar galvojau rizikuot su ta suknele perliukais apdeta, kainavo 48, vakar pasiziurejau beveik 80, tik nesuprantu kodel taip sukele visas kainas unsure.gif
dar sia norejau uzsisakyti http://www.asos.com/...spx?iid=1313871
kainavo 55, dabar 95 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 03 lapkričio 2010 - 13:28
QUOTE(pupen @ 2010 11 03, 14:24)
O su etiketem juos grazinot abu?

Taip. camel spalvos cpae buvau ispakavusi pasimatuoti,bet vel graziai supakavau,etiketes paliktos ir uz ja pinigus grazino. Juoda cape net is ispakavimo nebuvo istraukta. ipakavimas buvo uzdarytas,o jie man aiskina,kaip plaukuota grazinau doh.gif gavau atsakyma,kad gavus preke vel siusti atgal tolimesniam patikrinimui doh.gif
Papildyta:
QUOTE(veterane @ 2010 11 03, 14:26)
kainavo 48, vakar pasiziurejau beveik 80

jie gal juokauja kainas dvigubai sukeldami? blink.gif
Papildyta:
Veterane,as paziurejau dar karta tas sukneles,tai man kainas rodo nesukeltas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 03, 13:26)
kainavo 55, dabar 95  doh.gif

man tai rodo 55 svarus g.gif gal tu netyčia pasidarei dolcais kainas, tai ir rodo 95 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 03, 13:26)
labai grazus wub.gif , as dar galvojau rizikuot su ta suknele perliukais apdeta, kainavo 48, vakar pasiziurejau beveik 80, tik nesuprantu kodel taip sukele visas kainas  unsure.gif
kainavo 55, dabar 95  doh.gif

Man sita tai rodo 55 ax.gif

O del kainu tai nzn, gal cia pries artejancias sventes nori uzsidirbt? biggrin.gif
Atsakyti
radau tokį, nežinau ar veikia:

Voucher Code: ASOSEUROWOMAN
10% of everything for the rest of the week
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 11 03, 15:36)
man tai rodo 55 svarus  g.gif  gal tu netyčia pasidarei dolcais kainas, tai ir rodo 95  biggrin.gif

aisku, ot vista, pasizurejau rimtai $, o jau galvojau, kad per puse sukeltos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2010 11 03, 15:42)
radau tokį, nežinau ar veikia:

Voucher Code: ASOSEUROWOMAN
10% of everything for the rest of the week

o nuolaida turi rodyti dar nesumokejus, tik ivedus koda?
ivedus koda raso
Oops! Voucher code 'ASOSEUROWOMAN' is invalid - it either does not exist, is not yet been activated, or has expired.
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 03, 14:51)
aisku, ot vista, pasizurejau rimtai $, o jau galvojau, kad per puse sukeltos  lotuliukas.gif
Papildyta:

o nuolaida turi rodyti dar nesumokejus, tik ivedus koda?
ivedus koda raso
Oops! Voucher code 'ASOSEUROWOMAN' is invalid - it either does not exist, is not yet been activated, or has expired.

turi rodyti iskarto mirksiukas.gif Negalioja sis kodukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 11 03, 14:58)
turi rodyti iskarto  mirksiukas.gif  Negalioja sis kodukas  smile.gif

As pirkau spalio 24, bandziau DELAYED1910 koda, gavau 10% nuolaida.

Taip pat maciau zmones bando PARTY, SORRYUK27101005 ir pswlovesasos, kai kurie gauna, bet cia matyt nuo salies priklauso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orma: 03 lapkričio 2010 - 14:38
Mergaites 4u.gif
Truputeli anksciau kazkas pirko siuos berods batukus (lygtais balalaika)
Bet ne is asos tinklalapio o is amazon, tai kazin dar yra jie?
Gal kuri nuoroda turit? g.gif ax.gif
Kazkaip nereikejo ir uzsireike dabar doh.gif g.gif
Kiek cm platoformyte? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Indre` @ 2010 11 03, 13:10)
Merginos, gal kuri zadate uzsisakyti kazka sau ir sutiktumet mano uzsakyma priglausti?  verysad.gif  Noriu paltuko, galvojau per tarpininke siustis, kai paskaiciavo ir prisidejo sau procentus, tai dingo fantazija  blink.gif

Parasykit , prasau i AZ  4u.gif

Tai jūs geriau kokią draugę tada susiraskit, kuri kreditinę turi - bus paprasčiau mirksiukas.gif

QUOTE(Tylene @ 2010 11 03, 13:11)

šitas:
My Webpage

Tikrai nice tai nice, bet ir kaina nice rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=priklausomybe,2010 11 03, 20:09]
Tai jūs geriau kokią draugę tada susiraskit, kuri kreditinę turi - bus paprasčiau

Tame ir esme, kad neturi niekas doh.gif
Atsakyti