Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(veterane @ 2010 11 01, 10:09)
man si kokia grazi atrodo  wub.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=1184911

tik kazin realiai ar neatrodo "pigiai", gal kokiu koduku yra  unsure.gif

Suknelė tai liux, bet jau manekenė tai doh.gif

O aš atėjau pasipasakot lotuliukas.gif , gavau šitą suknytę, tai su dydžiais viskas ok - atitinka, ale krenta nuo pečių tos gėlės g.gif . Dabar paanalizavus iš arčiau tą paveiksliuką, tai toks vaizdas, kad ta suknelė ant manekenės su photoshop'u uždėta g.gif , nes žiūriu jai irgi pečiai "kaba". Tai nuėjau į siuvyklą, gal ką patartų, tai nusipirkau tokios pačios spalvos karoliukų, bandysiu nugaroj sujungt suknelės šonus (jei aiškiai parašiau smile.gif ), gal tada tie pečiai taip nekris g.gif , nes grąžint suknelės nenorėjau, tokia originali sakyčiau smile.gif

user posted image

O vaikiškų maikučių kokybe aš esu apšalus bigsmile.gif , juodai superinė liuksusinė. Jeigu ten visi tokie geri vaikiški rūbai - tai tikrai iš čia daug pirksiu. Nei iš USA, nei iš UK dar nebuvo pasitaikę tokio gerulio trikotažo bigsmile.gif .

Aš kai anksčiau jūsų temos neskaičiau, tai gal čia dauguma tokios nuomonės, gal ne aš pirma, bet tikrai likau sužavėta smile.gif

Jei kam įdomu, tai ėmiau šitą , šitą ir dar porą. Dvejas per klaidą po 2 užsisakiau, iškart pagalvojau, kad parduosiu, bet pačiupinėjus - nieko nebepardavinėsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 11 01, 22:55)
Dabar paanalizavus iš arčiau tą paveiksliuką, tai toks vaizdas, kad ta suknelė ant manekenės su photoshop'u uždėta  g.gif

Aš tai netikėčiau, kad suknelė uždėta su photoshop, nes tuomet ir catwalk'as turėtų būti nufilmuotas su spec.efektais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MazaMeskute @ 2010 11 02, 11:52)
Aš tai netikėčiau, kad suknelė uždėta su photoshop, nes tuomet ir catwalk'as turėtų būti nufilmuotas su spec.efektais  biggrin.gif

Nu gal biški nušnekėjau su tuo photoshop'u blush2.gif , bet esmė tada tikrai, kad ir manekeni ta suknytė ant pečių nesilaiko, smunka labai, reiškias vaizdelis tikras drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 11 02, 17:28)
Nu gal biški nušnekėjau su tuo photoshop'u  blush2.gif , bet esmė tada tikrai, kad ir manekeni ta suknytė ant pečių nesilaiko, smunka labai, reiškias vaizdelis tikras  drinks_cheers.gif

as pirkau sita, tik ant kitos manekenes suknele buvo
user posted image

bet iskeliavo atgal, nes taip pat petukai krenta, ir apsritai medziaga nepatiko, skystoka. plius suknele trumpesne pasirode nei ant manekenes unsure.gif

va sita pvz pasilikau, patiko wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 02 lapkričio 2010 - 21:55
As baisiai supykus ant asos esu! Rugseji pirkau dvi capes, bet delto,kad gryzo i prekyba mano norima cape situ sau nepasilikau. Nusiunciau atgal i asos ir gavau laiska,kad vienos prekes jie negali priimti atgal del jos bukles. Kai parasiau asos ir paprasiau paaiskinti placiau,gavau atsakyma,kad negrazina 'because the product is contaminated with hair' doh.gif Kas svarbiausia, jie nenori grazinti pinigu uz juoda cape,kurios net ispakavus nebuvau, tai is kur ten tu plauku atsirado net neisivaizduoju doh.gif Laukiu gryztant,tai paziuresiu kokios bukles atsius atgal. Kazkoks absurdas: vienas prekes priima su demem ir devetas, bei jas siuncia kitiems zmonems,o preke kuri net ispakuota nebuvo grazina atgal,nes 'uztersta plaukais' doh.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu asos grybauja juodai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 11 03, 14:58)
Paskutiniu metu asos grybauja juodai unsure.gif

kodel?

pasiziurejau kainos kaip sukilo tai praejo noras siuo metu pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 03, 12:58)
pasiziurejau kainos kaip sukilo tai praejo noras siuo metu pirkt  lotuliukas.gif

nu rimtai kainos padidėjo. Užsisaugojau vieną paltuką, kaina buvo 336 svarai. Kitą dieną žiūriu blink.gif 420 sv. doh.gif

šitas:
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 03, 12:58)
kodel?

pasiziurejau kainos kaip sukilo tai praejo noras siuo metu pirkt  lotuliukas.gif

Taigi kelis psl atgal kalbejom kodel wink.gif atsiuncia demetus, suplysusius rubus, labai daznai ideda ne ta daikta, arba isvis ne tavo uzsakyma atsiuncia doh.gif

O kainos tikrai pakilo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 11 03, 13:11)
Užsisaugojau vieną paltuką

nice mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2010 11 03, 13:14)

nice tai nice ax.gif bet už tokią kainą tai tikrai nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 11 03, 12:12)
As baisiai supykus ant asos esu! Rugseji pirkau dvi capes, bet delto,kad gryzo i prekyba mano norima cape situ sau nepasilikau. Nusiunciau atgal i asos ir gavau laiska,kad vienos prekes jie negali priimti atgal del jos bukles. Kai parasiau asos ir paprasiau paaiskinti placiau,gavau atsakyma,kad negrazina  'because the product is contaminated with hair'  doh.gif Kas svarbiausia, jie nenori grazinti pinigu uz juoda cape,kurios net ispakavus nebuvau, tai is kur ten tu plauku atsirado net neisivaizduoju  doh.gif Laukiu gryztant,tai paziuresiu kokios bukles atsius atgal. Kazkoks absurdas: vienas prekes priima su demem ir devetas, bei jas siuncia kitiems zmonems,o preke kuri net ispakuota nebuvo grazina atgal,nes 'uztersta plaukais'  doh.gif

O su etiketem juos grazinot abu?
Atsakyti