Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Twitter @ 2010 10 27, 17:37)
Gal galit kas nors mestelt nuorodą į tą ASOS rusų forumą?

http://shophelp.ru/f...splay.php?f=101
Atsakyti
Siandien nustebino Asos mane blink.gif thumbup.gif
Praita savaite gavau suknele,bet man ji gyvai nepatiko,tad iskarto siunciau atgal. Suknele velavo siek tiek dienu,tad grazinimo formoj parasiau,kad atejo paveluotai blush2.gif Siandien gaunu email is asos su atsiprasymu ir £10 svaru off nuo mano kito pirkinuko thumbup.gif minimalus uzsakymas - £11 biggrin.gif
Dar si ryta gavau 20%off koduka su nemokamu next day delivery thumbup.gif
Lekiu shopintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 29, 12:53)
Siandien nustebino Asos mane  blink.gif  thumbup.gif
Praita savaite gavau suknele,bet man ji gyvai nepatiko,tad iskarto siunciau atgal. Suknele velavo siek tiek dienu,tad grazinimo formoj parasiau,kad atejo paveluotai  blush2.gif  Siandien gaunu email is asos su atsiprasymu ir £10 svaru off nuo mano kito pirkinuko  thumbup.gif minimalus uzsakymas - £11  biggrin.gif
Dar si ryta gavau 20%off koduka su nemokamu next day delivery  thumbup.gif
Lekiu shopintis  bigsmile.gif

dabar yra kodas toks, kad 10 svarų nuolaida. smile.gif
o 20 proc.nuolaidą gi tu ir taip turi su studentų pažymėjimu bigsmile.gif biggrin.gif

ai, jau nebėra to koduko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 29 spalio 2010 - 13:06
QUOTE(Tylene @ 2010 10 29, 14:04)
dabar yra kodas toks, kad 10 svarų nuolaida.  smile.gif
o 20 proc.nuolaidą gi tu ir taip turi su studentų pažymėjimu bigsmile.gif  biggrin.gif

ai, jau nebėra to koduko doh.gif

Neteko matyti man to koduko, o jis visai butu pravertes pries pora dienu biggrin.gif
Mano sis galioja visa menesi biggrin.gif
Aha,gaunu as studento nuolaida 20%,bet uz next day delivery reikia moketi biggrin.gif Aisku,dazniausiai imu nemokama atvezima,bet kad tenka laukti savaite laiko kol atvez - as per daug nekantri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 29, 13:12)
Neteko matyti man to koduko, o jis visai butu pravertes pries pora dienu  biggrin.gif
Mano sis galioja visa menesi  biggrin.gif
Aha,gaunu as studento nuolaida 20%,bet uz next day delivery reikia moketi  biggrin.gif Aisku,dazniausiai imu nemokama atvezima,bet kad tenka laukti savaite laiko kol atvez  - as per daug nekantri  biggrin.gif

spalio 26 dieną dar galiojo tas kodas, DELAYED2210. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 29, 14:19)
spalio 26 dieną dar galiojo tas kodas, DELAYED2210. smile.gif

Tai cia tikriausiai gavo visi,kuriems tuo metu velavo siuntiniai biggrin.gif Man iki lapkricio 26 galioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 29, 13:29)
Tai cia tikriausiai gavo visi,kuriems tuo metu velavo siuntiniai  biggrin.gif Man iki lapkricio 26 galioja  smile.gif

gali būt biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, o gal galite paaiskinti kaip suprast ten ta nuolaida su studentu pazymejimu? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2010 10 29, 21:00)
mergaites, o gal galite paaiskinti kaip suprast ten ta nuolaida su studentu pazymejimu?  g.gif  bigsmile.gif

reikia studijuoti UK ir issiimti NUS kortele smile.gif
Atsakyti
man si kokia grazi atrodo wub.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=1184911

tik kazin realiai ar neatrodo "pigiai", gal kokiu koduku yra unsure.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad realiai perlai atrodys pigiai unsure.gif buvau viena uzsakius su perlyne "apykakle", nuotraukoj graziai atrode, o realiai nekaip, perlai plastmasiniai, jokio vaizdo...
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 11 01, 13:12)
Man atrodo, kad realiai perlai atrodys pigiai unsure.gif  buvau viena uzsakius su perlyne "apykakle", nuotraukoj graziai atrode, o realiai nekaip, perlai plastmasiniai, jokio vaizdo...

va apie tai ir galvoju, nes dabar tai labai puosniai atrodo
Atsakyti