Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Indriuks @ 2010 10 27, 14:40)
Pribaigs mane asos tuoj su savo tais idiotiskais standartiniais meilais gun_bandana.gif
Zodziu, situacija tokia-turiu grazint jiems 2poras batu,kuriuos jie atsiunte ne to dydzio del ju paciu kaltes.Maloniai atsiuncia man vis ta pati ats.,prasydami issiusti prekes ir uzpildzius PRISEGTA forma nuskanuoti beigi kartu su pasto cekiu nufaksuoti jiems.O jau tada grazins pinigus uz siuntima.Tik beda ta, kad tos formos neprisega doh.gif
Nesuprantu, nu gal as jiems neaiskiai rasau... doh.gif

Tai gal cia tas lapas, kur kartu su siuntiniais visais ateina?
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 25, 20:05)
Siandien dukrytei pagriebiau Ugg batukus uz £36  biggrin.gif O radau visai netiketai, matyt uzslepe buvo,nes ziurint vaikiskam skyriuj ugg batukus ju nerode,o ivedus i paieska - atsirado  g.gif

ania?
Atsakyti
QUOTE(Indriuks @ 2010 10 27, 14:40)
Pribaigs mane asos tuoj su savo tais idiotiskais standartiniais meilais gun_bandana.gif
Zodziu, situacija tokia-turiu grazint jiems 2poras batu,kuriuos jie atsiunte ne to dydzio del ju paciu kaltes.Maloniai atsiuncia man vis ta pati ats.,prasydami issiusti prekes ir uzpildzius PRISEGTA forma nuskanuoti beigi kartu su pasto cekiu nufaksuoti jiems.O jau tada grazins pinigus uz siuntima.Tik beda ta, kad tos formos neprisega doh.gif
Nesuprantu, nu gal as jiems neaiskiai rasau... doh.gif

As irgi manau cia tas lapas kur su siuntiniu gavote. Del to ir praso nuskanuoti ja ir ceki. Ka skanuoti jei butu emailu atsiusta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 10 27, 15:59)

Aha biggrin.gif Dar ir perpardavimui i ebay pagriebiau kelis dydzius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 27, 16:06)
Aha  biggrin.gif Dar ir perpardavimui i ebay pagriebiau kelis dydzius  ax.gif

NERANDU g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 27, 15:52)
Tai gal cia tas lapas, kur kartu su siuntiniais visais ateina?

QUOTE(Soy @ 2010 10 27, 16:02)
As irgi manau cia tas lapas kur su siuntiniu gavote. Del to ir praso nuskanuoti ja ir ceki. Ka skanuoti jei butu emailu atsiusta biggrin.gif

Nu boze,tai vadinas man visai jau galvoj negerai. fool.gif boba,na, bet kuriai nestuke.gif nepasitaiko lotuliukas.gif
Bet kazkuri cia raset, berods Tylene,kad atsiunte jie kazkokia forma uzpildyt, ne?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 10 27, 16:14)

nebera jau mirksiukas.gif ta pacia diena juos ispardave. Kaina buvo £46 + mano 20% off biggrin.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Indriuks @ 2010 10 27, 15:21)
Nu boze,tai vadinas man visai jau galvoj negerai. fool.gif boba,na, bet kuriai nestuke.gif nepasitaiko lotuliukas.gif
Bet kazkuri cia raset, berods Tylene,kad atsiunte jie kazkokia forma uzpildyt, ne?

aha, kitas lapas ten dėl siuntimo išlaidų. Reikia jį užpildyti ir nufaksuoti jiems. Man taip parašė. Parašyk man į AZ savo pašto adresą, permesiu tau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 27, 16:22)
nebera jau  mirksiukas.gif ta pacia diena juos ispardave. Kaina buvo £46 + mano 20% off  biggrin.gif

My Webpage

aišku, UGG visuomet gerom kainom dingsta...
trumpus turiu, dar norisi ilgus rasti, bet tų gerom kainos rasti be šansų ko gero bigsmile.gif
Atsakyti
Gal galit kas nors mestelt nuorodą į tą ASOS rusų forumą?
Atsakyti
Merginos, prasau priminkit, kiek kainuoja prekiu grazinimas ASOS? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 10 27, 18:36)
Merginos, prasau priminkit, kiek kainuoja prekiu grazinimas ASOS?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

priklauso nuo svorio:) gali kainuoti 12 lt, gali ir 22 lt ar daugiau wink.gif
Atsakyti