Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Siandien dukrytei pagriebiau Ugg batukus uz £36 biggrin.gif O radau visai netiketai, matyt uzslepe buvo,nes ziurint vaikiskam skyriuj ugg batukus ju nerode,o ivedus i paieska - atsirado g.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar sioje temoje galima pasiguosti apie netinkamo dydzio drabuzius su tikslu ji parduoti? 4u.gif
***** kokio zioplumo esu, buvau isitikinusi, kad uzsisakineju 8 dydzio jeginsus, o pasirodo 6 paemiau, ir aisku, kad neikisu dupces doh.gif
Atsakyti
o kiek pas jus cm per klubus?
Šiaip skelbimai dedami ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 26 spalio 2010 - 14:37
Pas mane ne tiek jau ir mazai 87-89, sakau, kad ruosiausi imti 8. Ziopla nerealiai, 6 labai mazutis, nes ten dar plius ir petite dydis 4u.gif Ikisau as aisku ta dupce, bet jau uzsisegti tai niekaip neina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migele @ 2010 10 26, 15:44)
Pas mane ne tiek jau ir mazai 87-89, sakau, kad ruosiausi imti 8. Ziopla nerealiai, 6 labai mazutis, nes ten dar plius ir petite dydis 4u.gif  Ikisau as aisku ta dupce, bet jau uzsisegti tai niekaip neina smile.gif

Ką pirkot? Pasidalinkit gal parduosit kuriai merginai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raminciukas777 @ 2010 10 26, 17:46)
Ką pirkot? Pasidalinkit gal parduosit kuriai merginai  ax.gif

Pirkau juodus jeginsus, petite 6 dydis, uztrauktukas sone, atrodo labai kokybiskai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Jungiausi prie vienos kaunietės užsakymo, ir ištryniau žinutes, nebeatsimenu niko. parašykit man, jau kaip ir turėjo ateiti.. Moderatorė šaunią "paslaugą' padarė pratrindama čia žinutes..
Atsakyti
Gal kuri turit All saints firmos batus? Nusiziurejau sioa firmos basutes, bet va rusu forume perskaiciau, kad mergina nesiojanti 38 eme UK6 ir tiko puikiausiai. Tai galvoju, ar tikrai jie pamazinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 27, 10:57)
Jungiausi prie vienos kaunietės užsakymo, ir ištryniau žinutes, nebeatsimenu niko. parašykit man, jau kaip ir turėjo ateiti.. Moderatorė šaunią "paslaugą' padarė pratrindama čia žinutes..

gal zinote, kas yra blogo toje kooperacijoje? cia juk ne tarpininkavimo paslaugos uz procentus... ax.gif
Atsakyti
kaip suprantu tokios žinutės neturi "išliekamosios vertės". Bet tikiu, kad čia labiau principo reikalas
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 27, 13:27)
kaip suprantu tokios žinutės neturi "išliekamosios vertės". Bet tikiu, kad čia labiau principo reikalas

taigi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pribaigs mane asos tuoj su savo tais idiotiskais standartiniais meilais gun_bandana.gif
Zodziu, situacija tokia-turiu grazint jiems 2poras batu,kuriuos jie atsiunte ne to dydzio del ju paciu kaltes.Maloniai atsiuncia man vis ta pati ats.,prasydami issiusti prekes ir uzpildzius PRISEGTA forma nuskanuoti beigi kartu su pasto cekiu nufaksuoti jiems.O jau tada grazins pinigus uz siuntima.Tik beda ta, kad tos formos neprisega doh.gif
Nesuprantu, nu gal as jiems neaiskiai rasau... doh.gif
Atsakyti