Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Tylene @ 2010 10 22, 14:07)
ai, nebūsiu apžora. Užteks ir 10  biggrin.gif

As prasyciau biggrin.gif Tegul pasimoka, o ne siuntineja nenesiojamas prakes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 23, 08:59)
As prasyciau  biggrin.gif Tegul pasimoka, o ne siuntineja nenesiojamas prakes  ax.gif

matai, negaliu sakyti, kad tos suknelės reikėjo man vūtent kažkuriam vakarui, nes užsisakiau tris sukneles biggrin.gif jei šita netinka, tai kitą galiu apsivilkt. smile.gif O meluoti nenoriu. Ech, sakiau jau mesiu kuriam laikui asos užsakymus, bet reikės išnaudoti tą duotą nuolaidą biggrin.gif
Atsakyti
Kokį dydį patartumėte imti su tokiais išmatavimais: 97-77-105 4u.gif Pirksiu mamai kostiumėlį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 10 23, 14:19)
Kokį dydį patartumėte imti su tokiais išmatavimais: 97-77-105  4u.gif Pirksiu mamai kostiumėlį  4u.gif

gal 12 g.gif
mergaites, gal tiksliau ka patars 4u.gif
Atsakyti
Taip, 12.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 22, 12:32)
nu ir man nėra taip buvę. Čia draugės suknelė. Sakiau, daugiau niekam nepirksiu savo vardu doh.gif  dabar turiu daryti grąžinimą, o labai to nemėgstu.... ši suknelė tai išvis toks vaizdas, kad panešiota. Gal kas panešiojo ir grąžino  doh.gif

kaip nesmagu... gun_bandana.gif taip, su Asos kuri laika tikrai kazkokios nesamones vyksta. As taip pat vasaros pabaigoj esu gavus demeta suknele, tai tuomet dar galvojau, kad taip buna labai retai unsure.gif

o pastaruoju metu man jau kelis kartus buvo, kad uzsakai daikta, susimoki, po to gauni patvirtinima, kad viskas OK ir kad ishsiusta, o veliau ateina laiskas, kad kazkurio daikto nebuvo ir jo kaina bus grazinta.

Tai manau galetu informuoti priesh ishsiusdami, o nei kai jau ishsiunte. Gal pirkejas butu vietoj to daikto paemes kita, nes shippinga tai vis vien susimoka smile.gif parasiau jiems, ziuresiu gal netycia ir atsizvelgs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 24 spalio 2010 - 16:00
QUOTE(lisik @ 2010 10 24, 16:54)

o pastaruoju metu man jau kelis kartus buvo, kad uzsakai daikta, susimoki, po to gauni patvirtinima, kad viskas OK ir kad ishsiusta, o veliau ateina laiskas, kad kazkurio daikto nebuvo ir jo kaina bus grazinta.

Tai manau galetu informuoti priesh ishsiusdami, o nei kai jau ishsiunte. Gal pirkejas butu vietoj to daikto paemes kita, nes shippinga tai vis vien susimoka  smile.gif  parasiau jiems, ziuresiu gal netycia ir atsizvelgs  biggrin.gif

suda jie atsizvelgs doh.gif numes 10% nuolaida ir viskas... man taip pinigus nuskaiciavus grazino uz dvi prekes... po poros dienu dar uz viena.. o kai gavau siuntini, jame nebuvo dar vienos rekes, tai parasius laiska - grazino ir uz ta..
sum sumarum, is mano siuntinio 4 prekiu negavau, nors uz jas pinigus ir nuskaiciavo uzsakant.. doh.gif
grybauja jie juodai..
Atsakyti
man buvo pirmas blogas kartas, kai tase atsiunte brokuota ar panaudota, nezinau, bet labai nuvyle, nes irgi pirkau be nuolaidos..paskiau atsirado jin vel prekyboj, nes ilgai buvo out of stock, tai pakeite, o antroji dar baisesne biggrin.gif grazinau atgal, aj ir nesigailiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackberry: 24 spalio 2010 - 16:14
O kokiu budu (pastu ar naudojaisi kurjeriu paslaugomis) Asos siunčia prekes? Uzsakiau standart shipment.

Ir dar biski sumaisiau pasto koda (adresa uzrasiau gerai), ar man verta nerimauti?
Papildyta:
biggrin.gif Jau zinau tasakyma del siuntimo budo: Your order is with Royal Mail and on its way to you. It should be delivered within the next 10 days (excluding weekends and bank holidays).

O vat del koduko, tai kaip but? Matyt i pasta reik susikreipt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orma: 25 spalio 2010 - 12:15
QUOTE(Orma @ 2010 10 25, 14:25)
O kokiu budu (pastu ar naudojaisi kurjeriu paslaugomis) Asos siunčia prekes? Uzsakiau standart shipment.

Ir dar biski sumaisiau pasto koda (adresa uzrasiau gerai), ar man verta nerimauti?
Papildyta:
biggrin.gif  Jau zinau tasakyma del siuntimo budo: Your order is with Royal Mail and on its way to you. It should be delivered within the next 10 days (excluding weekends and bank holidays).
O vat del koduko, tai kaip but? Matyt i pasta reik susikreipt smile.gif

man tai prekės visad į paštą ateina smile.gif
Atsakyti
ar galima grazinti prekes is dvieju uzsakymu viename siuntinyje?
Atsakyti
galima, svarbu, kad gražinimo lapai būtų.
Atsakyti