Merginos, gal jau kuri gavot situos batus,idomu kaip su dydziais?
http://www.asos.com/...d...t=3&clr=Tan
Indriuks, grauziuos, kad as situ nepasiemiau, kai buvo kaina nuleide. Faini man. Pasirodykit, kaip realiai atrodo , kai gausit.
[/quote]
Nu ir as grauziuos,bo neemiau ju,o dabar vis galvoju,gal dar ciupti Tiek jau to ta kaina,grazus man jie Tik labai jau nesinori su dydziu apsirikti, nes per 2dienas apsisoviau su 2poru dydziais
klausykit, ta "bitter chocolate" splava-tai čia tamsi šokolado ar ta šviesi kažkokia? nes atsirado ta mano išsvajota striuke, bet bitter chocolate spalvos-tai nežinau kuri čia dabar. Ir dydis UK10, bet gal surizikuočiau, striukės vis tiek didesnio dydžio reikia nei suknelių
QUOTE(Tylene @ 2010 10 13, 13:46)
klausykit, ta "bitter chocolate" splava-tai čia tamsi šokolado ar ta šviesi kažkokia? nes atsirado ta mano išsvajota striuke, bet bitter chocolate spalvos-tai nežinau kuri čia dabar. Ir dydis UK10, bet gal surizikuočiau, striukės vis tiek didesnio dydžio reikia nei suknelių
tamsi spalva bus, juodo sokolado, tokia:
QUOTE(Sunreja @ 2010 10 12, 20:38)
Merginos, gal kuri turit sias sukneles ir galetim pakomentuoti? Ar vertos demesio?
Ar su 94 cm per krutine itilpsiu i 10 dydi?
Ar su 94 cm per krutine itilpsiu i 10 dydi?
Persikeliu su savo klausimais cia, nes taip ir liko neatsakyti...
QUOTE(Tylene @ 2010 10 13, 13:46)
Striukes jau vel nematau, bet aprasyme buvo parasyta, kad 8 muubaa dydis atitinka 6 asos dydi (muubaa size 8 fits ASOS size 6), tai 10 atitinka 8-ta.
Mano batai issiusti 7-tą dieną jau paste, eisiu pasiimt
merginos, o atsaukti uzsakyma imanoma praejus porai dienu nuo uzsakymo? arba prijungti prie to pacio viena daikta? atsirado mano nuziuretos bliuskes dydis tai nesinori naujo uzsakymo del vienos bliuskes daryt..
QUOTE(Soy @ 2010 10 13, 15:38)
Mano batai issiusti 7-tą dieną jau paste, eisiu pasiimt
wow ar galesi parodyt?
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 13, 15:50)
merginos, o atsaukti uzsakyma imanoma praejus porai dienu nuo uzsakymo? arba prijungti prie to pacio viena daikta? atsirado mano nuziuretos bliuskes dydis tai nesinori naujo uzsakymo del vienos bliuskes daryt..
o gavai patvirtinima, kad jau issiunte?
QUOTE(blackberry @ 2010 10 13, 15:58)
wow ar galesi parodyt?
Aha, parodysiu, vakare kai parsinesiu