Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(balbetka @ 2010 10 22, 11:36)
Tai va, ka ir sakau, jie turbut neziuri i grazinamo daikto bukle, gali panesiot ir ramiai sau grazint, nu sakes doh.gif

joa...kažkokas nenusisekęs man tas pirkimas gavosis biggrin.gif viena su dėme, kita suknelė draugei per trumpa, o man ko gero bus didelė, nes 10 dydis. Mano irgi maišas kažkoks biggrin.gif bandžiau vakar su dirželiu, tai visai nieko atrodo..bet odinė suknelė ir diržiukas-nelabai dera ko gero... doh.gif
Atsakyti
Tylene,tikrai parasykit asos situacija ir grazinkit suknele!
Na,nezinau,bet man visad atsiuncia ka reikia atsiusti ir niekad nebuvau gavus panesiotos prekes doh.gif Per 3m (jei ne daugiau) tik viena karta buvo,kad preke veluotu...Cia jie gal speceliai taip daro,nes tikisi,kad is kitu saliu zmones nesius prekiu atgal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 22, 12:21)
Viena gauta suknelė su dėme  unsure.gif  maišas buvo pradraskytas, ko gero atsiuntė kieno nors grąžinta.... kaip man dabar atgal tokią siųst? o pasilikt už 500 lt suknę su kažkokia riebalų dėme-tai ką žinau doh.gif

nieko sau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 22, 11:42)
Tylene,tikrai parasykit asos situacija ir grazinkit suknele!
Na,nezinau,bet man visad atsiuncia ka reikia atsiusti ir niekad nebuvau gavus panesiotos prekes  doh.gif Per 3m (jei ne daugiau) tik viena karta buvo,kad preke veluotu...Cia jie gal speceliai taip daro,nes tikisi,kad is kitu saliu zmones nesius prekiu atgal?  g.gif

man atrodo, kad gal jie dabar tiek užsivertę darbais, kad nebesužiūri ką siunčia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 22, 12:53)
man atrodo, kad gal jie dabar tiek užsivertę darbais, kad nebesužiūri ką siunčia doh.gif

na taip...bet jie pardavėjai, turi garantuoti geras prekes:)
Atsakyti
O del nesiotu prekiu grazinimu,tai anglijoje tam taisykliu nera doh.gif Zodziu,pirkejas visad teisus... Kaip dirbau parduotuvej,tai zmones net isplautus ranksluoscius grazindavo,nes mat,siuliukas kazkur islindo doh.gif o ir neretai merginos nusiperka vienam vakaruo brangesne suknele ir grazina su kokiu kvailu pasiteisnimu...Pardavejos skandalo nenori,tad ir priima viska doh.gif

Tylene,butinai rasykit,graziai isreiskit nepasitenkinima ir tegul duoda jums ne 10% off, o daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 22, 13:01)
O del nesiotu prekiu grazinimu,tai anglijoje tam taisykliu nera  doh.gif  Zodziu,pirkejas visad teisus... Kaip dirbau parduotuvej,tai zmones net isplautus ranksluoscius grazindavo,nes mat,siuliukas kazkur islindo  doh.gif o ir neretai merginos nusiperka vienam vakaruo brangesne suknele ir grazina su kokiu kvailu pasiteisnimu...Pardavejos skandalo nenori,tad ir priima viska  doh.gif

Tylene,butinai rasykit,graziai isreiskit nepasitenkinima ir tegul duoda jums ne 10% off, o daugiau.

aš tai skambinčiau....visų pirma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 22, 12:01)
O del nesiotu prekiu grazinimu,tai anglijoje tam taisykliu nera  doh.gif  Zodziu,pirkejas visad teisus... Kaip dirbau parduotuvej,tai zmones net isplautus ranksluoscius grazindavo,nes mat,siuliukas kazkur islindo  doh.gif o ir neretai merginos nusiperka vienam vakaruo brangesne suknele ir grazina su kokiu kvailu pasiteisnimu...Pardavejos skandalo nenori,tad ir priima viska  doh.gif

nu nieko sau blink.gif doh.gif

parašiau jiems, kad suknelė ne nuolaidinė buvo, tad tikėjausi gauti ne dėmėtą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 22, 12:04)
nu nieko sau  blink.gif  doh.gif

parašiau jiems, kad suknelė ne nuolaidinė buvo, tad tikėjausi gauti ne dėmėtą biggrin.gif

Nu va, atrašė asos. Atsiprašė, davė 10 proc.nuolaidą kitam pirkimui. Atsiuntė kažkokią formą, kurią užpildžius turėsiu jiems nufaksuoti ir grąžins man siuntimo išlaidas. smile.gif per 28 dienas turiu grąžinti tą suknelę. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 22, 13:53)
Nu va, atrašė asos. Atsiprašė, davė 10 proc.nuolaidą kitam pirkimui. Atsiuntė kažkokią formą, kurią užpildžius turėsiu jiems nufaksuoti ir grąžins man siuntimo išlaidas. smile.gif per 28 dienas turiu grąžinti tą suknelę.  ax.gif

paprasykit daugiau,nei 10% off,sakydama kad si suknele buvo skirta siam savaitgaliui, o dabar reikes ieskotis naujos biggrin.gif tegul padengia ' moraline zala' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 22, 13:03)
paprasykit daugiau,nei 10% off,sakydama kad si suknele buvo skirta siam savaitgaliui, o dabar reikes ieskotis naujos biggrin.gif tegul padengia ' moraline zala'  biggrin.gif

ai, nebūsiu apžora. Užteks ir 10 biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, ar uzskinesit kas is Vilniaus iki pirmadienio? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 23 spalio 2010 - 00:32