Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(evaneva @ 2010 10 21, 13:20)

Sakykit, o ka reikia zymeti kur galima pasiringti shiping/ billing ?
Aciu uz atsakymus 4u.gif

Billing yra adresas, kuriuo registruota jūsų mokėjimo kortelė. Shipping yra adresas, kuriuo norite gauti siuntinį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 21, 14:53)
aš tame pačiame grąžinau, bet gal nieko tokio ir kitam maišelyje. Pažymėk varnelę IR įrašyk numeriuką priežasties.  smile.gif

Aciukas uz atsakyma 4u.gif
Dar norejau paklausti. Vienos prekytes maiselis nelabai graziai prasiplese, ar nieko tokio, kad tokiame praplestame maiselyje grazinsiu?
Atsakyti
Tai nesvarbu tie maišeliai/dėželės, svarbu etiketės.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 10 21, 14:39)
Billing yra adresas, kuriuo registruota jūsų mokėjimo kortelė. Shipping yra adresas, kuriuo norite gauti siuntinį wink.gif

Tai jeigu jie sutampa, tai abu ir uzzymeti?
Atsiskaitinejancios Visa Virtuon kortele, ka rasote langelyje, kur reikalauja korteles security code? Ant sios korteles tai kaip suprantu jo nera, taciau be jo neleidzia toliau testi uzsakymo doh.gif
Atsakyti
sutarty turi but tie trys skaiciukai
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2010 10 21, 14:16)
Tai jeigu jie sutampa, tai abu ir uzzymeti?
Atsiskaitinejancios Visa Virtuon kortele, ka rasote langelyje, kur reikalauja korteles security code?  Ant sios korteles tai kaip suprantu jo nera, taciau be jo neleidzia toliau testi uzsakymo  doh.gif

Na tai ir rasykit du vienodus smile.gif o security code tai cia CVV2 (ar kazkaip panasiai) kodas, jis turi buti voke, vienam is lapu
Atsakyti
Labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Viena gauta suknelė su dėme unsure.gif maišas buvo pradraskytas, ko gero atsiuntė kieno nors grąžinta.... kaip man dabar atgal tokią siųst? o pasilikt už 500 lt suknę su kažkokia riebalų dėme-tai ką žinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 22, 12:21)
Viena gauta suknelė su dėme  unsure.gif  maišas buvo pradraskytas, ko gero atsiuntė kieno nors grąžinta.... kaip man dabar atgal tokią siųst? o pasilikt už 500 lt suknę su kažkokia riebalų dėme-tai ką žinau doh.gif

Siaube, o kad kaip gaila turetu buti! Tavim deta aprasyciau ASOS turima situacija ir siusciau atgal
Atsakyti
Tikrai parasyk jiems, dar grazins ir siuntimo islaidas.

Bet dabar ziuriu asos pradejo labai daznai grybaut unsure.gif paskaitau ta rusu uzrodyta foruma, tai ten irgi labai dazni tokie ivykiai kaip kad atsiuncia ne ta daikta arba daiktas kieno nors grazintas net neisverstas i geraja puse ir supakuotas doh.gif man toks ispudis, kad kai grazini jie net neziuri kokios bukles daikta grazinai doh.gif anksciau tokiu bajeriu nebuvo
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 22, 11:28)
Tikrai parasyk jiems, dar grazins ir siuntimo islaidas.

Bet dabar ziuriu asos pradejo labai daznai grybaut unsure.gif  paskaitau ta rusu uzrodyta foruma, tai ten irgi labai dazni tokie ivykiai kaip kad atsiuncia ne ta daikta arba daiktas kieno nors grazintas net neisverstas i geraja puse ir supakuotas doh.gif  man toks ispudis, kad kai grazini jie net neziuri kokios bukles daikta grazinai doh.gif  anksciau tokiu bajeriu nebuvo

nu ir man nėra taip buvę. Čia draugės suknelė. Sakiau, daugiau niekam nepirksiu savo vardu doh.gif dabar turiu daryti grąžinimą, o labai to nemėgstu.... ši suknelė tai išvis toks vaizdas, kad panešiota. Gal kas panešiojo ir grąžino doh.gif
Atsakyti
Tai va, ka ir sakau, jie turbut neziuri i grazinamo daikto bukle, gali panesiot ir ramiai sau grazint, nu sakes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balbetka: 22 spalio 2010 - 11:37