Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(S@lsa @ 2010 10 20, 19:47)
Tikriausiai todel, kad siuntinys keliauja is Britanijos i Prancuzija (laivu) tuomet i lietuva. Visada buna parasyta, kad is Prancuzijos.

Kad ne visada, pries tai gautas siuntinys buvo parasytas UK 4u.gif
Atsakyti
man kartais raso is Uk, kartais ir Fr, bet koks gi skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 20, 12:18)
taigi vesta odytė, todėl taip ir atrodo.smile.gif gerai išdirbta, vat ir plonytė biggrin.gif
Žiūriu su juodom pėdkelnėm gerai atrodo  thumbup.gif  aš šiandien su šviesiom, tai man kažkaip nelabai..... ir šiaip įdomus jausmas su jais vaikštant-aukštoki tokie  biggrin.gif

Rytoj jau gausiu savo odinę suknytę...kaip baisu dėl dydžio.... unsure.gif

tikiuosi atlaikys ta plona odyte biggrin.gif as turiu pieno spalvos pedkelnes, bandysiu ir su jom, isivaizduoju, kad turetu normaliai atrodyt? 4u.gif *****, reikejo ir ryzus imt, pamaciau sitas fotkes su tokios pat spalvos batais..ir uzsinorejau ziauriai blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 20, 10:43)

Ir aš tokius pat (tik rudus) šiandien gavau. Tik nesuprantu ar dydį per didelį paėmiau ar čia jie taip padaryti, kad man lieka nemenkas tarpas ties aulu (nepriglunda prie kojos gražiai). g.gif Nors jei būtų mažesni, tai tikriausiai jau spaustų.
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2010 10 20, 22:48)
Ir aš tokius pat (tik rudus) šiandien gavau. Tik nesuprantu ar dydį per didelį paėmiau ar čia jie taip padaryti, kad man lieka nemenkas tarpas ties aulu (nepriglunda prie kojos gražiai). g.gif  Nors jei būtų mažesni, tai tikriausiai jau spaustų.

Ir man lieka.smile.gif ir siaip man jie nebepatinka, kaip kokie sportbaciai su platforma atrodo. Bet gal kada kur pritaikysiu.smile.gif
Atsakyti
Man tie batai bent is nuotrauku laaabai graziai atrodo. Buvo minciu apie juos bet.. pagalvojau, jog spintoje tu aukstakulniu ir taip daugiau, nei juos realiai turiu kur nesioti doh.gif
Atsakyti
Tylene, ar gavai suknele? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 21, 11:51)
Tylene, ar gavai suknele? bigsmile.gif

aha ax.gif nu bet nežinau, pirmas įspūdis manęs nenudžiugino schmoll.gif jau toks maišas, gerai, kad 6 dydį ėmiau, nes 8 -tam būčiau prapuolus visa biggrin.gif namuose pasimatuosiu, tai žiūrėsiu kaip atrodys. Bet šiaip kažkokią kitokią įsivaizdavau, o kainavo vis tik nemažai ax.gif
Draugės viena suknelė buvo kažkokiam sudraskytam maiše įmesta bet kaip g.gif kažkaip tie asos matyt tikrai labai užsivertę darbais, kad net nebespėja supakuoti normaliai doh.gif
Aš jiems vieną suknelę grąžinau, ir nurodžiau, kad atsiųstų didesnį dydį-o jie pinigus grąžino doh.gif biggrin.gif na bet ta proga užsisakiau dar dvi suknytes blush2.gif

user posted image
user posted image

tik dabar pastebėjau, kad abi mano išsirinktas sukneles ta pati manekenė demonstruoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 21 spalio 2010 - 12:54

Klausiau apie grazinima, o isejo diskusija apie tai is kur siucia asos biggrin.gif . Pakartosiu klausimukus.
Ar grazinti reikia tame paciame maiselyje, ar reikia ipakuoti i kita?
Noriu grazinti kelias prekytes, tai tame lapelyje pirmame stuplelyje pazymeti varnele, ar irasyti numeriuka priezasties del ko darau grazinima?
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 10 21, 12:51)
Klausiau apie grazinima, o isejo diskusija apie tai is kur siucia asos  biggrin.gif . Pakartosiu klausimukus.
Ar grazinti reikia tame paciame maiselyje, ar reikia ipakuoti i kita?
Noriu grazinti kelias prekytes, tai tame lapelyje pirmame stuplelyje pazymeti varnele, ar irasyti numeriuka priezasties del ko darau grazinima?

aš tame pačiame grąžinau, bet gal nieko tokio ir kitam maišelyje. Pažymėk varnelę IR įrašyk numeriuką priežasties. smile.gif
Atsakyti
Man rodos jokio skirtumo kokiam maisiuke siusit smile.gif

Tylene, pasirodyk prasau po to gyvai suknele, lb jau idomu blush2.gif Sios dvi uzsakytos grazios thumbup.gif
Atsakyti
Kazkuri lyg ir buvot uzsisakiusi sia skarele, http://www.asos.com/...spx?iid=1077265
jei jau gavot tai kaip? kokio ji dydzio?
Ka manot apie sia suknele? http://www.asos.com/...aspx?iid=726711
Sakykit, o ka reikia zymeti kur galima pasiringti shiping/ billing ?
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti