Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Sakykit, kaip su ASOS batu dydziais? Ar 36 kojai reiktu imti 3? smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, kurioms patiko mano suknytė bigsmile.gif dabar drebėsiu, kad tik tiktų dydis unsure.gif
Atsakyti
Gavau praeitos savaites siuntinuka ax.gif

Kazkas klause del sios sukneles. Labai patiko, lygiai tokia pati kaip nuotraukoj, tik tie balti arkliukai siek tiek seriasi, bet siaip labai patenkinta ja thumbup.gif Emiau 8 dydi
user posted image

Sita irgi smagi, emiau 10, bet manau, kad tilpciau ir i 8, bet sunesiosiu smile.gif
user posted image

O vat sito megztinio labiausiai laukiau ir per didelis verysad.gif reikejo imti 8, o dabar jau nebera jo doh.gif
user posted image

Atsakyti
grazus paskutinis megztukas smile.gif
Atsakyti
Tai va, merginos, pasirodo ir aš gavau tą laiškelį:
"We wanted to let you know that your order has been delayed and will unfortunately be delivered later than we originally expected. We're really sorry and thought it was better to let you know as soon as we became aware.

Your order is currently being packed and dispatched by our Warehouse and will arrive with you 2 working days after the date that appears on your order confirmation. Unfortunately, as the order is already being processed, we can't amend the items or delivery method."

Ir koduką 10% sekančiam apsipirkimui thumbup.gif

Ėmiau tą pigesnį atsiuntimą, tai gal čia dėl to g.gif ? Gal brangesniems taip nebūna g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 18, 11:28)

Visi pirkinukai labai dailus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 10 18, 14:51)
Ėmiau tą pigesnį atsiuntimą, tai gal čia dėl to  g.gif ? Gal brangesniems taip nebūna  g.gif ?

tikuosi, kad nebūna unsure.gif nes man būtinai reikia gauti iki penktadienio.

Batus tai jau rytoj gausiu, įdomu ar dydis tiks ax.gif
Atsakyti
As irgi siandien gavau toki laiska, uzsakyma dariau penktadieni.

Dekui, kam patiko pirkinukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balbetka: 18 spalio 2010 - 15:48
QUOTE(balbetka @ 2010 10 18, 15:47)
As irgi siandien gavau toki laiska, uzsakyma dariau penktadieni.

Dekui, kam patiko pirkinukai smile.gif

nu plem..tai ir aš gal gausiu, bet mano jau išsiųstas siuntinys..tai gal viskas gerai bus g.gif

Balbetka, bet fainas tas pilkas megztukas, ane? man jis toks kitoks smile.gif aš turiu chaki spalvos tokį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 18, 12:28)

Labai simpatiski pirkinukai. O kokie jusu ismatavimai? blush2.gif
As emiau sau Asos medvilnini megztuka 6 dydi, tai per krutine geras, bet per klubus ankstokas. Bijau, kad 8dydis man per didelis bus ax.gif
Atsakyti
O toms,kurioms veluoja prekes, ar pirkot is sale'o ar ne? Nes man irgi megztukas is sale'o veluoja,o visos prekes pirktos pilna kaina atejo nors ir veliau uzsakytos g.gif Per 3m dar to nera buve biggrin.gif

Dave man jie 10%, bet galvoju reikes rasyti ir sakyti,kad as visad 20% off gaunu - geriau jie man next day delivery uz dyka duotu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsena: 19 spalio 2010 - 00:12
QUOTE(Tylene @ 2010 10 18, 15:52)
nu plem..tai ir aš gal gausiu, bet mano jau išsiųstas siuntinys..tai gal viskas gerai bus  g.gif

Balbetka, bet fainas tas pilkas megztukas, ane? man jis toks kitoks smile.gif aš turiu chaki spalvos tokį.  ax.gif

Tai gausi laiku, jeigu issiustas, nes mano net dar neissiunte doh.gif

O megztukas tikrai fainas, toks miiinkstas wub.gif Tik man pilnai uztektu 8 dydzio, o as pasiemiau 10 doh.gif

QUOTE(Sypsena @ 2010 10 19, 00:12)
Dave man jie 10%, bet galvoju reikes rasyti ir sakyti,kad as visad 20% off gaunu - geriau jie man next day delivery uz dyka duotu  biggrin.gif

O kaip Jus gaunat 20% off, jei ne paslaptis? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2010 10 19, 00:04)
Labai simpatiski pirkinukai. O kokie jusu ismatavimai?  blush2.gif
As emiau sau Asos medvilnini megztuka 6 dydi, tai per krutine geras, bet per klubus ankstokas. Bijau, kad 8dydis man per didelis bus  ax.gif

As emiau 10 dydi, tai nelabai ka galiu padet su ismatavimais unsure.gif
Atsakyti