Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(priklausomybe @ 2010 10 16, 10:39)
O kas tas Ciate tai visgi nedaėjo  g.gif ? Prekė kažkokia?

Nagų lakas. mirksiukas.gif

QUOTE(balbetka @ 2010 10 16, 12:16)
biggrin.gif  ir ships to 14 ar kiek ten countries

19. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 16, 09:52)
kas minėjo .. kad asos batai pamažinti..  doh.gif  doh.gif  pabijojau imti savo išmierą ir nusipirkau didesnius.. tai dabar smukčiosiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

bet ir daug kas minejo, kad nepadidinti, atitinka dydi, bet jau cia jusu pasirinkimas buvo kuom tiket smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 16, 11:38)
bet ir daug kas minejo, kad nepadidinti, atitinka dydi, bet jau cia jusu pasirinkimas buvo kuom  tiket smile.gif

visiskai pritariu drinks_cheers.gif O dabar dar su tokiom pretenzijom....tai kam tada klausiat? nereik klaust, tada ir kaltint nebus ko biggrin.gif

Bet is tikruju va dabar kaip tik skaiciau rusu foruma, tai irgi daug kas sako, kad asos batu nesuprasi, vieni pamazinti, kiti atitinka, kiti net padidinti, taip kad cia jau kaip pasiseks...
Atsakyti
Man tai atitiko. O šiaip ir nekiltų mintis imti didesnį dydį nei nešioju jeigu taip prie batų neparašyta... Be to, juk galima pasikeisti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 16, 13:44)
visiskai pritariu drinks_cheers.gif  O dabar dar su tokiom pretenzijom....tai kam tada klausiat? nereik klaust, tada ir kaltint nebus ko biggrin.gif

aš šiaip parašiau ir jums jokių pretenzijų nereiškiau cool.gif

Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 10 16, 13:50)
Man tai atitiko. O šiaip ir nekiltų mintis imti didesnį dydį nei nešioju jeigu taip prie batų neparašyta... Be to, juk galima pasikeisti.  mirksiukas.gif

o man dar kilo mintis ,nes man ne visi batai tinka 37 kartais vos į 38 įkišu ,labai priklauso kaip pasiųti smile.gif o pakeisti jau negalėsiu .. nes nespės pakeisti ... iki vestuvių.. biggrin.gif
Atsakyti
aisku nuo firmos dar priklauso, bet turetu but parasyta jei padidinti..ir gal nuo isivaizdavimo apie savo kojos dydi smile.gif ir grazint gi galima, ne pasaulio pabaiga 4u.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
tai siuskites kita dydi, o tuos issiusite veliau, net 28dienos tam duotos. o galit parodyt batelius? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackberry: 16 spalio 2010 - 11:58
QUOTE(blackberry @ 2010 10 16, 13:58)
aisku nuo firmos dar priklauso, bet turetu but parasyta jei padidinti..ir gal  nuo isivaizdavimo apie savo kojos dydi smile.gif  ir grazint gi galima, ne pasaulio pabaiga 4u.gif

Papildyta:
tai siuskites kita dydi, o tuos issiusite veliau, net 28dienos tam duotos. o galit parodyt batelius? 4u.gif

jų nebėra prekyboj doh.gif lotuliukas.gif
atsiprašau už prastą kokybę blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 16 spalio 2010 - 12:03
o cia vestuvem, kuriai dienai? o jum jie patinka?
Atsakyti
siandien gavau siuntini is Asos ir vietoj mano batu idejo kazkokius 3 svetimus daiktus verysad.gif

gal netycia kas gavote nereikalingus tokius batus 4 dydzio ? biggrin.gif lotuliukas.gif

user posted image

galvoju gal kam irgi i Lietuva siunte tai butu paprasciau apsikeisti nei siust atgal i Asos ir laukt pinigu.

as gavau:

5 dydzio

user posted image

12 dydi

user posted image

ir

12 dydi

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 16 spalio 2010 - 12:30
parasiau jiems, lauksiu atsakymo... smile.gif
Atsakyti