Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

vakar vėlai vakare padariau užsakymą, o 4 val.ryto jau išsiuntė bigsmile.gif labai tikiuosi gauti iki penktadienio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 15, 12:15)
As jos dar laukiu ax.gif  O ar kas daugiau uzsakinejo, nezinau

Tai gal kai gausite, idesite nuotraukyte? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 15, 15:58)
vakar vėlai vakare padariau užsakymą, o 4 val.ryto jau išsiuntė  bigsmile.gif  labai tikiuosi gauti iki penktadienio  ax.gif

o mano vienas pirmadieni uzsakytas, kitas treciadieni ir ne vienas dar neissiustas doh.gif
o jie turi kazkokias taisykles per kiek turi issiusti?
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 10 15, 15:15)
Tai gal kai gausite, idesite nuotraukyte?  blush2.gif

Gerai wink.gif

Tylene, kiek Tu gali pirkti? biggrin.gif Rodyk ka nuciupai, gal ir as ka uzmatysiu biggrin.gif

O as siandien irgi padariau uzsakyma, bet tos sukneles, kur ana karta rodziau nepaemiau, micefee subalamutino biggrin.gif pagalvojau gal tikrai nereikia, o jeigu bus lemta man ja turet tai kada nors su nuolaidu koduku paimsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 15, 15:35)
o mano vienas pirmadieni uzsakytas, kitas treciadieni ir ne vienas dar neissiustas  doh.gif

nu nieko sau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(balbetka @ 2010 10 15, 15:37)
Tylene, kiek Tu gali pirkti? biggrin.gif  Rodyk ka nuciupai, gal ir as ka uzmatysiu biggrin.gif

nu aš nežinau..atrodo perku perku, ale kaip neturiu ką rengtis, taip neturiu doh.gif
Dabar tai pirkau odinę suknelę sau, ir draugei dvi sukneles. smile.gif
mano suknia : (dabar svarstau ar tiks ji man prie tų pilkų batų g.gif )
user posted image

o draugei šitas:
user posted image
user posted image

o tu ką užsisakei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 15 spalio 2010 - 15:45
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 15, 16:35)
o mano vienas pirmadieni uzsakytas, kitas treciadieni ir ne vienas dar neissiustas  doh.gif

As irgi siandien gavau laiska,kad siuninys uzsakytas 11d veluos 2d. dave 10% koduka,taciau as visad uz 20% apsirekinu,tad jokios naudos man biggrin.gif O siuntinys uzsakytas 12d jau laukia manes paste g.gif Sakau,gal cia tik sale prekes ilgiau keliauja? g.gif per 3m apsipirkinejimo asos dar nera taip buve unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 15, 16:35)

o as 5DIENI uzsakiau, ir tik part1 issiusta.. isdalino uzsakyma doh.gif nu nesmaone konkreti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 10 15, 16:16)
o as 5DIENI uzsakiau, ir tik part1 issiusta.. isdalino uzsakyma  doh.gif  nu nesmaone konkreti  doh.gif

O kiek prekių ėmei g.gif ? 10 prekių turbūt nesiskaito daug g.gif ?
Atsakyti
drauges gimt noriu uzsisakyti sia suknele, bet nelabai matau ar joj yra petukai ideti doh.gif
user posted image
http://www.asos.com/...spx?iid=1340201
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 15 spalio 2010 - 16:56
QUOTE(priklausomybe @ 2010 10 15, 17:45)
O kiek prekių ėmei  g.gif ? 10 prekių turbūt nesiskaito daug  g.gif ?

emiau 8 prekes 4u.gif
jau tikrai atsibodo laukt..
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 10 15, 18:55)
drauges gimt noriu uzsisakyti sia suknele, bet nelabai matau ar joj yra petukai ideti  doh.gif

man atrodo ,kad tikrai yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 15, 19:27)
man atrodo ,kad tikrai yra  g.gif

kazkaip man irgi atrodo, kad yra doh.gif
Atsakyti