Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

QUOTE(Erdinga @ 2012 04 09, 14:05)
. Renkuosi tarp "De Lita" ir "Pušyno", gal turite apie šiuos atsiliepimų? Norėtūsi paprasto jaukaus viešbutuko su skaniais pusryčiais, aišku daug lemia kaina, dėl to ir renkuosi iš šių  blush2.gif 

Pagal jūsų kriterijus aš rinkčiausi "De Lita", bet aš nebuvusi, tiesiog iš to ką perskaičiau susidariau nuomonę.
Aš buvusi tik "Pušyne" (kambariai buvo liukso), bet niekaip neįvardinčiau kaip paprasto, jaukaus viešbutuko ax.gif Viskas labai gerai, niekuo nenusivyliau, bet va jaukumo man jame nebuvo, pakankamai nemažas viešbutis....ir vėlgi, garso izoliacija ne per geriausia, ir gal mums taip pakliuvo - kambariuose buvo nejaukiai vėsu.
Pusryčiai kaip ir daugumoje mano matytų viešbučių..Dabar gal kitaip, bet anksčiau veikė principu "kas pirmesnis, tas gudresnis". Jei pavėluoji ateit - imi tai kas likę doh.gif Nežinau kaip kiti žmonės, bet aš per atostogas visai nenoriu keltis anksti vien dėl to, kad pavalgyt, tad su tokiu požiūriu atėjusi į pusryčių pabaigą jau nelabai būdavo ką rinktis.
Ir šiaip, lyg tai dabar ten šalia statybos, tad gali 'nuskilti' su vaizdu pro langą ar ramybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 04 08, 19:46)
Labai prašau rekomendacijos 4u.gif

Kurį savaitgalį dviese su vyru planuojam nulkėt į Druskininkus, paslidinėti ir paskui pernakvoti.
Gal kas galėtų ką perakomenduoti ar pasiūlyti, domina du variantai:

1. Namelis, trobelė ar vila su pirtele. Gali būti net ne pačiuose Druskininkuose, o aplinkui. Svarbu neįkyrūs, svečio privatumą gerbiantys šeimininkai.

2. Viešbutis ar svečių namai su baseinu ir pirtimi. Procedūros nedomina, todėl sanatorijos neaktualu.

rolleyes.gif

Beje, man iš aprašymų visai patinka viešbutis "Pušynas" - gal kokių atsiliepimų?

Mes buvom Pusyne pries pora metu,tai man nepatiko schmoll.gif O dabar nesenai ilsejomes Grand Spa Lietuva viesbutyj.Abu skaitosi 3 zvaigzdziu,bet nesulyginami.I Pusyna niekad nebevaziuociau,Grand Spa viskas naujai,sildomos grindys,plius i kaina mums iejo dar ju vandens parkas su pirtim .Rekomenduoju! Antra karta irgi ten apsistotume. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 04 08, 19:46)
Labai prašau rekomendacijos 4u.gif

Kurį savaitgalį dviese su vyru planuojam nulkėt į Druskininkus, paslidinėti ir paskui pernakvoti.
Gal kas galėtų ką perakomenduoti ar pasiūlyti, domina du variantai:

1. Namelis, trobelė ar vila su pirtele. Gali būti net ne pačiuose Druskininkuose, o aplinkui. Svarbu neįkyrūs, svečio privatumą gerbiantys šeimininkai.

2. Viešbutis ar svečių namai su baseinu ir pirtimi. Procedūros nedomina, todėl sanatorijos neaktualu.

rolleyes.gif

Beje, man iš aprašymų visai patinka viešbutis "Pušynas" - gal kokių atsiliepimų?

Esame gal pries 3 metus buve sodyboje berods meiles sala vadinasi. Tai visai smagu buvo. Viduje yra zidinys, lauke galima saslykiuka issikepti. Pirteles tada nebuvo berods, bet gal jau pastate g.gif Minusas tik tas, kad laaabai prasta izoliacija lubu (labai girdejosi antro auksto gyventoju zingsniai ir pan.). Bet siaip ramu, salia upe, niekas nelenda i akis, yra virtuve. Tiesa, mes buvome 5'iese. Tai ememe visa pirma auksta (miegamasis, svetaine ir virtuve), bet antrame aukste man rodos yra mazesniu kambariuku.
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2012 04 09, 16:54)
Mes buvom Pusyne pries pora metu,tai man nepatiko  schmoll.gif  O dabar nesenai ilsejomes Grand Spa Lietuva viesbutyj.Abu skaitosi 3 zvaigzdziu,bet nesulyginami.I Pusyna niekad nebevaziuociau,Grand Spa viskas naujai,sildomos grindys,plius i kaina mums iejo dar ju vandens parkas su pirtim .Rekomenduoju! Antra karta irgi ten apsistotume.  thumbup.gif

O pusyčiai į kainą įėjo? Ar į vandens kompleksą riekia eiti per lauką, ar iš vidaus? Kokį kambarį ėmėte, tiesiog dvivietį?

Mane vilioja "Pušyno" pasiūlymas: "Snowarenos porgrama". T.y., viena nakvynė divviečiame kamb. su pusryčiais ir vakariene, vienos val aspilakymas jų pirtyse, ir 4 val slidinėjimo, ir visa tai už 336 lt.
Vien slidinėjimas atskirai mums dviems kainuotų 140 lt. Tai va ir gundausi rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 04 10, 09:53)
O pusyčiai į kainą įėjo? Ar į vandens kompleksą riekia eiti per lauką, ar iš vidaus? Kokį kambarį ėmėte, tiesiog dvivietį?

Mane vilioja "Pušyno" pasiūlymas: "Snowarenos porgrama". T.y., viena nakvynė divviečiame kamb. su pusryčiais ir vakariene, vienos val aspilakymas jų pirtyse, ir 4 val slidinėjimo, ir visa tai už 336 lt.
Vien slidinėjimas atskirai mums dviems kainuotų 140 lt. Tai va ir gundausi rolleyes.gif

Tai,kad ten tik viena pirtele ir dziakuziukas,aisku netaip suspausta kaip kokiam Bestwesterne...Kas ten isties verta demesio-tai negyvosios juros baseinelis(reikia papildomai pirkti).Nu tikrai thumbup.gif,taip viska "nugriauzia". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 04 10, 09:53)

Ten gali pasirinkti,ar nori su pusryciais, su vandens parku ir pan.Mes rinkomes su pusryciais ir neribotu laiku vandens parke,dvivieti kambari,tai gavosi kazkas apie 230lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Į vandens parką eiti per lauką ar per vidų?

Grandspa kambariuose chalatus duoda, kaip suprantu?

Atsakyti
Per vidu,nereikia eiti i lauka,chalatai,ranksluosciai viskas yra kambariuose.
Atsakyti
Dar radau variantą, viešutis "Galia" - nakvynės kaina su pusryčiais ir privačia valandos trukmės pirtele ir baseinu dviems būtų apie 200 lt bigsmile.gif Gal kas ten buvote? Įdomu, kaip ten pirtelė. Kažkada teko būti "Sofijos rezidencioj" Birštone, irgi su privačiu pasibuvimu pirty-baseine, tai pirtis buvo labai vėsi, net nesušilom normaliai, o baseinas - ledinis doh.gif Privatumas vilioja, bet baisoka, kad nebūtų panašiai..
Atsakyti
Dabar visiškai pasimečiau biggrin.gif
Kiek matau apie "Pušyna" atsiliepimai nekokie g.gif O jis viliojo ta 1val. jų pirtelėje ar kas ten panašaus..
Na o kas gal buvote "De litoje" ? Įdomu kaip ten kambariai, aptarnavimas, maistas..
Na as ieškau vienai parai, bet norėtūs, kad viskas būtu tobula (aisku kiek tai įmanoma už tokią kainą biggrin.gif )
Taip sunku apsispręsti g.gif
Noris pigiau, bet neprasčiau. Visai nieko atrodė "Grand Spa", tačiau kainos mano kišenei kandžiojasi, kaip vienai dienai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2012 04 10, 21:38)
Dabar visiškai pasimečiau  biggrin.gif 
Kiek matau apie  "Pušyna" atsiliepimai nekokie  g.gif  O jis viliojo ta 1val. jų pirtelėje ar kas ten panašaus..
Na o kas gal buvote "De litoje" ? Įdomu kaip ten kambariai, aptarnavimas, maistas..
Na as ieškau vienai parai, bet norėtūs, kad viskas būtu tobula (aisku kiek tai įmanoma už tokią kainą biggrin.gif  )
Taip sunku apsispręsti  g.gif
Noris pigiau, bet neprasčiau. Visai nieko atrodė "Grand Spa", tačiau kainos mano kišenei kandžiojasi, kaip vienai dienai  blush2.gif

Jei i Pusyna tai geriausia imti ju pasiulyma kuris ir vadinasi Pusynas,ieina pusryciai,pietus arba vakariene(tai cia sriuba ir karstas patiekalas),ryte pirtele valandai(galima ir daugiau nusipirkti,kaina nedidele~13Lt.)ir kas man labiausiai patiko tai negyvosios juros baseinas(nutirpina visas mirusias odos lasteles) ir kremo imasazavimas kiekvienam.Ten tam baseine abu vienu metu bunat,kiek jau imanoma isbuti,o paskui i masaziuka einat po viena.Kaina tikrai nedidele,jei neklystu,tai 240Lt.Tik rezervuojant kambariuka pasakykit,ad nenorit vaizdo i statybas(bet jos ten kaip ir sustabdytos). ax.gif
Atsakyti
Jei ką, Pušyne šiam svaitgaliui nebėra laisvų dviviečių...
Atsakyti