Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik-11 dalis,

Vėtre,
labai jums ačiū!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, po nauju ieskau
pazaduko ir gulinciu nemusa. taip atrodo vadinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutka: 06 sausio 2012 - 21:19
QUOTE(Tutka @ 2012 01 06, 21:19)
Sveiki, po nauju ieskau
pazaduko ir gulinciu nemusa. taip atrodo vadinasi.

Sveiki, guilnčių nemuša vadinasi "Pasakos dideliems ir mažiems"
čia: http://www.dailymoti...-byz_shortfilms

pažadukas-"Lygiai 15 po trijų"
Čia; http://www.dailymoti...yzak_shortfilms.

Savo ruožtu, ieškau, gal kas žino, kaip vadinasi filmukai:
1. kai šuniukas praryja kregždutę ir kažkas sako: "Jeigu žus nors viena kregždutė, pavasario nebus"

2. Kai asiliukas ėjo žvejoti ir žuvis jį sugavo ar sugavo jo senelį ir asiliukas paleidęs žuvį, senelį išgelbėjo

Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingute: 11 sausio 2012 - 15:11
Sveikos merginos, gal kas turite filmuka "12 menesiu"? niekur nerandu... doh.gif
o gal dar turit apie puodeli koses (kur privire pilna miesta biggrin.gif )

aaaa ir dar toks fainas buvo, apie mergaite kuri rankineje turejo saldaini ir vis reikalavo pagyrimu (dainavo: kas graziausiai pagirs cia mane, tam padovanosiu saldainiuka.... biggrin.gif )

4u.gif
Atsakyti
Labai ieškau lietuviškai multifilmo Kendi Kendi 4u.gif
rusiškai radau, net kinietiškai, o lietuviškai pakolkas ne.
O multifilmas labai geras thumbup.gif jau nusibodo visokie nesąmoningi žudyniu multikai per televiziją..rusiški irgi visi iššžiūrėti 4u.gif

būčiau labai dėkinga jei kas nurodytumėt- ačiū 4u.gif

Mes tai daug iš čia minimų multikų turime namuose (kompiuteryje), bet kelti į puslapius neturiu laiko...o kaži kaip kitaip galima persiųsti? g.gif skaipu tik? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 11 sausio 2012 - 19:37
QUOTE(lingute @ 2012 01 11, 15:11)
pažadukas

Tai skirtingi filmukai apie tuos pacius smile.gif ta klaida mes jau nagrinejom.
Pazadukas tai butu - "kur as ji maciau?" smile.gif
RU cia: http://multiki.arjlo....videl.avi.html

O apie koncerta RU : http://multiki.arjlo...v.3-15.avi.html

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2012 01 11, 19:33)
Mes tai daug iš čia minimų multikų turime namuose (kompiuteryje), bet kelti į puslapius neturiu laiko...o kaži kaip kitaip galima persiųsti? g.gif skaipu tik? g.gif

Labukas,
jei neribotas internetas ir turi torentu programa, galima su torentu programa sukurti nauja torenta, nukopijuoti magnet URI nuoroda ir ja paviesinti.
kiti vartotojai nusikopijave ta nuoroda prades siustis.
Paviesinus nuoroda reiktu kazkiek palaikyti programa paleista, bent jau kol atsiras kas turi ir skleidzia pilna faila smile.gif

pabandom: magnet:?xt=urn:btih:7545D0C931DE3D062C9C30CBAE9F25D4EE5CF4EA&dn=3.%20Viens%2c%20Du%2c%20Trys%2c%20Eglute%20tuoj%20nusvis.avi&tr=udp%3a//tracker.openbittorrent.com%3a80/announce

drinks_cheers.gif
Atsakyti
g.gif Gal galite patikrinti ka as cia parasiau? Ar pavyksta kam siustis is mano duotos nuorodos?

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2012 01 12, 16:16)
g.gif Gal galite patikrinti ka as cia parasiau? Ar pavyksta kam siustis is mano duotos nuorodos?

ax.gif

ne, nepavyksta
Atsakyti
Sveiki, mes labai ieškome šitų filmukų LT kalba: BALTPRAUSYS, vILKAS IR SEPTYNI OŽIUKAI, ALAVINIS KAREIVĖLIS, pETIA IR RAUDONKEPURAITĖ, vIRŠŪNĖLĖS IR ŠAKNELĖS, pASAKA APIE PAGRANDUKĄ, BJAURUSIS ANČIUKAS, vIENS, DU, KARTU.
Jei turite kažką, gal nesunku būtų imesti? Labai lauksime smile.gif)))))))
Papildyta:
Dar yra nerealus filmukas, kaip mergaitė ant duonos užmynė su bateliais, tik nežinau pavadinimo. Irgi labai ieškau. blush2.gif
Atsakyti
Siūlau naujokams išmokti naudotis 2Sharedo saugyklos paieška ax.gif Temų 1-uosiuose puslapiuose viskas paaiškinta smile.gif

Pasakos dideliems ir mažiems LT

Viens du kartu LT

Bjaurusis ančiukas LT

Pasaka apie pagranduką LT

Vilkas ir 7 ožiukai LT

Pasaka po pasakos LT

Alavinis kareivėlis, baltprausys, kur aš jį mačiau, Petia ir raudonkepuraitė tik rusiški smile.gif

Lygiai 15 po trijų LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 13 sausio 2012 - 15:25
QUOTE(semkaa @ 2012 01 12, 16:16)

ax.gif

Man, įklijavus adresyno juoston tavo nuorodą, iškart atsivėrė torentų aplankalas, prie siuntimų prisidėjo failas Viens du trys, eglute tuoj nušvis.avi Bet skleidėjų nėra kol kas ax.gif

Jau atsisunė filmukas iš serijos Maša ir lokys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 13 sausio 2012 - 15:47