Vėtre,
labai jums ačiū!!!
Sveiki, po nauju ieskau
pazaduko ir gulinciu nemusa. taip atrodo vadinasi.
pazaduko ir gulinciu nemusa. taip atrodo vadinasi.
QUOTE(Tutka @ 2012 01 06, 21:19)
Sveiki, guilnčių nemuša vadinasi "Pasakos dideliems ir mažiems"
čia: http://www.dailymoti...-byz_shortfilms
pažadukas-"Lygiai 15 po trijų"
Čia; http://www.dailymoti...yzak_shortfilms.
Savo ruožtu, ieškau, gal kas žino, kaip vadinasi filmukai:
1. kai šuniukas praryja kregždutę ir kažkas sako: "Jeigu žus nors viena kregždutė, pavasario nebus"
2. Kai asiliukas ėjo žvejoti ir žuvis jį sugavo ar sugavo jo senelį ir asiliukas paleidęs žuvį, senelį išgelbėjo
Ačiū
Sveikos merginos, gal kas turite filmuka "12 menesiu"? niekur nerandu...
o gal dar turit apie puodeli koses (kur privire pilna miesta )
aaaa ir dar toks fainas buvo, apie mergaite kuri rankineje turejo saldaini ir vis reikalavo pagyrimu (dainavo: kas graziausiai pagirs cia mane, tam padovanosiu saldainiuka.... )
o gal dar turit apie puodeli koses (kur privire pilna miesta )
aaaa ir dar toks fainas buvo, apie mergaite kuri rankineje turejo saldaini ir vis reikalavo pagyrimu (dainavo: kas graziausiai pagirs cia mane, tam padovanosiu saldainiuka.... )
Labai ieškau lietuviškai multifilmo Kendi Kendi
rusiškai radau, net kinietiškai, o lietuviškai pakolkas ne.
O multifilmas labai geras jau nusibodo visokie nesąmoningi žudyniu multikai per televiziją..rusiški irgi visi iššžiūrėti
būčiau labai dėkinga jei kas nurodytumėt- ačiū
Mes tai daug iš čia minimų multikų turime namuose (kompiuteryje), bet kelti į puslapius neturiu laiko...o kaži kaip kitaip galima persiųsti? skaipu tik?
rusiškai radau, net kinietiškai, o lietuviškai pakolkas ne.
O multifilmas labai geras jau nusibodo visokie nesąmoningi žudyniu multikai per televiziją..rusiški irgi visi iššžiūrėti
būčiau labai dėkinga jei kas nurodytumėt- ačiū
Mes tai daug iš čia minimų multikų turime namuose (kompiuteryje), bet kelti į puslapius neturiu laiko...o kaži kaip kitaip galima persiųsti? skaipu tik?
QUOTE(lingute @ 2012 01 11, 15:11)
pažadukas
Tai skirtingi filmukai apie tuos pacius ta klaida mes jau nagrinejom.
Pazadukas tai butu - "kur as ji maciau?"
RU cia: http://multiki.arjlo....videl.avi.html
O apie koncerta RU : http://multiki.arjlo...v.3-15.avi.html
QUOTE(Stikliukė @ 2012 01 11, 19:33)
Labukas,
jei neribotas internetas ir turi torentu programa, galima su torentu programa sukurti nauja torenta, nukopijuoti magnet URI nuoroda ir ja paviesinti.
kiti vartotojai nusikopijave ta nuoroda prades siustis.
Paviesinus nuoroda reiktu kazkiek palaikyti programa paleista, bent jau kol atsiras kas turi ir skleidzia pilna faila
pabandom: magnet:?xt=urn:btih:7545D0C931DE3D062C9C30CBAE9F25D4EE5CF4EA&dn=3.%20Viens%2c%20Du%2c%20Trys%2c%20Eglute%20tuoj%20nusvis.avi&tr=udp%3a//tracker.openbittorrent.com%3a80/announce
Gal galite patikrinti ka as cia parasiau? Ar pavyksta kam siustis is mano duotos nuorodos?
QUOTE(semkaa @ 2012 01 12, 16:16)
Gal galite patikrinti ka as cia parasiau? Ar pavyksta kam siustis is mano duotos nuorodos?
ne, nepavyksta
Sveiki, mes labai ieškome šitų filmukų LT kalba: BALTPRAUSYS, vILKAS IR SEPTYNI OŽIUKAI, ALAVINIS KAREIVĖLIS, pETIA IR RAUDONKEPURAITĖ, vIRŠŪNĖLĖS IR ŠAKNELĖS, pASAKA APIE PAGRANDUKĄ, BJAURUSIS ANČIUKAS, vIENS, DU, KARTU.
Jei turite kažką, gal nesunku būtų imesti? Labai lauksime )))))))
Papildyta:
Dar yra nerealus filmukas, kaip mergaitė ant duonos užmynė su bateliais, tik nežinau pavadinimo. Irgi labai ieškau.
Jei turite kažką, gal nesunku būtų imesti? Labai lauksime )))))))
Papildyta:
Dar yra nerealus filmukas, kaip mergaitė ant duonos užmynė su bateliais, tik nežinau pavadinimo. Irgi labai ieškau.
Siūlau naujokams išmokti naudotis 2Sharedo saugyklos paieška Temų 1-uosiuose puslapiuose viskas paaiškinta
Pasakos dideliems ir mažiems LT
Viens du kartu LT
Bjaurusis ančiukas LT
Pasaka apie pagranduką LT
Vilkas ir 7 ožiukai LT
Pasaka po pasakos LT
Alavinis kareivėlis, baltprausys, kur aš jį mačiau, Petia ir raudonkepuraitė tik rusiški
Lygiai 15 po trijų LT
Pasakos dideliems ir mažiems LT
Viens du kartu LT
Bjaurusis ančiukas LT
Pasaka apie pagranduką LT
Vilkas ir 7 ožiukai LT
Pasaka po pasakos LT
Alavinis kareivėlis, baltprausys, kur aš jį mačiau, Petia ir raudonkepuraitė tik rusiški
Lygiai 15 po trijų LT
QUOTE(semkaa @ 2012 01 12, 16:16)
Man, įklijavus adresyno juoston tavo nuorodą, iškart atsivėrė torentų aplankalas, prie siuntimų prisidėjo failas Viens du trys, eglute tuoj nušvis.avi Bet skleidėjų nėra kol kas
Jau atsisunė filmukas iš serijos Maša ir lokys