Gal kuri atsimenat kaip vadinas filmukas, apie mergaitę kuri nenorėjo plaukų šukuotis, dantų valytis ir ji paskui patenka į dantų šepetukų karalystę ar pan.
QUOTE(*Lina* @ 2011 12 10, 11:19)
Gal kuri atsimenat kaip vadinas filmukas, apie mergaitę kuri nenorėjo plaukų šukuotis, dantų valytis ir ji paskui patenka į dantų šepetukų karalystę ar pan.
Dantų šepetukų karalienė. Čia http://www.2shared.c...raliene_LT.html
QUOTE(Upjora @ 2011 12 10, 13:53)
ačiū labai
QUOTE(*Lina* @ 2011 12 10, 19:43)
ačiū labai
Labai geras pamokomasis filmukas Aš tai savajai neseniai leopoldą katiną rodžiau - vaikai gyvenkite draugiškai. Nerealu:) pati seilę varvinau.... Geriau už Japonijos animaciją, kur šaudo ir gaudo....
kai užsidega eglutės
QUOTE(1blonde1 @ 2011 12 17, 17:40)
Sveiki
Niekaip nerandu ir neprisimenu kaip vadinasi naujametinis filmukas, kur senis saltis veza i mokykla dovanas ir pameta zaisliukus, o paskui berods snieguole atveza... Gal kas kartais prisimintumete ar net turetumete si filmuka Bučiau dekinga
Niekaip nerandu ir neprisimenu kaip vadinasi naujametinis filmukas, kur senis saltis veza i mokykla dovanas ir pameta zaisliukus, o paskui berods snieguole atveza... Gal kas kartais prisimintumete ar net turetumete si filmuka Bučiau dekinga
Sveikos!
Gal ir man kas nors primintų pavadinima filmuko, kuriame mažas drakoniukas buvo šokolado fabrike....man, man ir tik man....kažkas tokio....
Gal ir man kas nors primintų pavadinima filmuko, kuriame mažas drakoniukas buvo šokolado fabrike....man, man ir tik man....kažkas tokio....
QUOTE(Virbalai @ 2011 12 18, 12:17)
Sveikos!
"Saldi pasaka"
Oi, kaip greitai
AČIŪ
AČIŪ
Taip noreciau tureti Bremeno muzikantus Lt kalba.. Gal kas netycia turite? Lyg ir visur ieskojau. Pagelbekit..
QUOTE(Seskyte @ 2011 12 18, 23:16)
Taip noreciau tureti Bremeno muzikantus Lt kalba.. Gal kas netycia turite? Lyg ir visur ieskojau. Pagelbekit..
Lietuviškai turiu tik 1 dalį
Bremeno muzikantai LT