Labas,
Gal kas prisimenat tokį filmuką apie berniuką, kuris vaikšto laukuose. Filmukas ne toks kaip visi - nupieštas taip, kad iš vieno daikto pasidaro kitas (sunku paaiškinti) kažkas panašaus kaip banguoja jūra, iš jūros bangos pasidaro kriauklė, iš žolių pasidaro paukščiai ir panašiai. Atrodo, kad viskas piešta linijom kurios virsta įvairiais daiktais. Berods pasakojimo kaip ir nėra, bet, jei neklystu, moteriškas balsas dainuoja dainą. Filmukas tikrai ne rusiškas.
Gal kuri iš jūsų pamenate kažką panašaus?
Gal kas prisimenat tokį filmuką apie berniuką, kuris vaikšto laukuose. Filmukas ne toks kaip visi - nupieštas taip, kad iš vieno daikto pasidaro kitas (sunku paaiškinti) kažkas panašaus kaip banguoja jūra, iš jūros bangos pasidaro kriauklė, iš žolių pasidaro paukščiai ir panašiai. Atrodo, kad viskas piešta linijom kurios virsta įvairiais daiktais. Berods pasakojimo kaip ir nėra, bet, jei neklystu, moteriškas balsas dainuoja dainą. Filmukas tikrai ne rusiškas.
Gal kuri iš jūsų pamenate kažką panašaus?
gal galit įmesti kalėdine tema filmukus... Kai įsižiebia eglutes, Naujametinė pasaka, Sniego laiškanešys ir gal pasiūlysit ką nors susijusio su šventėm Ačiū
QUOTE(tik aš @ 2010 11 13, 18:49)
gal galit įmesti kalėdine tema filmukus... Kai įsižiebia eglutes, Naujametinė pasaka, Sniego laiškanešys ir gal pasiūlysit ką nors susijusio su šventėm Ačiū
Paieška reikia bandyti naudotis
sniego laiškanešys
Naujametinė pasaka
Kai užsidega eglutės LT
ačiū kvaiša aš... ne ten ieškojau ir nesupratau kodėl man rodo, kad nebeįmanoma tų failų atsiųsti bandau dabar siųstis tikiuos pareis... dar kartą labai ačiu
Sveiki,gal kas galit padet surast Raudonkepuraite
2shared randu tik pasakas ne multika
2shared randu tik pasakas ne multika
Tai kad multiko lietuviškai niekas ir neturi... man rodos..
QUOTE(Aušrytė @ 2010 11 14, 11:39)
Tai kad multiko lietuviškai niekas ir neturi... man rodos..
bet toks buvo lyg - kur Petiai pasaka seke, ale filmukas - o jis ikrito i ekrana ir kartu dalyvavo
as irgi sito labai noreciau
http://www.dailymoti...#videoId=x9fglo
CIA RASITE DAUGYBE SENOSIOS ANIMACIJOS IGARSINTOS LIETUVIU KALBA!
QUOTE(Zakelis @ 2010 11 14, 11:49)
http://www.dailymoti...#videoId=x9fglo
Sveiki, labai ačiū už tokią gausybę senosios animacijos filmukų. Nerealus grožis.
O gal kartais teko kur nors matyti parsisiuntimui tokį filmuką, kai Sausra su Vandens valdovu žaidė šachmatais iš jūrų, upių, ežerų ir upeliukų ir Vandens valdovas nuolat pralošinėjo, kol visoj žemėj pasidarė sausra. Tada žvėrys ėjo ieškoti tų valdovų, kad susigrąžintų vandenį... Nežinau, kaip tas filmukas vadinasi... Gal "Greitai lis"? Neradau jo nei www.2shared.com, nei www.dailymotion.com...