QUOTE(solitude @ 2011 06 27, 15:52)
Man vis tiek tai yra net trys savaitės

o dar mūsų metinės bus penktadienį, atskirai
dėl darbo nieko dar, atostogauju

reikia nuvežt dokumentus licencijai, na, gal ryt
Na ką, metines tikriausiai teks paminėti padedant
O mes susitarę, kad metinėm laikysim liepos 16, t.y. nuo to vakaro, kai pasikalbėjom apie savo santykius, lūkesčius ir aš pagaliau pripažinau / apsisprendžiau, kad viskas yra rimta. Nors iki to laiko irgi kaip ir draugavom, bet nebuvau tikra dėl ateities. Tai va, o per metines žadam per jau aplankyti pajūrį, jei tik pavyks.
Manęs dar laukia egzaminas, kuriam labai sunku ruoštis. Lauke virš 30, kambary 27. Šiandien pranešė audrą. Žadėjau dar draugę aplankyt kitam mieste, bet geležinkeliai išsiuntinėjo visiems elektroninius laiškus, kad jei įmanoma, po pietų vengti kelionių traukiniais. Bet jau laukiu tos audros, bus nors kuo kvėpuoti lauke

O po egzamino jau gyvensiu mintimis apie kartu su brangiausiuoju leidžiamą vasarą
Papildyta:
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 27, 18:57)
tikrai įsivaizduoju, kaip sunku turėtų būti. ko gero pastoviai kas kelis mėnesis matytis neištverčiau, nes dabar jei visą savaitę dėl kokių nors priežasčių nematau, jau stogs važiuoja.. esam kartu porą metų, bet vis dar neblėsta tas begalinis noras kuo dažniau matyt
Ne ta prasme, žinok, jei priverstų gyvenimas, viską ištvertum

Dar prieš porą metų aš negalėjau įsivaizduoti draugystės per kelis tūkstančius kilometrų. Mano viena draugė taip draugavo su savo vaikinu (dabar jie jau kartu gyvena), o aš vis pagalvodavau, kaip jie ištveria ir kad man tai nepavyktų

O dabar pati analogiškoje situacijoje esu

Ir tai, džiaugiuos, kad abu Europoje, ir galim pabendrauti per
Skype be didesnių nesklandumų, nėra didelio laiko skirtumo. O va jeigu kokioj JAV ar Japonijoj vienas iš mūsų būtų...
Papildyta:
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 27, 18:57)
jis tam mieste turi darbą, kuriam dabar yra įsipareigojęs (dar pusmetis liko privalomo darbo).. vistik giminės, negalima taip imt ir numest, kai nėr kas pakeičia, o aš turiu savo darbą kitam mieste. mano darbas tai šiokia tokia individuali veikla, ir būtinai turiu kasdien rytais ir vakarais būti "pas save".. persikelt nelabai įmanoma, nebent nukristų milijonas.. yra galimybė vietoj savęs samdyt kitą žmogų, bet vėlgi - pinigai.. reik, kad jų būtų, tada viskas būtų dauuug paprasčiau. na, bet viskas turėtų pusmečio - metų bėgyje keistis.. jis turėtų susirast geriau apmokamą darbą, aš taip pat jau būsiu pabaigus savo magistratūros studijas, tai darbas pagal specialybę betkokiam mieste leistų samdyt žmogų mano vykdomai individ.veiklai, ir galėčiau tiesiog kartą per dieną nuvažiuot ten, kur reikia, o grįžt namo pas MB

mes jau kalbam apie gyvenimą kartu, bet kolkas stabdo tik finansai.. jam reik mokėt už mokslą, tai praktiškai visus varganus pinigėlius atideda studijoms, o aš ką uždirbu, išleidžiu savo rūpestėliams (tikrai pamiršus visus pasivaikščiojimus po parduotuves ir pan, tiesiog turiu išlaikyt daug kitų burnyčių, važinėt gan daug kilometrų gan dažnai ir tt), taip kad atliekamų pinigų praktiškai nelieka. tad tenkinamės tik tais keliais susitikimais per savaitę. o aš šiaip toks žmogus, kur tiesiog negaliu būt atskirai, jei jau myliu ir turiu artimą žmogų, tai man mano situacija tikrai gan didelė kančia, bet aišku, geriau nei nieko, ir plius viltis laabai daug stiprybės suteikia
Labai gerbiu tokius žmones, kaip Tu, kurie eina link savo tikslo

Žinau, kad studijas su darbais nelengva derint, bet tas laikas greit praeis, ir būsit kartu su savuoju

Šitie
vargeliai gerai užgrūdina.