Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 06 25, 23:22)
O Tu su vaikais gerai praleidai laiką? Kokio amžiaus? Aš tai su mažiukais pabuvus visada labai gerai miegu, gerai su jais nusilakstyt galima... Brangiausiasis jau irgi tuoj bus su tavim. Dar nežino tiksliai datos?

Aš vis dar leidžiu laiką su vaikais biggrin.gif kokią dienelę dar pasisvečiuosiu pas brolį ax.gif
MB sesers dvynukai trijų su puse, mano brolio dukrytė metų ir 8mėnesių, sūnelis 4mėnesių. o kito brolio sūnus metukų bigsmile.gif pastarojo šiandien krikštynos buvo smile.gif
pavargstu su vaikais, bet maloniai taip ax.gif galva užtat gerai atsiplaiduoja biggrin.gif

Dar tiksliai nežinau, kada grįš mylimasis, neturi dar bilietų, bet tikriausiai liepos 17d... visa amžinybė dar doh.gif verysad.gif

o tu gal jau suvisam grįši? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2011 06 26, 22:13)
Aš vis dar leidžiu laiką su vaikais biggrin.gif kokią dienelę dar pasisvečiuosiu pas brolį ax.gif
MB sesers dvynukai trijų su puse, mano brolio dukrytė metų ir 8mėnesių, sūnelis 4mėnesių. o kito brolio sūnus metukų bigsmile.gif pastarojo šiandien krikštynos buvo smile.gif
pavargstu su vaikais, bet maloniai taip ax.gif galva užtat gerai atsiplaiduoja biggrin.gif

Dar tiksliai nežinau, kada grįš mylimasis, neturi dar bilietų, bet tikriausiai liepos 17d... visa amžinybė dar doh.gif  verysad.gif

o tu gal jau suvisam grįši? bigsmile.gif

Įsivaizduoju, kaip smagu Tau. Mane irgi buvimas su vaikais ir siutimas su jais atpalaiduoja. Buvau nuolatinė savo jaunesnių pusbrolių auklė dar vaikystėj, tarp mūsų 10 metų skirtumas su pusbroliu ir 12 su pussesere. Dar mokykloj besimokydama po pamokų dažnai skubėdavau su jais padūkti, man tas buvimas daug džiaugsmo teikė. O dabar negaliu patikėti, kad jie jau beveik suaugę. Pusbroliui 15, visas vyras jau, paneles kabina. Pusseserė jau irgi mane beveik praaugo biggrin.gif Bet ir greitai laikas eina... Tai va, nebeturiu su kuo tiek siusti, kiek anksčiau, visi vaikai suaugo - savų jau tikriausiai reikia biggrin.gif

Ei, iki liepos 17 liko TIK trys savaitės, tik drinks_cheers.gif thumbup.gif Reikia taip žiūrėt, optimistiškai. Maniškis tai savaitgalį praleido pas tėvus, reikėjo namuose pagalbos, dabar jau rieda namo į Vilnių. Parašė SMS, kad susiskambinsim apie 23 valandą. Vakar bandėm kalbėt, bet jis po darbų toks visas lūžinėjantis buvo, tai išsiunčiau miegoti, trumpai tepakalbėjom. O aš, deja, dar ne su visam grįšiu, man dar metus čia pabūti liko, o tada jau turėčiau su visam wub.gif Bet galvoju, kad greitai laikas bėga, tai netruks ir tie metai praslinkti.

Beje, gal ką jau dėl darbo nusprendei? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 26 birželio 2011 - 21:39
aš su MB gyvename skirtinguose miestuose, tad nepavyksta pasimatyt kasdien.. geriausiu atveju porą kart per savaitę.. aišku, būna, kad savaitgaliais visas dienas praleidžiam kartu, bet šiaip man to maža.. sutariame puikiai. bet gal dėl to, kad nėr buitinių rūpesčių ir susitikius būnam išsiilgę vienas kito.. bet aš mieliau gyvenčiau tam pačiam mieste, nes per daug pasiilgstu..
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 06 26, 22:38)
Ei, iki liepos 17 liko TIK trys savaitės, tik drinks_cheers.gif thumbup.gif Reikia taip žiūrėt, optimistiškai. Maniškis tai savaitgalį praleido pas tėvus, reikėjo namuose pagalbos, dabar jau rieda namo į Vilnių. Parašė SMS, kad susiskambinsim apie 23 valandą. Vakar bandėm kalbėt, bet jis po darbų toks visas lūžinėjantis buvo, tai išsiunčiau miegoti, trumpai tepakalbėjom. O aš, deja, dar ne su visam grįšiu, man dar metus čia pabūti liko, o tada jau turėčiau su visam wub.gif Bet galvoju, kad greitai laikas bėga, tai netruks ir tie metai praslinkti.

Beje, gal ką jau dėl darbo nusprendei?  4u.gif

Man vis tiek tai yra net trys savaitės doh.gif o dar mūsų metinės bus penktadienį, atskirai verysad.gif
dėl darbo nieko dar, atostogauju hihihi.gif reikia nuvežt dokumentus licencijai, na, gal ryt mastau.gif

QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 27, 09:57)
aš su MB gyvename skirtinguose miestuose, tad nepavyksta pasimatyt kasdien.. geriausiu atveju porą kart per savaitę.. aišku, būna, kad savaitgaliais visas dienas praleidžiam kartu, bet šiaip man to maža.. sutariame puikiai. bet gal dėl to, kad nėr buitinių rūpesčių ir susitikius būnam išsiilgę vienas kito.. bet aš mieliau gyvenčiau tam pačiam mieste, nes per daug pasiilgstu..

pažvelk iš kitos pusės - jūs bent jau toje pačioje šalyje, kitaip, nei dauguma mūsų čia esančių 4u.gif jerrrgau, kaip gerai būtų bent tie porąkart per savaitę wub.gif nors žinau, kad man, kaip ir tau, būtų per maža blush2.gif
Atsakyti
Pora kartu per savaite skamba kaip pasaka toms, kurios menesiais nemato, nors zinau, kad tas neguodzia smile.gif Ne ta prasme, pasmalsausiu, o kodel jus negalit gyvent tam paciam mieste, darbai?
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2011 06 27, 15:52)
pažvelk iš kitos pusės - jūs bent jau toje pačioje šalyje, kitaip, nei dauguma mūsų čia esančių 4u.gif jerrrgau, kaip gerai būtų bent tie porąkart per savaitę wub.gif nors žinau, kad man, kaip ir tau, būtų per maža blush2.gif

tikrai įsivaizduoju, kaip sunku turėtų būti. ko gero pastoviai kas kelis mėnesis matytis neištverčiau, nes dabar jei visą savaitę dėl kokių nors priežasčių nematau, jau stogs važiuoja.. esam kartu porą metų, bet vis dar neblėsta tas begalinis noras kuo dažniau matyt

QUOTE(abiga @ 2011 06 27, 17:56)
Pora kartu per savaite skamba kaip pasaka toms, kurios menesiais nemato, nors zinau, kad tas neguodzia smile.gif Ne ta prasme, pasmalsausiu, o kodel jus negalit gyvent tam paciam mieste, darbai?

jis tam mieste turi darbą, kuriam dabar yra įsipareigojęs (dar pusmetis liko privalomo darbo).. vistik giminės, negalima taip imt ir numest, kai nėr kas pakeičia, o aš turiu savo darbą kitam mieste. mano darbas tai šiokia tokia individuali veikla, ir būtinai turiu kasdien rytais ir vakarais būti "pas save".. persikelt nelabai įmanoma, nebent nukristų milijonas.. yra galimybė vietoj savęs samdyt kitą žmogų, bet vėlgi - pinigai.. reik, kad jų būtų, tada viskas būtų dauuug paprasčiau. na, bet viskas turėtų pusmečio - metų bėgyje keistis.. jis turėtų susirast geriau apmokamą darbą, aš taip pat jau būsiu pabaigus savo magistratūros studijas, tai darbas pagal specialybę betkokiam mieste leistų samdyt žmogų mano vykdomai individ.veiklai, ir galėčiau tiesiog kartą per dieną nuvažiuot ten, kur reikia, o grįžt namo pas MB smile.gif mes jau kalbam apie gyvenimą kartu, bet kolkas stabdo tik finansai.. jam reik mokėt už mokslą, tai praktiškai visus varganus pinigėlius atideda studijoms, o aš ką uždirbu, išleidžiu savo rūpestėliams (tikrai pamiršus visus pasivaikščiojimus po parduotuves ir pan, tiesiog turiu išlaikyt daug kitų burnyčių, važinėt gan daug kilometrų gan dažnai ir tt), taip kad atliekamų pinigų praktiškai nelieka. tad tenkinamės tik tais keliais susitikimais per savaitę. o aš šiaip toks žmogus, kur tiesiog negaliu būt atskirai, jei jau myliu ir turiu artimą žmogų, tai man mano situacija tikrai gan didelė kančia, bet aišku, geriau nei nieko, ir plius viltis laabai daug stiprybės suteikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2011 06 27, 15:52)
Man vis tiek tai yra net trys savaitės doh.gif o dar mūsų metinės bus penktadienį, atskirai verysad.gif
dėl darbo nieko dar, atostogauju hihihi.gif reikia nuvežt dokumentus licencijai, na, gal ryt mastau.gif

Na ką, metines tikriausiai teks paminėti padedant Skype biggrin.gif O mes susitarę, kad metinėm laikysim liepos 16, t.y. nuo to vakaro, kai pasikalbėjom apie savo santykius, lūkesčius ir aš pagaliau pripažinau / apsisprendžiau, kad viskas yra rimta. Nors iki to laiko irgi kaip ir draugavom, bet nebuvau tikra dėl ateities. Tai va, o per metines žadam per jau aplankyti pajūrį, jei tik pavyks.

Manęs dar laukia egzaminas, kuriam labai sunku ruoštis. Lauke virš 30, kambary 27. Šiandien pranešė audrą. Žadėjau dar draugę aplankyt kitam mieste, bet geležinkeliai išsiuntinėjo visiems elektroninius laiškus, kad jei įmanoma, po pietų vengti kelionių traukiniais. Bet jau laukiu tos audros, bus nors kuo kvėpuoti lauke doh.gif O po egzamino jau gyvensiu mintimis apie kartu su brangiausiuoju leidžiamą vasarą wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 27, 18:57)
tikrai įsivaizduoju, kaip sunku turėtų būti. ko gero pastoviai kas kelis mėnesis matytis neištverčiau, nes dabar jei visą savaitę dėl kokių nors priežasčių nematau, jau stogs važiuoja.. esam kartu porą metų, bet vis dar neblėsta tas begalinis noras kuo dažniau matyt

Ne ta prasme, žinok, jei priverstų gyvenimas, viską ištvertum mirksiukas.gif Dar prieš porą metų aš negalėjau įsivaizduoti draugystės per kelis tūkstančius kilometrų. Mano viena draugė taip draugavo su savo vaikinu (dabar jie jau kartu gyvena), o aš vis pagalvodavau, kaip jie ištveria ir kad man tai nepavyktų ax.gif O dabar pati analogiškoje situacijoje esu biggrin.gif Ir tai, džiaugiuos, kad abu Europoje, ir galim pabendrauti per Skype be didesnių nesklandumų, nėra didelio laiko skirtumo. O va jeigu kokioj JAV ar Japonijoj vienas iš mūsų būtų...doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 27, 18:57)
jis tam mieste turi darbą, kuriam dabar yra įsipareigojęs (dar pusmetis liko privalomo darbo).. vistik giminės, negalima taip imt ir numest, kai nėr kas pakeičia, o aš turiu savo darbą kitam mieste. mano darbas tai šiokia tokia individuali veikla, ir būtinai turiu kasdien rytais ir vakarais būti "pas save"..  persikelt nelabai įmanoma, nebent nukristų milijonas.. yra galimybė vietoj savęs samdyt kitą žmogų, bet vėlgi - pinigai.. reik, kad jų būtų, tada viskas būtų dauuug paprasčiau. na, bet viskas turėtų pusmečio - metų bėgyje keistis.. jis turėtų susirast geriau apmokamą darbą, aš taip pat jau būsiu pabaigus savo magistratūros studijas, tai darbas pagal specialybę betkokiam mieste leistų samdyt žmogų mano vykdomai individ.veiklai, ir galėčiau tiesiog kartą per dieną nuvažiuot ten, kur reikia, o grįžt namo pas MB smile.gif mes jau kalbam apie gyvenimą kartu, bet kolkas stabdo tik finansai.. jam reik mokėt už mokslą, tai praktiškai visus varganus pinigėlius atideda studijoms, o aš ką uždirbu, išleidžiu savo rūpestėliams (tikrai pamiršus visus pasivaikščiojimus po parduotuves ir pan, tiesiog turiu išlaikyt daug kitų burnyčių, važinėt gan daug kilometrų gan dažnai ir tt), taip kad atliekamų pinigų praktiškai nelieka. tad  tenkinamės tik tais keliais susitikimais per savaitę. o aš šiaip toks žmogus, kur tiesiog negaliu būt atskirai, jei jau myliu ir turiu artimą žmogų, tai man mano situacija tikrai gan didelė kančia, bet aišku, geriau nei nieko, ir plius viltis laabai daug stiprybės suteikia smile.gif

Labai gerbiu tokius žmones, kaip Tu, kurie eina link savo tikslo 4u.gif Žinau, kad studijas su darbais nelengva derint, bet tas laikas greit praeis, ir būsit kartu su savuoju wub.gif Šitie vargeliai gerai užgrūdina.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 06 28, 12:00)
Na ką, metines tikriausiai teks paminėti padedant Skype biggrin.gif O mes susitarę, kad metinėm laikysim liepos 16, t.y. nuo to vakaro, kai pasikalbėjom apie savo santykius, lūkesčius ir aš pagaliau pripažinau / apsisprendžiau, kad viskas yra rimta. Nors iki to laiko irgi kaip ir draugavom, bet nebuvau tikra dėl ateities. Tai va, o per metines žadam per jau aplankyti pajūrį, jei tik pavyks.

Manęs dar laukia egzaminas, kuriam labai sunku ruoštis. Lauke virš 30, kambary 27. Šiandien pranešė audrą. Žadėjau dar draugę aplankyt kitam mieste, bet geležinkeliai išsiuntinėjo visiems elektroninius laiškus, kad jei įmanoma, po pietų vengti kelionių traukiniais. Bet jau laukiu tos audros, bus nors kuo kvėpuoti lauke doh.gif O po egzamino jau gyvensiu mintimis apie kartu su brangiausiuoju leidžiamą vasarą  wub.gif

mūsų metinių data irgi to vakaro, kai atvirai pasikalbėjom ką vienas kitam reiškiam blush2.gif kitą rytą po to pokalbio išleidau jį vėl į uk ax.gif pernai paminėjom šitą datą Nidoje wub.gif ai, atšvęsim, kai grįš dirol.gif hihihi.gif

aš savajam egzaminui kai ruosšiausi, tai tik paskutinę savaitę vėsu buvo, o taip tai irgi karščiai iš proto varė doh.gif sėdėdavau langus ne tik užsidarius, bet dar ir užsidengus, kad tik neprikaistų doh.gif
Atsakyti
as gyvenu santykius per atstuma, gyvenu viena dabar jau uzsienyje, jo nebuna kas dvi savaites, o paskui vel grysta. Esu patenkinta, esama padetimi kolkas, nes ir viena nesijauciu nelaiminga, tik galetu jis grysti greiciu nei po dvieju savaiciu, kartais prailgsta tas laikas, bet kadangi kolkas susirandu veiklos tai netgi pasidziaugiu budama laisva ir darydama ka noriu smile.gif Bet viena aisku, nenoreciau gyventi viena, bet santykiai per atstuma irgi i nauda, manau kad kiekviena diena trintis ir nereiketu.
Atsakyti
Matot, jei is tikruju galit sau leist susitikt kas savaite ar dvi, tas atstumas ne toks ir baisus - spejat pasiilgt, bet zinot, kada vel pasimatysit (bent jau mano akimis ziurint). O kad ir mano atveju finansiskai neiseitu taip daznai susitikinet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2011 06 28, 12:28)
mūsų metinių data irgi to vakaro, kai atvirai pasikalbėjom ką vienas kitam reiškiam blush2.gif kitą rytą po to pokalbio išleidau jį vėl į uk ax.gif pernai paminėjom šitą datą Nidoje wub.gif ai, atšvęsim, kai grįš dirol.gif hihihi.gif

aš savajam egzaminui kai ruosšiausi, tai tik paskutinę savaitę vėsu buvo, o taip tai irgi karščiai iš proto varė doh.gif sėdėdavau langus ne tik užsidarius, bet dar ir užsidengus, kad tik neprikaistų doh.gif

Ech, Nida, ten irgi labai norėčiau wub.gif Mes tai į Klaipėdą vis važiuojam. O dabar tai žinoma, kad atšvęsit, kai grįš. Jau greit 4u.gif

Cha, pas mane irgi kaip rūsys dabar. Užuolaidos užtrauktos, langai vakar uždaryti buvo (vėjelio nebuvo, tai tvankuma iš lauko eina, o šiandien bent yra) biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2011 06 28, 14:05)
Matot, jei is tikruju galit sau leist susitikt kas savaite ar dvi, tas atstumas ne toks ir baisus - spejat pasiilgt, bet zinot, kada vel pasimatysit (bent jau mano akimis ziurint). O kad ir mano atveju finansiskai neiseitu taip daznai susitikinet schmoll.gif

Čia tai tikrų tikriausia tiesa drinks_cheers.gif O kur Jūsiškis, abiga?
Atsakyti
Kol kas dar Lietuvoj, tik 200 km atstumu, del to retai matomes, kainuoja nuvaziavimas, o dar darbu sociai pas abu. Bet visai imanoma, kad greitu metu "pabegs" i kokia Vokietija ar net toliau, kol kas dar niekas neaisku. Toks ispudis, kad mums tas atstumas tik prasideda...
Atsakyti